ČSR MOD -verze 1.4

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 2: Doomsday - Armageddon

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Odpovědět
Uživatelský avatar
Johann
Četař
Četař
Příspěvky: 63
Registrován: 01 dub 2007, 16:22
Bydliště: 11. Delostrelecký pluk Košice

Re: pomoc

Příspěvek od Johann » 22 dub 2008, 10:36

Gaarq píše:je tam chyba v eventu 10096, chybi tam odkazy na nasledne eventy jugoslavie, rumunska a italie. takhle to je spravne:

Kód: Vybrat vše

event = {
	id = 10096
	random = no
	country = U00 	

	name = "Požadavky"
	desc = "Nyní oznámíme našim sousedům  požadavky, postupně budem žadat naše sousedy o vraceni uzemi"
	style = 0
	picture = "anchsluss"


	action_a = {
		name = "Obnovme hranice byvaleho Rakouska-Uherska!"
		ai_chance = 60
		command = { type = trigger which = 757010 } # POL
		command = { type = trigger which = 757011 } # YUG
		command = { type = trigger which = 757012 } # ROM
		command = { type = trigger which = 757013 } # ITA
		command = { type = dissent value = -5 }
		command = { type = relation which = ITA value = -50 }
		command = { type = relation which = ROM value = -50 }
		command = { type = relation which = YUG value = -50 }
		command = { type = relation which = POL value = -50 }
	}
}
no už som to prepisal ale nepomohlo to asi sa to neprejavi v rozhranej hre čo :?: :idea:

Uživatelský avatar
Johann
Četař
Četař
Příspěvky: 63
Registrován: 01 dub 2007, 16:22
Bydliště: 11. Delostrelecký pluk Košice

Re: pomoc

Příspěvek od Johann » 22 dub 2008, 10:37

Gaarq píše:je tam chyba v eventu 10096, chybi tam odkazy na nasledne eventy jugoslavie, rumunska a italie. takhle to je spravne:

Kód: Vybrat vše

event = {
	id = 10096
	random = no
	country = U00 	

	name = "Požadavky"
	desc = "Nyní oznámíme našim sousedům  požadavky, postupně budem žadat naše sousedy o vraceni uzemi"
	style = 0
	picture = "anchsluss"


	action_a = {
		name = "Obnovme hranice byvaleho Rakouska-Uherska!"
		ai_chance = 60
		command = { type = trigger which = 757010 } # POL
		command = { type = trigger which = 757011 } # YUG
		command = { type = trigger which = 757012 } # ROM
		command = { type = trigger which = 757013 } # ITA
		command = { type = dissent value = -5 }
		command = { type = relation which = ITA value = -50 }
		command = { type = relation which = ROM value = -50 }
		command = { type = relation which = YUG value = -50 }
		command = { type = relation which = POL value = -50 }
	}
}
no už som to prepisal ale nepomohlo to asi sa to neprejavi v rozhranej hre čo :?: :idea:

Uživatelský avatar
Gaarq
Desátník
Desátník
Příspěvky: 48
Registrován: 05 kvě 2006, 08:03
Bydliště: Pryn
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc

Příspěvek od Gaarq » 22 dub 2008, 11:05

Johann píše:no už som to prepisal ale nepomohlo to asi sa to neprejavi v rozhranej hre čo :?: :idea:
mělo by, ale musíš se vrátit zpět, tenhle event není náhodný (random = no), má spouštěče a ten musí nastat... nebo to tam frknout manuálně f12 "event 10096"

Uživatelský avatar
Johann
Četař
Četař
Příspěvky: 63
Registrován: 01 dub 2007, 16:22
Bydliště: 11. Delostrelecký pluk Košice

Re: pomoc

Příspěvek od Johann » 22 dub 2008, 13:40

Gaarq píše:mělo by, ale musíš se vrátit zpět, tenhle event není náhodný (random = no), má spouštěče a ten musí nastat... nebo to tam frknout manuálně f12 "event 10096"
no to som skusil som to na save ulozenom par mesiacou predtym s tym f 12 event.... a prijalo zasa len polsko a ostatni nereagovali ale ked som v tom predoslom save dal cheat acceptall a nastal event tak mi pripadli vsetky pozadovane uzemia ale oficialne to akoze prijalo len polsko :roll:

Uživatelský avatar
Gaarq
Desátník
Desátník
Příspěvky: 48
Registrován: 05 kvě 2006, 08:03
Bydliště: Pryn
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc

Příspěvek od Gaarq » 22 dub 2008, 14:13

Johann píše:no to som skusil som to na save ulozenom par mesiacou predtym s tym f 12 event.... a prijalo zasa len polsko a ostatni nereagovali ale ked som v tom predoslom save dal cheat acceptall a nastal event tak mi pripadli vsetky pozadovane uzemia ale oficialne to akoze prijalo len polsko :roll:
aby zareagovali rumuni, musi monarchie uz vlastnit polske krakov (479) a lvov (501). a tak i yugo (rumunske kluz a temesvar) a ita (jugoslavske zagreb a sarajevo), musis uz vlastnit tyto provincie. navic sance na pozitivni vysledek je mala. me se ten event nelibi, asi bych to delal jinak...

jejich reakce by mela byt zobrazena jen jako obycejna diplomaticka zprava (ne ta velka zluta), mas to nastavene?

Uživatelský avatar
Johann
Četař
Četař
Příspěvky: 63
Registrován: 01 dub 2007, 16:22
Bydliště: 11. Delostrelecký pluk Košice

Re: pomoc

Příspěvek od Johann » 23 dub 2008, 19:04

Gaarq píše:aby zareagovali rumuni, musi monarchie uz vlastnit polske krakov (479) a lvov (501). a tak i yugo (rumunske kluz a temesvar) a ita (jugoslavske zagreb a sarajevo), musis uz vlastnit tyto provincie. navic sance na pozitivni vysledek je mala. me se ten event nelibi, asi bych to delal jinak...

jejich reakce by mela byt zobrazena jen jako obycejna diplomaticka zprava (ne ta velka zluta), mas to nastavene?
no už som z toho zufali asi to mam dobre nastave ale uz sa do toho nejdem pozriet stratil som chut :D snad az zasa o par mesiacov

.Eighty Eight
Vojín
Vojín
Příspěvky: 3
Registrován: 27 bře 2008, 06:49

Příspěvek od .Eighty Eight » 23 dub 2008, 20:34

Čawky všichni... Mám tu takový menší problém. Na čerstvě nainstalovaný a opatchovaný HoI2:D jsem chtěl nahodit ČSR mód 1.41... Vše jsem udělal několikrát, pečlivě, ale vždycky se mi objevila hláška error in DB a pod ní krásná nabídka - Storno-Opakovat-Přerušit-....
Zkoušel jsem Německou, Anglickou i českou verzi hry, zkoušel jsem to na všechny dostupné patche, reinstalovával jsem hru, čistil jsem registry, formátoval disk, který je jen a jen pro HoI2:D, dokonce jsem i přeinstaloval windowsy, ale nic z toho nepomohlo...

A tak - nevíte prosím někdo co s tím? Jsem zoufalý, a ten tenoučký, měděný drátek na kterém balancuji asi brzo rupne, a já zrejmě nadobro spadnu do propasti, které se říká Šílenství, neboli Ruplo v bedně....

Předem děkuji za odpověď, či radu... Zatím...
"Ne mami, nepůjdu spát dokud mi to nepojede!"

Uživatelský avatar
Herek
Podpraporčík
Podpraporčík
Příspěvky: 429
Registrován: 01 črc 2006, 11:34
Bydliště: Důlní šachta kdesi na Teplicku

Příspěvek od Herek » 24 dub 2008, 06:25

.Eighty Eight píše:Čawky všichni... Mám tu takový menší problém. Na čerstvě nainstalovaný a opatchovaný HoI2:D jsem chtěl nahodit ČSR mód 1.41... Vše jsem udělal několikrát, pečlivě, ale vždycky se mi objevila hláška error in DB a pod ní krásná nabídka - Storno-Opakovat-Přerušit-....
Zkoušel jsem Německou, Anglickou i českou verzi hry, zkoušel jsem to na všechny dostupné patche, reinstalovával jsem hru, čistil jsem registry, formátoval disk, který je jen a jen pro HoI2:D, dokonce jsem i přeinstaloval windowsy, ale nic z toho nepomohlo...

A tak - nevíte prosím někdo co s tím? Jsem zoufalý, a ten tenoučký, měděný drátek na kterém balancuji asi brzo rupne, a já zrejmě nadobro spadnu do propasti, které se říká Šílenství, neboli Ruplo v bedně....

Předem děkuji za odpověď, či radu... Zatím...
"Ne mami, nepůjdu spát dokud mi to nepojede!"
Obsah patchu csr 1.41-určeny pro armagedon 1.2
pozdravuj Chocholouška :twisted:

Uživatelský avatar
von Schlesien
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 17
Registrován: 05 bře 2008, 21:20

Příspěvek od von Schlesien » 24 dub 2008, 13:46

Herek píše:Obsah patchu csr 1.41-určeny pro armagedon 1.2
pozdravuj Chocholouška :twisted:
pekně nefér :roll:

.Eighty Eight
Vojín
Vojín
Příspěvky: 3
Registrován: 27 bře 2008, 06:49

Příspěvek od .Eighty Eight » 24 dub 2008, 16:28

KU*VAAAAA.... AAAAA.... A co 1.4?

Arizael
Rotný
Rotný
Příspěvky: 143
Registrován: 24 dub 2008, 17:26

Multiplayer

Příspěvek od Arizael » 24 dub 2008, 17:28

Lidi zkoušeli jste už někdy tento naprosto skvělý mód hrát v multiplayeru???

Uživatelský avatar
Herek
Podpraporčík
Podpraporčík
Příspěvky: 429
Registrován: 01 črc 2006, 11:34
Bydliště: Důlní šachta kdesi na Teplicku

Příspěvek od Herek » 24 dub 2008, 17:30

.Eighty Eight píše:KU*VAAAAA.... AAAAA.... A co 1.4?
Mód je určen pro HoI2 Doomsday verze 1.3 a armagedon.

:wink:

Darkoberstlt
Vojín
Vojín
Příspěvky: 1
Registrován: 25 dub 2008, 02:36

Příspěvek od Darkoberstlt » 25 dub 2008, 02:43

cau tak jsem asi asi uplne blby ale chtel bych si hodit ten mod 1.43 na armagedon ale vsude ctu ze je jen na 1.2 ale ja mam 1.1 a 1.2 jsem nikde nenasel :-( nehlede ze jsem cetl ze je na 1.2 i dokonce CZ ale tu jsem takdy nenasel :-(
nemohl by nekdo hodit pripadne odkaz at si muzu ten 1.2 stahnout a i CZ? diky

Thornwald
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1026
Registrován: 05 dub 2006, 18:57
Bydliště: Choceň

Příspěvek od Thornwald » 25 dub 2008, 05:02

Darkoberstlt píše:cau tak jsem asi asi uplne blby ale chtel bych si hodit ten mod 1.43 na armagedon ale vsude ctu ze je jen na 1.2 ale ja mam 1.1 a 1.2 jsem nikde nenasel :-( nehlede ze jsem cetl ze je na 1.2 i dokonce CZ ale tu jsem takdy nenasel :-(
nemohl by nekdo hodit pripadne odkaz at si muzu ten 1.2 stahnout a i CZ? diky
Čeština na Armagedon je pouze na verzi 1.0

A patch 1.2 is here http://forum.paradoxplaza.com/forum/sho ... p?t=346220
Pán ze Šternberka
Thornwald=Transportní hrozivě obludný rozměrný ničivý wartburg na anihilaci lidstva a demolici

.Eighty Eight
Vojín
Vojín
Příspěvky: 3
Registrován: 27 bře 2008, 06:49

Příspěvek od .Eighty Eight » 25 dub 2008, 13:47

tak hraju 1.4... bohužel po každé páté minutě hraní mi hre kiksne a vyskočí známé okénko - odeslat zprávu o chybách... chyba se jmenuje appcombat (64_appcombat.exe, apod...)..
Nevíte někdo co s tím?

Arizael
Rotný
Rotný
Příspěvky: 143
Registrován: 24 dub 2008, 17:26

Příspěvek od Arizael » 26 dub 2008, 09:27

Thornwald píše:Čeština na Armagedon je pouze na verzi 1.0

A patch 1.2 is here http://forum.paradoxplaza.com/forum/sho ... p?t=346220
a vesele mi běhá i na armagedon verze 1.2 :-)

Uživatelský avatar
Gen.Erwin Rommel
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1576
Registrován: 07 úno 2006, 21:52
Bydliště: Hradec Kralové a Brno
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Gen.Erwin Rommel » 25 čer 2008, 17:42

Arizael píše:
a vesele mi běhá i na armagedon verze 1.2 :-)
Jo jako beha ale neni to dokonale :wink: Jsou tam naky mezery a neprelozeny veci ale neni toho moc :wink:

Uživatelský avatar
jackb
Praporčík
Praporčík
Příspěvky: 499
Registrován: 06 dub 2007, 10:46
Bydliště: Aberdeen, SCO
Kontaktovat uživatele:

Re: ČSR MOD -verze 1.4

Příspěvek od jackb » 16 črc 2008, 08:23

ludia, upnite niekto verziu 1.43, lebo patch je uz zmazany :(
My watch begins

Arizael
Rotný
Rotný
Příspěvky: 143
Registrován: 24 dub 2008, 17:26

Re: ČSR MOD -verze 1.4

Příspěvek od Arizael » 27 črc 2008, 18:33

lidi pls hodťe někam verzi 1.43 přeinstaloval jsem kompl a ted to neni odkud stahnout :cry:

Cizinec
Podplukovník
Podplukovník
Příspěvky: 3519
Registrován: 24 črc 2007, 21:10
Bydliště: Frei Stadt Hultschin, hlavní město Rzeczipospolite Prajzke

Re: ČSR MOD -verze 1.4

Příspěvek od Cizinec » 27 črc 2008, 19:44

Dokud se s tím něco neudělá, tak si ten mód můžete stáhnout zde:
http://rapidshare.com/files/130374689/csr_mod.rar
(to že se rozbalí do složky csr mod 1.41 nic neznamená - rozdílová aktualizace mezi 1.41, 1.42 a 1.43 byla tak směšně malá, že jsem jí nakopíroval přímo do 1.41... doufám :) ).
SOMUA měla dvě verze - model "standart" s poklopem a model "kabrio" bez poklopu.

Dekl je ve skutečnosti Dekl.

šedá eminence na dvoře Obodritského Cara

(Fórové hry, kterých jsem se zúčastnil.)
Admirál de Étranger, Francouzské císařské loďstvo (Trafalgar 1805)
rytíř Johannes von Ausländer, prozatímní regent Sicilského království (Byzanc 1214)
Luigi Mario Forestiero, Il primo ministro del Regno d'Italia (Německo 1866)
Generál von Ausländer st., velitel 51.rezervní divize, hrdina od města Ypres (1915)
Generál von Ausländer ml., velitel 22.tankové divize, hrdina od Krymu (1942)
očekává další nasazení do bitevní vřavy

Hotentotenpotentatentanteatentäter

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 2“