Země Samurajů *AAR*

Reporty z multiplayer her hráčů po Hamachi pro Hearts of Iron 2: Doomsday - Armageddon

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Cizinec
Podplukovník
Podplukovník
Příspěvky: 3434
Registrován: 24 črc 2007, 21:10
Bydliště: Frei Stadt Hultschin, hlavní město Rzeczipospolite Prajzke

Re: Země Samurajů *AAR*

Příspěvek od Cizinec » 18 bře 2013, 19:31

Wow. Vidím, že císařství už za chvíli bude i v Evropě. :)
Apropos, nemělo by se už v téhle fázi Německo vzdát? Myslím, že je naskriptováno, že se vzdá při ztrátě myslím že 90% core...
SOMUA měla dvě verze - model "standart" s poklopem a model "kabrio" bez poklopu.

Dekl je ve skutečnosti Dekl.

šedá eminence na dvoře Obodritského Cara

(Fórové hry, kterých jsem se zúčastnil.)
Admirál de Étranger, Francouzské císařské loďstvo (Trafalgar 1805)
rytíř Johannes von Ausländer, prozatímní regent Sicilského království (Byzanc 1214)
Luigi Mario Forestiero, Il primo ministro del Regno d'Italia (Německo 1866)
Generál von Ausländer st., velitel 51.rezervní divize, hrdina od města Ypres (1915)
Generál von Ausländer ml., velitel 22.tankové divize, hrdina od Krymu (1942)
očekává další nasazení do bitevní vřavy

Hotentotenpotentatentanteatentäter

Uživatelský avatar
pan Ahoj
Major
Major
Příspěvky: 2152
Registrován: 23 črc 2006, 22:22
Bydliště: Je třeba chtít žít a umět umřít

Re: Země Samurajů *AAR*

Příspěvek od pan Ahoj » 18 bře 2013, 20:26

Hodil jsem to do Googlu a ten mi vyhodil následující:
Conditions are:
- at war against USA, UK, France and USSR.
- Paris controled by either France, USA or the UK
- Germany lost more than 70% of its nations provinces.
- Germany is not allied to Romania anymore
- Germany is not allied to Finland anymore
- Germany lost control of Berlin
- Random of 25% every 5 days.

If all those conditions are met, you then have 90% chance of surrender, and 10% of continuing the war.
Burgundské vévodství 1419 (aktualizováno 31.08.14)
EUIV: Janovská republika 1444-1821 [DOHRÁNO] (aktualizováno 17.06.15)
Země Samurajů 1936 (aktualizováno 19.05.13)
Svět zlata a pýchy; svět plný špíny; na jeho hříchy; jen karabiny...
Optimismus lze pro selektivní upravování paměti považovat za neurologickou poruchu. Jediní, kteří svět vidí realisticky, jsou lidé s těžkou depresí.

Uživatelský avatar
pan Ahoj
Major
Major
Příspěvky: 2152
Registrován: 23 črc 2006, 22:22
Bydliště: Je třeba chtít žít a umět umřít

Re: Země Samurajů *AAR*

Příspěvek od pan Ahoj » 19 kvě 2013, 11:20

Země Samurajů *AAR* <S jídlem roste chuť... #7>

Obrázek
Mapa zobrazující všech 167 pozemních divizí, které se aktuálně účastní invaze.

Obrázek
Obrázek
Naši evropští přátelé se stále drží :clapping:

Obrázek
Náš kavkazský sbor je už velmi blízko sovětských ropných polí...

Obrázek
Zde můžete vidět naši skupinu armád "Dýka". Jedná se jen o ty nejelitnější jednotky s nejlepším vybavením, které máme k dispozici. Jejich úkolem je prorazit hluboko do sovětského týlu, zatímco o stabilizaci fronty se postarají až jednotky druhého sledu.

Obrázek
Obrázek
Ukázka našich elitních divizí.

Obrázek
Naše pancéřová armáda. Aktuálně stavíme více tanky než pěšáky, protože žerou méně lidské síly. (Později dokonce přistoupíme k rozpouštění posádek v Číně, kvůli manpoweru.)

Obrázek
Odpor je stále minimální, avšak neznalost počtu nepřátelských sil nám postup mírně komplikuje.
Burgundské vévodství 1419 (aktualizováno 31.08.14)
EUIV: Janovská republika 1444-1821 [DOHRÁNO] (aktualizováno 17.06.15)
Země Samurajů 1936 (aktualizováno 19.05.13)
Svět zlata a pýchy; svět plný špíny; na jeho hříchy; jen karabiny...
Optimismus lze pro selektivní upravování paměti považovat za neurologickou poruchu. Jediní, kteří svět vidí realisticky, jsou lidé s těžkou depresí.

Uživatelský avatar
Erdzo1208
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1609
Registrován: 25 lis 2012, 21:08
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Země Samurajů *AAR*

Příspěvek od Erdzo1208 » 19 kvě 2013, 11:31

:clapping:
Skúmaj dešifrovanie, ak chceč vidieť súperove počty. Myslím, že sa v tejto fázóne hry nájde miesto na toto skúmanie, je to velmi užitočné :D
Už sa teším, až prvý japonský vojak vkročí do Stalingradu :mrgreen:
Taliansko 1796: Veľkovojvodstvo Toskánske - Ferdinand III

..Ani nebude dobre na svete, kým ruky, ktoré plnia náboje, nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv? Nech tečú nápoje! Nech miesto hromobitia kanónov je počuť krotký cengot fliaš...

Ján Smrek

Uživatelský avatar
pan Ahoj
Major
Major
Příspěvky: 2152
Registrován: 23 črc 2006, 22:22
Bydliště: Je třeba chtít žít a umět umřít

Re: Země Samurajů *AAR*

Příspěvek od pan Ahoj » 19 kvě 2013, 11:41

Obrázek
Tak šifrování/dešifrování mám samozřejmě vyzkoumané vyjma posledního stupínku z roku 1947... Teď to ještě moc nevadí - Sověti tu stejně nic nemají, ale po nějaké době to začal být problém. To jsem pak vyřešil výměnou ministrů. Dosud jsem tam měl ministra +5% PK a pár dalších blbostí a toho jsem nahradil týpkem +30% armádní rozvědka.
Burgundské vévodství 1419 (aktualizováno 31.08.14)
EUIV: Janovská republika 1444-1821 [DOHRÁNO] (aktualizováno 17.06.15)
Země Samurajů 1936 (aktualizováno 19.05.13)
Svět zlata a pýchy; svět plný špíny; na jeho hříchy; jen karabiny...
Optimismus lze pro selektivní upravování paměti považovat za neurologickou poruchu. Jediní, kteří svět vidí realisticky, jsou lidé s těžkou depresí.

Cizinec
Podplukovník
Podplukovník
Příspěvky: 3434
Registrován: 24 črc 2007, 21:10
Bydliště: Frei Stadt Hultschin, hlavní město Rzeczipospolite Prajzke

Re: Země Samurajů *AAR*

Příspěvek od Cizinec » 19 kvě 2013, 12:05

Nj, musíš si pospíšit - obsadit ropná pole atd., než se vrátí Rudá armáda z dovolené ve Francii. :)
Apropos, chtěl sis odpočinout od Burgunska/Německa? :)
SOMUA měla dvě verze - model "standart" s poklopem a model "kabrio" bez poklopu.

Dekl je ve skutečnosti Dekl.

šedá eminence na dvoře Obodritského Cara

(Fórové hry, kterých jsem se zúčastnil.)
Admirál de Étranger, Francouzské císařské loďstvo (Trafalgar 1805)
rytíř Johannes von Ausländer, prozatímní regent Sicilského království (Byzanc 1214)
Luigi Mario Forestiero, Il primo ministro del Regno d'Italia (Německo 1866)
Generál von Ausländer st., velitel 51.rezervní divize, hrdina od města Ypres (1915)
Generál von Ausländer ml., velitel 22.tankové divize, hrdina od Krymu (1942)
očekává další nasazení do bitevní vřavy

Hotentotenpotentatentanteatentäter

Uživatelský avatar
pan Ahoj
Major
Major
Příspěvky: 2152
Registrován: 23 črc 2006, 22:22
Bydliště: Je třeba chtít žít a umět umřít

Re: Země Samurajů *AAR*

Příspěvek od pan Ahoj » 19 kvě 2013, 13:26

To obsazování Baku a ropy je spíš symbolické, protože Rusáci budou mít dost velký zásoby (nemluvě o elektrice). :) Hlavní cíl je obsadit továrny a průmysl aby se jim zhroutilo zásobování. Událost "přesun továren na východ" to naštěstí usnadňuje...

Já nehraju EU2 každý den. Vlastně ji hraju velmi málo a díky mému nasazení v postování nových dílu a úpravě screenů v posledních čtrnácti dnech jsem se dostal zhruba na plusmínus 5let od mého savu... To je materiál tak na jeden díl, takže tohle tak prozatímní řešení než zase pár let v EU nahraju...
Burgundské vévodství 1419 (aktualizováno 31.08.14)
EUIV: Janovská republika 1444-1821 [DOHRÁNO] (aktualizováno 17.06.15)
Země Samurajů 1936 (aktualizováno 19.05.13)
Svět zlata a pýchy; svět plný špíny; na jeho hříchy; jen karabiny...
Optimismus lze pro selektivní upravování paměti považovat za neurologickou poruchu. Jediní, kteří svět vidí realisticky, jsou lidé s těžkou depresí.

michael89
Četař
Četař
Příspěvky: 98
Registrován: 14 srp 2006, 13:25
Kontaktovat uživatele:

Re: Země Samurajů *AAR*

Příspěvek od michael89 » 29 čer 2013, 12:14

Teším sa na pokračovanie :P

Praetorian
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 244
Registrován: 23 črc 2009, 10:41

Re: Země Samurajů *AAR*

Příspěvek od Praetorian » 02 zář 2013, 13:23

Pokračovat! :worship:

Odpovědět

Zpět na „Reporty z Hearts of Iron 2“