Čeština pro patch 1.4

Informace o češtině. Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky. Zde je jejich místo. Vše o češtině do Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
J3N
Svobodník
Svobodník
Kontaktovat uživatele:

Čeština pro patch 1.4

Příspěvek od J3N »

Zdar, budete dělat i češtinu pro patch 1.4 a jestli jo kdy nejspíš bude ke stažení?
Ja totiž nainstaloval HoI a hned na to hodil nejnovější patch..... všechno po čem jsem koukal je přeložené až na výzkumy, které jsou anglicky a to mi dost vadí. Diky
tarava

Re: Čeština pro patch 1.4

Příspěvek od tarava »

J3N píše:Zdar, budete dělat i češtinu pro patch 1.4 a jestli jo kdy nejspíš bude ke stažení?
Ja totiž nainstaloval HoI a hned na to hodil nejnovější patch..... všechno po čem jsem koukal je přeložené až na výzkumy, které jsou anglicky a to mi dost vadí. Diky
já jsem nainstaloval HoÏ3 , pak tam dal 1.3 nainstaloval češtinu. Potom jsme nainstaloval 1.4 a výzkumy mam normal česky ;) sice sem tam něco česky neni,ale to se dá přežít
J3N
Svobodník
Svobodník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J3N »

Jo to by sedělo zapoměl jsem že sem to pouštěl s modem DiDay's Unique Units Mod. Na default to jede bez problemu česky.:wink:
gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Příspěvek od gameart »

J3N píše:Zdar, budete dělat i češtinu pro patch 1.4 a jestli jo kdy nejspíš bude ke stažení?
mam takovej pocit ze William (Wildcat) Blake prelozil texty k 1.4 snad 5 minut po jeho vydani, takze cestina je uz daaaaaavno :salute: zkus tady
gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Příspěvek od gameart »

jinak na cestine se dal pracuje, od posledniho vydani jsem tam opravil celkem dost chyb (a nektere pro novacky vcelku zasadni), ale nevim jestly to vydat, nebo pockat na Semper Fi...
xorex
Četař
Četař

Příspěvek od xorex »

Já myslím že to nemá cenu... šetři energii :)
iamek
Vojín
Vojín

Příspěvek od iamek »

Zdravím. Dnes jsem si zakoupil přes Steam Hearts of Iron 3 základní verzi, která už ma Patch 1.4. Češtinu jsem nainstaloval hoi3cz_ver0.93, ale ohužel ve hře nemám ani slovíčko česky. Nevíte, kde může být problém ? Díky za jakoukoliv pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Čeština pro Hearts of Iron 3“