ČSR MOD -verze 1.4

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 2: Doomsday - Armageddon

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Odpovědět
Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 24 bře 2008, 11:05

Thornwald píše:Ještě se chci zeptat. Bude to fungovat i na verzi armagedonu 1.2?
Jo fakči to teda aspon mě to jede :)
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

Thornwald
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1026
Registrován: 05 dub 2006, 18:57
Bydliště: Choceň

Příspěvek od Thornwald » 24 bře 2008, 11:52

Koloseals píše:Jo fakči to teda aspon mě to jede :)
No mě u toho akorát dosti sluště blbne diakritika. Dalo by se to odtranit instalací češtiny na armagedon 1.0?

EDIT: No pomohlo to, ale hra spadla po 14 hracích dnech...
Pán ze Šternberka
Thornwald=Transportní hrozivě obludný rozměrný ničivý wartburg na anihilaci lidstva a demolici

Uživatelský avatar
Ján Golian
Četař
Četař
Příspěvky: 73
Registrován: 17 dub 2007, 19:09

Příspěvek od Ján Golian » 24 bře 2008, 16:25

Mám taký problém. Po vytvorení Podunajskej monarchie mi zamrzli výskumy, ktoré som dovtedy skúmal. Tak som teda skúsil zrušiť prvý - hra spadla. Znovu som ju spustil, nahral posledný save. Výskumné týmy už síce nič neskúmali, ale výskumy, ktoré predtým skúmali sa nedali skúmať, lebo boli označené ako "práve vo výskume". Pri tom ich žiadny tým neskúma ! To mám zase začať odznova a nič do vytvorenia Podunajskej monarchie neskúmať ? :cry:

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 24 bře 2008, 16:34

Ján Golian píše:Mám taký problém. Po vytvorení Podunajskej monarchie mi zamrzli výskumy, ktoré som dovtedy skúmal. Tak som teda skúsil zrušiť prvý - hra spadla. Znovu som ju spustil, nahral posledný save. Výskumné týmy už síce nič neskúmali, ale výskumy, ktoré predtým skúmali sa nedali skúmať, lebo boli označené ako "práve vo výskume". Pri tom ich žiadny tým neskúma ! To mám zase začať odznova a nič do vytvorenia Podunajskej monarchie neskúmať ? :cry:
Je to bug ktery zatim geniove z paradoxu nevyřešili,
musis ukončit všechny vyzkumy par dnu než se objevi ten event sjednoceni monarchie
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

Uživatelský avatar
Ján Golian
Četař
Četař
Příspěvky: 73
Registrován: 17 dub 2007, 19:09

Příspěvek od Ján Golian » 24 bře 2008, 16:37

Koloseals píše:Je to bug ktery zatim geniove z paradoxu nevyřešili,
musis ukončit všechny vyzkumy par dnu než se objevi ten event sjednoceni monarchie
A aký je presný dátum ?

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 24 bře 2008, 16:42

Ján Golian píše:A aký je presný dátum ?
Ten event se objevi 2. leden 1937
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

michael89
Četař
Četař
Příspěvky: 98
Registrován: 14 srp 2006, 13:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michael89 » 24 bře 2008, 17:34

Naozaj musím pri kopírovaní kopírovať len tie koncové cesty ? Z akého dôvodu ?
Teraz som sa s tým páral asi 10 minút, a vypísalo mi Error in DB, takže môžem odznova...

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 24 bře 2008, 17:47

michael89 píše:Naozaj musím pri kopírovaní kopírovať len tie koncové cesty ? Z akého dôvodu ?
Teraz som sa s tým páral asi 10 minút, a vypísalo mi Error in DB, takže môžem odznova...
Ne nemusiš normalně to tam hod
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

michael89
Četař
Četař
Příspěvky: 98
Registrován: 14 srp 2006, 13:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michael89 » 24 bře 2008, 18:19

Tak som to tam skopíroval, ale stále mi píše ERROR IN DB...

help

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 24 bře 2008, 19:14

michael89 píše:Tak som to tam skopíroval, ale stále mi píše ERROR IN DB...

help
Tak to nevim asi nějaka chyba v metrixu :lol:
Ujisti se žes to dobře nakopiroval nebo zkus reistala hoi :roll:
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

michael89
Četař
Četař
Příspěvky: 98
Registrován: 14 srp 2006, 13:25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michael89 » 24 bře 2008, 20:27

Fuuuu, vzdávam to...
Asi ako väčšina hráčov HOI, mám aj ja urobené priečinky tak, že mám nainštalovaný jeden, základný, a ak inštalujem niečo nové, tento skopírujem a do skopírovaného nainštalujem nový mód. Urobil som to asi 10 x, no nefunguje mi ani ČSR mód, a ani Benelux mód...
Už fakt neviem, kde je chyba...

Uživatelský avatar
Red
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 240
Registrován: 18 čer 2007, 19:49
Bydliště: Praha

Příspěvek od Red » 24 bře 2008, 20:37

Jsem jediný komu to de v pohodě? :lol:

Njn včera jsem hrál do 3 noci starý čsr za SPD kde jsem se stal loutkou Německa, obsadil jsem půlku Polska a Ukrajinu. Pár věcí tam bylo divných (například se mi objevil event Karel čapek jak brojí proti fašismu a ubralo to opozici už když jsem měl Heydricha jako hlavu státu a ještě nějakej event normálně za demokracii zněl nelogicky) Posílal jsem vesele do plynu a popravoval, koukal jsem že v ai by měl být nějaký event přidávající core před útokem na Polsko ale ten se mi nedostavil.

Dneska tedy hraju novou verzi a vracím se k demokracii. Stavění továren a infrastruktury je takový neprůhledný, funguje výborně ale vypadá to odbytě, jsem si řikal co to má znamenat. :lol: A najednou v tom květnu postavený továrny a 1000 peněz v mínusu:D
Pokud nechcete dávat Polsku Těšínsko tak neberte SSSR na začátku Vladivostok, protože je to dost o hubu. Ani ne tak že by Polsko bylo zvlášť nějak silné, ale Německý jednotky na hranicích s ním to uvolní...

Mnichovská dohoda funguje perfektně stejně jako pomoc ostatních států. A že to fakt pomůže, já byl v manpoweru hrozně vysátej a pomoc od některých států mě aspoň zatím zachránila.
Vznik Rakouska po obsazení Vídně mě dost naštval, musel jsem to loadnout zpět. Nevím jak se to událo ale všechny jednotky(včetně mých 9 tanků) na rakouském území (tzn na mnou obsazeným) přišly rovnou pod Rakousko. Nově vzniklé Rakousko je jen srpek který jste obsadili je neutrální a tak může fungovat jako tzv buffer state který akorát chrání před útokem z jihu. Jelikož přes opuštěné Rakousko vždycky běžím na francouzskou hranici tak ho radši příště osvobodím později mímo event.Ale zvýší to opozici o 10.

Uživatelský avatar
Thiler
Nadporučík
Nadporučík
Příspěvky: 1338
Registrován: 07 srp 2006, 17:22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thiler » 24 bře 2008, 20:48

lol vraj Triel :-))))))
I am Free

Uživatelský avatar
Idaho
Četař
Četař
Příspěvky: 62
Registrován: 23 zář 2007, 13:23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho » 24 bře 2008, 20:52

Já sem pařil taky jak divej, ale fuj, za SPD bych nešel ani kdyby mi za to platily... Já pěkně za
demokracii a pěkně sem se držel historie (až na mnichov a henlainovce, pochopitelně), pak se k němcům přidali poláci a světe div se nevím jak - rumuni! A tak mě teda dost nakrklo když mejch nejlepších 18 divizí přešlo pod rakousko i s Vojcechovským a Krejčím, samozřejmě nejlépe vybavené divize (LT, HQ, pěchota všechno se samohybným dělostřelectvem)

Továrny a dálnice byl hodně dobrej nápad, já potíže s penězi neměl, ale s lidskou sílou to jo, naštěstí mi poslala pomoc francie, rumunsko, jugoslavie a myslím že ještě někdo

A taky jedna zvláštnost Němci udělali jeden přelet a pak nic, že by se zalekli mých 4 perutí základních stíhaček? Nebo to byl nějaký event?

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 24 bře 2008, 21:01

kurna asi budu muset udělat novou verzi hlavně opravit to zběhnuti k rakušakum :lol:
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

Eudaimon
Desátník
Desátník
Příspěvky: 25
Registrován: 05 led 2008, 01:25

Příspěvek od Eudaimon » 24 bře 2008, 21:52

Nepřišel někdo na to co s tím error in DB? Taky mi to dělá, přitom bez toho patche mi to šlo bez problémů.

Uživatelský avatar
Ján Golian
Četař
Četař
Příspěvky: 73
Registrován: 17 dub 2007, 19:09

Příspěvek od Ján Golian » 24 bře 2008, 23:07

No čo sa mi stalo. :lol: Začal som hrať teda odznova, tesne pred vznikom monarchie som zrušil všetky výskumy (teda 1, ktorý sa nestihol doskúmať). Lenže monarchia nevznikla, lebo Maďarsko odmietlo ponuku a musel som ho vojensky obsadiť. A žiadny event na vytvorenie Podunajskej monarchie už nenabehol. Ale kašlal som na to. Tak som si zbrojil, niečo dával do stavby tovární a niečo do AA obrany. Pri evente Mníchovská dohoda som si zvolil alianciu s Nemcami. Nemecko vyhlásillo vojnu Poľsku, ja som si obsadil celé južné Poľsko. Po anexii Poľska sa k nám pridalo Rumunsko. Nemecko vyhlásilo vojnu Dánsku a Nórsku. Dánsko síce obsadilo, ale Nórsko už nestihlo - ZSSR nám vyhlásilo vojnu. Pridalo sa k nám ešte Taliansko a Bulharsko (aj Juhoslávia, ale tá po prevrate odišla preč). Takže na východe uákopová vojna, línia sa skoro vôbec nehýbala, no v Taliansku bolo dusno. :D Francúzi ovládali už celé severné a stredné Taliansko. Tak som spravil menšiu ofenzívu, vytlačil Frantíkov zo severného Talianska a obklúčil ich v strednom Taliansku (Cassino a okolie). Potom z nepochopiteľného dôvodu odišli nemecké jednotky z jednej provincie oproti Maginotovej línii, no a samozrejme Francúzi hurááá do Nemecka ... No keby len to. Obsadili moje Rakúsko a fakticky odrezali mnoho mojich, nemeckých a talianskych (svine, skoro vôbec nebojovali) divízií. Tak som sa prebil až do Rakúska, kde som Francúzov zabával s narýchlo pozliepanými jednotkami odobratými z východnej fronty. Nakoniec sa mi podarilo v Mníchove obklúčiť asi 20 francúzskych divízií a zničiť ich (Nemci zatiaľ zacelili dieru v línii a dokonca nachvílu kontrolovali Metz). Pozriem na Taliansko a čo nevidím - celé Taliansko pod kontrolou Frantíkov a na Sicílii vznikla sovietska :!: loutka Taliansko (aj Somálsko a Lýbia boli sovietske loutky). :lol: Nemcom sa nejak zázračne potom podarilo vyjednať mier so Sovietmi do mája 1942. Keďže Nemcom sa moc nechcelo hýbať, postupne som vyhlásil vojnu Holandsku a Belgicku - do dvoch mesiacov potom padlo aj Francúzsko a Nórsko. Po anexii Francúzska a vzniku Vichystického Francúzska som obsadil Trento, ktoré ostalo francúzske a Juhoslávia sa vrhla na sovietske Taliansko a momentálne ho napoly obsadila. Nemecko ešte stihlo vyhlásiť vojnu Republikánskemu Španielsku (áno, republikáni vymlátili nacionalistov). A tu som zatiaľ skončil. Môžem povedať, že to je dosť crazy hra (ešte som zabudol, že ZSSR len nedávno obsadilo a anektovalo Mongolsko a Tannu Tuva). :D

Sasa
Desátník
Desátník
Příspěvky: 27
Registrován: 09 bře 2007, 15:06
Bydliště: Rakovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sasa » 25 bře 2008, 00:07

Jak tak ctu ty vase minireporty tak zitra, no vlastne uz dneska to budu taky muset nainstalovat :)

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 25 bře 2008, 16:52

Tak daty mate oprave ty eventy mělo by už byt vše ok: :x
opravil jsem:
-par chybnych dat u eventu
-Rakušanci by už neměli sebrat armadu

http://www.edisk.cz/stahni/21595/oprava ... .36KB.html

Dejte to do složky c:\.....\doomsday\db\events
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

Uživatelský avatar
Red
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 240
Registrován: 18 čer 2007, 19:49
Bydliště: Praha

Příspěvek od Red » 25 bře 2008, 18:48

Tak sem za demokracii v 1943. Německo jsem porazil a okupoval, Itálli porazil a udělal loutku, Bulharsko bylo obsazeno Jugoslávii a maličkou dvouslovnou provincii obsadilo Řecko. Krátce po obsazení Pobaltí SSSR jsem se rozhodl že to takhle nenechám (pobaltí jsem nechtěl mít v SSSR ale také ne fašistické). Boj to byl dlouhý, obsadil jsem většinu evropského Ruska(relativně brzy padl Petrohrad, Moskva a Stalingrad, horší to bylo kolem Murmansku a Archangelsku kde bylo nějakých 80 jednotek. než se mi objevil mírový event se kterým jsem souhlasil(koho by bavilo jezdit přes celou asii, mimoto SSSR měl stále minimálně stejnou vojenskou sílu jako já a Francie dohromady) Po míru se SSSR se stalo to že území obsazené Poláky se automaticky vrátilo SSSR. Druhá enkláva byla Bessarábie, Rumunsko však zůstalo se SSSR ve válce tak ji obsadilo :)
Zákl IC jsem měl před osvobozením některých států (potom 160 s Německem a Ruskem) kolem 300, problém teď nemám ani s tím že bych neměl co stavět jako spíše s tím kde na to brát lidi :lol: Tak stavím raketová sila, továrny a reaktory, klidně bych teď to Německo ovobodil ale už tu možnost nemám:) Japonsko vyhlásilo válku USA už v 1942. Přesouvám jednotky na obranu Indie a potom až bude japonské loďstvo trochu slabší tak se je pokusím přelodit do Primorsku(ztratil jsem Vladivostok ale fronta už se ustálila) Japonsko je naboostované Činou a teď bojujenejen s námi ale i s USA a SSSR. (USA není u spojenců).
Jo jak se stanu protektorátem? :)
Naposledy upravil(a) Red dne 25 bře 2008, 18:59, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 2“