Zdar, budete dělat i češtinu pro patch 1.4 a jestli jo kdy nejspíš bude ke stažení?
Ja totiž nainstaloval HoI a hned na to hodil nejnovější patch..... všechno po čem jsem koukal je přeložené až na výzkumy, které jsou anglicky a to mi dost vadí. Diky
Čeština pro patch 1.4
Re: Čeština pro patch 1.4
já jsem nainstaloval HoÏ3 , pak tam dal 1.3 nainstaloval češtinu. Potom jsme nainstaloval 1.4 a výzkumy mam normal českyJ3N píše:Zdar, budete dělat i češtinu pro patch 1.4 a jestli jo kdy nejspíš bude ke stažení?
Ja totiž nainstaloval HoI a hned na to hodil nejnovější patch..... všechno po čem jsem koukal je přeložené až na výzkumy, které jsou anglicky a to mi dost vadí. Diky

-
- Svobodník
- Kontaktovat uživatele:
Jo to by sedělo zapoměl jsem že sem to pouštěl s modem DiDay's Unique Units Mod. Na default to jede bez problemu česky.

mam takovej pocit ze William (Wildcat) Blake prelozil texty k 1.4 snad 5 minut po jeho vydani, takze cestina je uz daaaaaavnoJ3N píše:Zdar, budete dělat i češtinu pro patch 1.4 a jestli jo kdy nejspíš bude ke stažení?

jinak na cestine se dal pracuje, od posledniho vydani jsem tam opravil celkem dost chyb (a nektere pro novacky vcelku zasadni), ale nevim jestly to vydat, nebo pockat na Semper Fi...
Já myslím že to nemá cenu... šetři energii 

Zdravím. Dnes jsem si zakoupil přes Steam Hearts of Iron 3 základní verzi, která už ma Patch 1.4. Češtinu jsem nainstaloval hoi3cz_ver0.93, ale ohužel ve hře nemám ani slovíčko česky. Nevíte, kde může být problém ? Díky za jakoukoliv pomoc.