čeština Armagedon

Informace o češtinách pro Hearts of Iron 2: Doomsday - Armageddon. Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky. Zde je jejich místo.

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Odpovědět
Klety
Vojín
Vojín

čeština Armagedon

Příspěvek od Klety »

Ahojte... Nainstaluju češtinu na Armagedon 1.2 (češtinu samozřejmě taky 1.2 :) ) instalace proběhne rychle, ale Armagedon pořád v Angličtině... ale nevím proč.. v návodu u čečtiny je, že stačí jen exe. spustit prokousat se instalací ( stisknutí jednoho tlačítka vlastně) a mělo by to fungovat... Alr mě ne... :cry: i když to naisntaluju jinam a pak zkusím přepsat složku armagedon stejně nic.... Help? :)
Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
Kontaktovat uživatele:

Re: čeština Armagedon

Příspěvek od Jajjun »

tak to zkus rozbalit někam jinam, třeba do nějaké složky na ploše co si vytvoříš a ten vnitřek co se ti tam nahodí vlož do složky se hrou
Obrázek
Klety
Vojín
Vojín

Příspěvek od Klety »

Vyzkouseno, to me napadlo hned, ale nejde to... :(
Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajjun »

vh tak už mě napadá jen problém s nějakýma práva přepisu, bo tohle se zatím nikomu nestalo
Obrázek
Klety
Vojín
Vojín

Příspěvek od Klety »

To je divne, zkusil jsem naistalovat češtinu na verzi 1.0 a funguje... Armagedon mam verzi 1.2 (pise se mi to nahore na uvodni obrazovce v hl. menu), ale čeština 1.2 mi nešla... nevím kašlu na to už :)
Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajjun »

no čeština je nastavena tak aby se 100% uchytila, takže sám nevím čím by to mohlo být
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Češtiny pro Hearts of Iron 2“