ČSR MOD -verze 1.4

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 2: Doomsday - Armageddon

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Odpovědět
Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 25 bře 2008, 18:58

Red píše:Jo jak se stanu protektorátem? :)
Jedeš podle realnu tzn. přijmeš mnichov a pak přimeš i konec čsr v březnu pak se ti objevi event ve kterem budeš moct se stat protektoratem
ale kvuli chybě musiš někdy začatkem března ukončit všecho zkoumani tech tymu :x
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

Uživatelský avatar
Ján Golian
Četař
Četař
Příspěvky: 73
Registrován: 17 dub 2007, 19:09

Příspěvek od Ján Golian » 25 bře 2008, 19:13

Čo sa stane, keď dám zostaviť vládu HSLS a nie monarchistom ?

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 25 bře 2008, 20:43

Ján Golian píše:Čo sa stane, keď dám zostaviť vládu HSLS a nie monarchistom ?
Tak se slovaci odrhnout začnou dělat co budou chtit bud budou s němci nebo loudka čech
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

Uživatelský avatar
Red
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 240
Registrován: 18 čer 2007, 19:49
Bydliště: Praha

Příspěvek od Red » 26 bře 2008, 16:56

Tak jsem musel změnit plány :) Do Primorsku se jen tak nedostanu, japonci mi zmasakrovali Primorskou flotilu a ta kterou jsem získal od Němců byla zlikvidována témř taky, zbytky jsem tak nějak zkonsolidoval, rozšířil o pár transportů a mým novým plánem bylo zlikvidování Siamu. Několika vyloděními se mi povedlo získal bodované provincie a udělal ze Siamu loutku obklíčenou asi 80 jednotkami Japonců a Číňanů (podle rozvědky maj japonci 210 jednotek a číňané 64, takže bly pořádně naboostovaný) Ale nějak jsem to zvládl. Velikým rozčarováním je zatím pro mě USA, který až na jeden výsadek v koreji který byl brzy zlikvidován nic neudělali ani neposiluji mnou obsazené území. V průběhu let se mi povedlo obklíčit mnoho jednotek a dostat se do číny. Tam už to bylo volnější, ale spojenci nedělali nic a tak jsem to musel táhnout celý já. (strašně mě otravují expediční sbory i ovládání cizích armád, tak jsem se na to vykašlal, nepospíchal jsem, aspoň se dostanu do nějakého hezkého roku) Čínu jsem obsadil, hlavně jsem pospíchal abych byl první u těch dvou východních provincií kam číňané přesouvali průmysl. Ty jsem před sověty dokázal obsadit, stejně jako celou čínu o něco výš než je Šanghaj, Peking už jsem nestih.
Japonci drží Koreu a Vietnam, pořád existuje Mandžusko. Tak se pokusím je ve Vietnamu vyprovodit, jelikož Siam je v dost těžký situaci. Na ostrovy se nehrnu.
Osvobodil jsem Rusko a mile mě překvapilo že má nárok i na asijsou část. Až skončí válka s japocnema tak se vypořádám konečně se SSSR. Už mám připravený divize těžkých tanků na hranicích a rusáci snad pomohou...btw ukrajina je teď velmoc, má víc jednotek než Usa a Kanada dohromady, ale samý infantry vz 47:D Jo jinak jsem si loadnul za japonsko a výhlásil válku finům abych jim hodil Karelii, pro dobrý pocit:)

Uživatelský avatar
Red
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 240
Registrován: 18 čer 2007, 19:49
Bydliště: Praha

Příspěvek od Red » 27 bře 2008, 21:56

Je v pořádku že za protektorát ovládám jen Prahu?

Jo a je tu starej známej problém že když SSSR vyhlásí válku Polsku/Německu tak se k němu přidávaj všechny možné státy, Jugoslávie i Rumunsko zruší smlouvy o neútočení a vyhlásí válku, obvykle se přidá Bulharsko a někdy Řecko a Itálie...

Uživatelský avatar
Gaarq
Desátník
Desátník
Příspěvky: 48
Registrován: 05 kvě 2006, 08:03
Bydliště: Pryn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gaarq » 28 bře 2008, 08:57

Red píše:Je v pořádku že za protektorát ovládám jen Prahu?
řekl bych že ne :) koloseals musí němcům odebrat core na plzeň, kutnou horu a brno v eventu vzniku protektorátu (což *já* ve *svém* CIPu mám 8) )

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 28 bře 2008, 20:20

Zas nějaka chyba v metrixu :roll:
Opravim to tedy a taky ty kaputulačni eventu u ruska aby spojencum CSR zustalo dobyte uzemi
Naposledy upravil(a) Koloseals dne 29 bře 2008, 11:36, celkem upraveno 1 x.
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 29 bře 2008, 11:26

Takže jsem objevil par dalšich chyb ted by už vše mělo jit ok :roll:
opraveno:
-Když zabavite magistrala tak bude větši šance že se přidak po mnichovu
-už by měli jit eventu reakce na porini a ašlus
-už by měli spojenci CSR dostat dobyte uzemi po kapitulace sssr
-opraveno par dalšich nepostatnych chyb

tady mate linku:
http://www.edisk.cz/stahni/31601/parch_ ... .13KB.html

Aby to fungovalo musite mit samořejmě naistalovany čsr mod 1.41
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 01 dub 2008, 20:01

Tak konečně je tem mod na jajjun strankach je v něm opravena jedna dalši chyba-pimosko nemohlo zkoumat vojenske doktrony tim padem mělo malou organizovanost u vojska
Timto definitivně končim s čsr modem 8)
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

jjenda
Desátník
Desátník
Příspěvky: 46
Registrován: 17 led 2007, 18:11
Bydliště: Praha

Příspěvek od jjenda » 08 dub 2008, 11:19

nasel jsem jednu chybu ktera me docela nastvala ale nevim jestli tu je zminovana...

prijal jsme event na sjednoceni s polskem Hitler mi vyhlasil valku ja ho porazil a pak mi vyhlasil valku Stalin to je v pohode ale... dobil jsem ukrajinu a prisel event Ukrajina

jsou tam 3 moznosti

1- okupace
2- loutka + cast uzemi
3- jen loutka

kdys jsem dal 2 nbo 3 mnoznost tak mi vzdycky hra spadla at jsem delal co jsem delal slo dat jen okupacy cos me ponekud mrzelo pac jsem celou ukrajinu nechtel :roll:
"Sudety jsou právoplatným majetkem třetí říše, to to je poslední územní nárok který musím v evropě vznést, nechceme žádné Čechy!!!"

Adolf Hitler při projevu v německém parlamentu září 1938

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 08 dub 2008, 18:39

nj chybka :lol:
Dnes tu dam opravenou verzi bude tam kromě toho
-opravene eventy ktere by se snad už měli objevit porini atd.
-změneny barvy některych statu tak aby nebyla dva vedle sebe se stejnou nebo podobnou barvou např. ČSR a ukrajina
-změneny vytězne body velmoci konečny nebudete muset obsazovat nějake 3 ostrovy někde v pacifiku abyste mohli anexovat VB 8)

tak si ještě chyli počkejte.
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

Uživatelský avatar
Koloseals
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 08 kvě 2007, 15:25
Bydliště: Někde v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koloseals » 08 dub 2008, 20:46

Takže tady mate opravu posledni snad 8)
obsahuje to vše z předhoziho přispěvku + některe země maji větši uzemni požadavky China(obě), Německo,Madarsko,Italie,Burharsko,Siam,Litva ve scenaři 1936

Linka:
http://www.edisk.cz/stahni/74949/patch_ ... .64KB.html
Nyni nad to když jde vše jako po masle.
omlouvam se za všechny pravopisne chyby, čeština mi moc nejde

konopes
Vojín
Vojín
Příspěvky: 2
Registrován: 09 dub 2008, 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od konopes » 09 dub 2008, 20:49

pomozte mi....nechce sa mi spustit ten event,kde sa vyhlasi znova rakusko-uhorsko...ze by to bolo tym ze som sa spojil s nemcami(som AXIS?)

mam admageddon 1.2 a k tomu DAIM najnovsi a k tomu tento mod,najnovsiu verziu...


vcera mi to islo vecer,ale som si to spustil znova...a teraz sa ten event nechce spustit :(


PLS O SKORU ODPOVED

konopes
Vojín
Vojín
Příspěvky: 2
Registrován: 09 dub 2008, 20:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od konopes » 09 dub 2008, 23:41

nikde mi nenaskocil event s volbami...ziadne som vobec nemal :(

Uživatelský avatar
Johann
Četař
Četař
Příspěvky: 63
Registrován: 01 dub 2007, 16:22
Bydliště: 11. Delostrelecký pluk Košice

Příspěvek od Johann » 10 dub 2008, 13:53

Neviem či to ma tak byť ale ked hram za Poddunajsku monarchiu a ovladam madarsko a rakusko nabehne event o dalsom uzemi dam požadovať všetko no a akurat mi to odmietne polsko a nič viac ostatní ani len neodmietnu a nič nemam?? čo mam robiť ?? ked dobijem trebars juhoslaviu nabehne event o tech teamoch Split a tak? alebo tie kolonie??

Uživatelský avatar
Johann
Četař
Četař
Příspěvky: 63
Registrován: 01 dub 2007, 16:22
Bydliště: 11. Delostrelecký pluk Košice

pomoc

Příspěvek od Johann » 15 dub 2008, 14:16

odpovie mi niekto na moju predošlu otazku čo mam robiť ked mi nabehne event uzemia za poddunajsku mon. a odmietne mi len polsko ostatní ani len nereaguju?? naskoči ešte najaky event o uzemia keby som sa napr spojil s nackama a hlavne tie tech teamy Split tovarne na lode please odpoved. je to nejaka chyba ze ostatne krajiny nereaguju na moje požiadavky alebo to tak ma byt?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Uživatelský avatar
Johann
Četař
Četař
Příspěvky: 63
Registrován: 01 dub 2007, 16:22
Bydliště: 11. Delostrelecký pluk Košice

Příspěvek od Johann » 18 dub 2008, 14:34

to už tento mod važne nikoho netrapi??? :idea:

Petr
Rotný
Rotný
Příspěvky: 121
Registrován: 09 kvě 2006, 14:30
Bydliště: Trutnov
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc

Příspěvek od Petr » 19 dub 2008, 08:52

Johann píše:odpovie mi niekto na moju predošlu otazku čo mam robiť ked mi nabehne event uzemia za poddunajsku mon. a odmietne mi len polsko ostatní ani len nereaguju?? naskoči ešte najaky event o uzemia keby som sa napr spojil s nackama a hlavne tie tech teamy Split tovarne na lode please odpoved. je to nejaka chyba ze ostatne krajiny nereaguju na moje požiadavky alebo to tak ma byt?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
To je v pořádku,když to odmítnou tak to odmítnou a nedostaneš nic.Eventy na tehcteamy maběhnou puze pokud ti Split odevzdaj dobrovolně.

Uživatelský avatar
Johann
Četař
Četař
Příspěvky: 63
Registrován: 01 dub 2007, 16:22
Bydliště: 11. Delostrelecký pluk Košice

Re: pomoc

Příspěvek od Johann » 19 dub 2008, 15:24

Petr píše:To je v pořádku,když to odmítnou tak to odmítnou a nedostaneš nic.Eventy na tehcteamy maběhnou puze pokud ti Split odevzdaj dobrovolně.
oukej keby odmietli ale oni ani len nereaguju nieje to nejaka chyba??

Uživatelský avatar
Gaarq
Desátník
Desátník
Příspěvky: 48
Registrován: 05 kvě 2006, 08:03
Bydliště: Pryn
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc

Příspěvek od Gaarq » 21 dub 2008, 08:13

Johann píše:oukej keby odmietli ale oni ani len nereaguju nieje to nejaka chyba??
je tam chyba v eventu 10096, chybi tam odkazy na nasledne eventy jugoslavie, rumunska a italie. takhle to je spravne:

Kód: Vybrat vše

event = {
	id = 10096
	random = no
	country = U00 	

	name = "Požadavky"
	desc = "Nyní oznámíme našim sousedům  požadavky, postupně budem žadat naše sousedy o vraceni uzemi"
	style = 0
	picture = "anchsluss"


	action_a = {
		name = "Obnovme hranice byvaleho Rakouska-Uherska!"
		ai_chance = 60
		command = { type = trigger which = 757010 } # POL
		command = { type = trigger which = 757011 } # YUG
		command = { type = trigger which = 757012 } # ROM
		command = { type = trigger which = 757013 } # ITA
		command = { type = dissent value = -5 }
		command = { type = relation which = ITA value = -50 }
		command = { type = relation which = ROM value = -50 }
		command = { type = relation which = YUG value = -50 }
		command = { type = relation which = POL value = -50 }
	}
}

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 2“