Problém s češtinou do Armageddonu
Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix
Problém s češtinou do Armageddonu
Zdravim, když začnu instalovat češtinu do armagedonnu tak mi to naběhne do 1/4 a pak to okno prostě zmizí. Mám Vistu jestli to neni tim. Prosim je anglicky umim jen základy a proto bych byl moc rád kdybych si to moch zahrát v češtině.
-
- 25. Polní maršál Jajjun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s češtinou do Armageddonu
jo tak to visty jsou problém sám pro sebe, hry od paradoxu na nich jednou běží jindy ne. Pokud se instalace nedokončí tak ten archyv rozbal a celý soubor překopíruj do adresáře se hrou.
Dík rozbalil jsem to v Total Commanderu a už mi to běží. Jinak sem taky proti Vistám. 

To ze mě se zase stal velký přítel Vist:-) Navíc ruku na srdce, pomalu a jistě nás všechny přechod na Visty bude čekat.
-
- Podpraporčík
nasratScar píše:To ze mě se zase stal velký přítel Vist:-) Navíc ruku na srdce, pomalu a jistě nás všechny přechod na Visty bude čekat.

Myslim že si radši počkám na winy co přijdou po Vistách, ale radši bych přešel na Linux ale chtělo by to víc application. Když ty výrobci sou ale líný dělat to pro něco jinýho než pro winy.Scar píše:To ze mě se zase stal velký přítel Vist:-) Navíc ruku na srdce, pomalu a jistě nás všechny přechod na Visty bude čekat.
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Herek píše: nasrat