nefunguje mi čeština pro HOI3

Informace o češtině. Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky. Zde je jejich místo. Vše o češtině do Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
Corfe
Vojín
Vojín

nefunguje mi čeština pro HOI3

Příspěvek od Corfe »

Myslím, že by se hodil topic s technickými otázkami na češtinu.

A hned rovnou přihodím první - nejde mi češtinu nainstalovat. Instaloval jsem beta verzi 0.9 na hru verzi 1.3, ale při instalaci to hlásí chybu ohledně fontů, konkrétně:

Obrázek

Tak nevím, já hádám, že problém bude klasicky v tom, že mám windows sedmičky. Šlo by češtinu udělat v druhé verzi bez instalátoru, kde se jen přepíšou soubory? Hádám, že bych si mohl stáhnout vhodné fonty, ale pochybuju že by instalace posléze fungovala.
gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Re: Nefunguje...

Příspěvek od gameart »

zkus tohle:
čeština ver.0.93
a dej vedet jak se darilo tomuto
instalator jsem prave udelal ze spousta lidi nevi kam co nainstalovat, tak tohle jim melo ulehcit praci, proste jen odklikaji a hotovo.Ony ty soubory se jen prepisuji a mam takovy pocit jakoby mel nekdo nejakou ochranu proti prepsani souboru v miste kde se to ma prepsat, proto to haze takovou chybu.
Kamarad ma Win7 64bit a jede mu to naprosto vporadku ta instalace...
Corfe
Vojín
Vojín

Příspěvek od Corfe »

Paráda, nainstalováno a funguje bezvadně.
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saper90 »

gameart píše:zkus tohle:
čeština ver.0.93
instalator jsem prave udelal ze spousta lidi nevi kam co nainstalovat, tak tohle jim melo ulehcit praci, proste jen odklikaji a hotovo.Ony ty soubory se jen prepisuji a mam takovy pocit jakoby mel nekdo nejakou ochranu proti prepsani souboru v miste kde se to ma prepsat, proto to haze takovou chybu.

Řek bych, že ten soubor se nějakym způsobem poškodil, protože mám ten samý OS a žádný ochrany se tam nikde nenastavujou...na co, na tyhle soubory..

Tim spíš, když to s jinym instalátorem šlo:)
gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Příspěvek od gameart »

ja si myslim ze je nutne dat do instalace aby se to instalovalo v techto systemech jako administrator, nic vic v tom neni...
sook
Vojín
Vojín

Příspěvek od sook »

mam windows vista n skusil jsem si nainstalovat tu 0.93 cestinu kdyz spustim hoi3 tak to jede dobre az do chvile kdy si vyberu stat a zmacknu hrat pak se to chvili nacita a pak to windows ukonci co mam delat_poradte proim :cry: :frusty:
gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Příspěvek od gameart »

sook píše:mam windows vista n skusil jsem si nainstalovat tu 0.93 cestinu kdyz spustim hoi3 tak to jede dobre az do chvile kdy si vyberu stat a zmacknu hrat pak se to chvili nacita a pak to windows ukonci co mam delat_poradte proim :cry: :frusty:
taky mam Vistu a jede mi to s patchem 1.4 stabilne.Predtim sem mel stejny problem jako ty a cestina v tom nehrala zadnou roli.Takze zkus patch 1.4 nainstlaovat, popr. to zkus spustit v rezimu kompatibility s XP.
hoi3.exe -> pravym na mysce -> vlastnosti -> kompatibilita -> rezim kompatibility ( a to uz zvladnes)
jinak jeste v tomto nastaveni pry pomaha dat spustit v rezimu spravce, ale nevim nemam vyzkouseno.
sook
Vojín
Vojín

Příspěvek od sook »

diky moc a nevis kde bych mohl ten patche 1.4 stabilne. stahnout?
xorex
Četař
Četař

Příspěvek od xorex »

sook píše:diky moc a nevis kde bych mohl ten patche 1.4 stabilne. stahnout?
:lola: :lol:

Tak tohle mě teda fakt stabilně rozesmálo :tssa:
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saper90 »

sook píše:diky moc a nevis kde bych mohl ten patche 1.4 stabilne. stahnout?

Hochu, kolik Ti je let? Případně jsi způsobilý k právním úkonům?

Patch stáhneš tak, že spostíš hru, a v loadovací obrazovce nedáš Start HoI3, ale zvolíš možnost Check for updates
xorex
Četař
Četař

Příspěvek od xorex »

Tak to já teda způsobilí nejsem, páč ty patche raději vygooglim....
A jestli to dělá stejně, tak je prostě jen zmatený, však skus si najít patch na Hoi3 co jse menuje 1.4 stabilně. :tssa:
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saper90 »

xorex píše:Tak to já teda způsobilí nejsem, páč ty patche raději vygooglim....
A jestli to dělá stejně, tak je prostě jen zmatený, však skus si najít patch na Hoi3 co jse menuje 1.4 stabilně. :tssa:

Pokud neni úplnej retard, tak si přečte větu, a vidí, že to stabilně nepatří ke jménu patche...brain on :tssa:
xorex
Četař
Četař

Příspěvek od xorex »

No když se ptá kde stáhne patch 1.4 stabilně, tak si myslím že sis vcelku odpověděl :worship:

Co ten překlad?!?! :lol:
sukinho
Vojín
Vojín

Příspěvek od sukinho »

gameart píše:zkus tohle:
čeština ver.0.93
ahoj mohli byste někam tuhle verzi češtiny reupnout, na edisku už bohužel není a mám stejný problém. díky
gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Příspěvek od gameart »

Odpovědět

Zpět na „Čeština pro Hearts of Iron 3“