Hamachi HoI2 DD pouze pro hráče

Zde si můžete domlouvat hraní multiplayerových her nebo se ptát na nejasnosti okolo hraní po Hamachi pro Hearts of Iron 2: Doomsday - Armageddon

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Picma.

Příspěvek od Picma. » 28 zář 2006, 19:01

Phoenix píše:tak nam to ICQ ale musis dat
jj to je fakt :mrgreen:
jinak te tu vitam

Langi
Četař
Četař
Příspěvky: 79
Registrován: 30 zář 2006, 14:39
Bydliště: Ostrov

Příspěvek od Langi » 30 zář 2006, 14:40

ale tyhle už jsou zaplneny ne??

Uživatelský avatar
Juliusz K. Rómmel
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 170
Registrován: 28 zář 2006, 13:36
Bydliště: Schlackenwerth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juliusz K. Rómmel » 30 zář 2006, 14:54

ICQ-265-005-379

Uživatelský avatar
aristokrat.tomas
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 08 bře 2006, 19:45
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aristokrat.tomas » 22 říj 2006, 19:42

mam problem nejede mi hamachi kdo mi poradi at muzu zase hrat

Uživatelský avatar
aristokrat.tomas
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 08 bře 2006, 19:45
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aristokrat.tomas » 23 říj 2006, 17:29

hej to mi nikdo neporadi? nikdo s tim problemy nemel? muzu jeste napsat spravci site na koleji...

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8923
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 23 říj 2006, 17:36

no musíš specifikovat svůj problém. Prosté "nejede mi to" jaksi nestačí :D to by ti nevyřešil ani naprostý genius

Uživatelský avatar
aristokrat.tomas
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 08 bře 2006, 19:45
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aristokrat.tomas » 23 říj 2006, 17:42

Vals píše:no musíš specifikovat svůj problém. Prosté "nejede mi to" jaksi nestačí :D to by ti nevyřešil ani naprostý genius
no takze... dycky mi to slo v pohode ted sem presunul PC na kolej soupl sem do nej sitovou kartu atd. no a vcera sem se chtel prihlasit ze budu hrat ale nenabehnou ty site ale je tam napsano pripojen... jak je na liste ten trojuhelnicek tak sviti zelene jen levej dolni puntik normalne sviti vsechny ze jo...proste to nejede nevim co s tim

Uživatelský avatar
Duke
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1035
Registrován: 16 dub 2006, 12:43
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duke » 23 říj 2006, 17:47

Není to FireWallem? :D Oblíbená odpověď.
Obrázek

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8923
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 23 říj 2006, 17:53

no na koleji bude jiný IP... nwm jestli to vadí, ale mohlo by :D reinstalni to a ono si to znovu najde potřebné údaje a nastaví se to. Jinak nwm co s tim

Uživatelský avatar
aristokrat.tomas
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 08 bře 2006, 19:45
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aristokrat.tomas » 23 říj 2006, 17:54

Vals píše:no na koleji bude jiný IP... nwm jestli to vadí, ale mohlo by :D reinstalni to a ono si to znovu najde potřebné údaje a nastaví se to. Jinak nwm co s tim
to uz sem udelal vcera :?

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8923
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 23 říj 2006, 17:56

aristokrat.tomas píše:to uz sem udelal vcera :?


jo? tak to je potom jasný co s tím je....

Uživatelský avatar
aristokrat.tomas
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 08 bře 2006, 19:45
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aristokrat.tomas » 23 říj 2006, 18:13

Vals píše:jo? tak to je potom jasný co s tím je....
je to rozbity! :lol:

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8923
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 23 říj 2006, 18:23

aristokrat.tomas píše:je to rozbity! :lol:

:? pokazil jsi mi ftip :D ale já vím, je trapnej, ale pořád dobrej 8)

Svaca
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 25 črc 2006, 13:59

Příspěvek od Svaca » 08 lis 2006, 15:34

jentak ciste nahodou neni tady nejaky zacatecnik ktery by si se mnou zahral?????

durazne upozornuji, ze jsem nikdy proti nikomu nehral

Uživatelský avatar
Thiler
Nadporučík
Nadporučík
Příspěvky: 1338
Registrován: 07 srp 2006, 17:22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thiler » 08 lis 2006, 15:57

Ja si s tebou rad zahram
I am Free

Svaca
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 25 črc 2006, 13:59

Příspěvek od Svaca » 08 lis 2006, 16:29

Thiler píše:Ja si s tebou rad zahram
skvely, ale jeste jeden malej detail
slo by to o vikendu??? ja pres tyden na intru nemam moznost :wink:

Uživatelský avatar
Thiler
Nadporučík
Nadporučík
Příspěvky: 1338
Registrován: 07 srp 2006, 17:22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thiler » 08 lis 2006, 16:30

O vikendu by to slo ale nie neskor ako o 18.00
I am Free

Uživatelský avatar
pan Ahoj
Major
Major
Příspěvky: 2151
Registrován: 23 črc 2006, 22:22
Bydliště: Je třeba chtít žít a umět umřít

Příspěvek od pan Ahoj » 08 lis 2006, 16:31

Svaca píše:skvely, ale jeste jeden malej detail
slo by to o vikendu??? ja pres tyden na intru nemam moznost :wink:
Už tě vidim :D Ta prohra :D Zapnes to vubec? :D
Burgundské vévodství 1419 (aktualizováno 31.08.14)
EUIV: Janovská republika 1444-1821 [DOHRÁNO] (aktualizováno 17.06.15)
Země Samurajů 1936 (aktualizováno 19.05.13)
Svět zlata a pýchy; svět plný špíny; na jeho hříchy; jen karabiny...
Optimismus lze pro selektivní upravování paměti považovat za neurologickou poruchu. Jediní, kteří svět vidí realisticky, jsou lidé s těžkou depresí.

Svaca
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 25 črc 2006, 13:59

Příspěvek od Svaca » 08 lis 2006, 16:33

Thiler píše:O vikendu by to slo ale nie neskor ako o 18.00
ok

Uživatelský avatar
Thiler
Nadporučík
Nadporučík
Příspěvky: 1338
Registrován: 07 srp 2006, 17:22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thiler » 08 lis 2006, 17:19

Tec2do píše:Už tě vidim :D Ta prohra :D Zapnes to vubec? :D
Ako vies ci prehra...Podla mna ma asi 30% sancu na vyhru
I am Free

Odpovědět

Zpět na „Multi Player Hearts of Iron 2“