Problém s Hamachi...

Zde si můžete domlouvat hraní multiplayerových her nebo se ptát na nejasnosti okolo hraní po Hamachi pro Hearts of Iron 2: Doomsday - Armageddon

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Uživatelský avatar
Marmont
Major
Major
Příspěvky: 2373
Registrován: 18 led 2008, 22:37
Bydliště: Znojmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marmont » 14 dub 2008, 17:24

Lukyn2 píše:tabulator (pro hlupaka kazdy hloupy takze to je to tlacitko vetsinou nad caps lockem)
i přes to popíchnití děkuju :D

Uživatelský avatar
Fin
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 22 srp 2009, 16:44
Bydliště: Příbor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Hamachi...

Příspěvek od Fin » 29 srp 2009, 19:24

Hej potřebuji poradit...
ějak mi nechce běžet hamachi, když se chci přihlásit tak mi to napíše "ZPROSTŘEDKUJÍCÍ SERVER ODMÍTL VÁŠ POŽADAVEK NA PŘIHLÁŠENÍ." Hej nevíte co by s tím mohlo být??
Anna oikeuden edelle, vaikka maailma pilaantumisalttiudesta!/Ať zvítězí spravedlnost, i kdyby měl zahynout svět!
_______________________________________________________Maršál Finska, generál Carl Gustaf Emil, svobodný pán z Mannerheimu

Uživatelský avatar
Fin
Desátník
Desátník
Příspěvky: 44
Registrován: 22 srp 2009, 16:44
Bydliště: Příbor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Hamachi...

Příspěvek od Fin » 29 srp 2009, 19:46

problém vyřešen..
Anna oikeuden edelle, vaikka maailma pilaantumisalttiudesta!/Ať zvítězí spravedlnost, i kdyby měl zahynout svět!
_______________________________________________________Maršál Finska, generál Carl Gustaf Emil, svobodný pán z Mannerheimu

qaniuu
Vojín
Vojín
Příspěvky: 1
Registrován: 13 úno 2010, 12:06

Re: Problém s Hamachi...

Příspěvek od qaniuu » 13 úno 2010, 12:15

Prosímte pomohl by mi nekdo s HAMACHi ??? mam ho stahnute ale kdyz ho chci jako spustit abych byl online tak to vyhodi tabulku ze:.. ZPROSTEdkujici server odmitnul vas požadavek na prihlaseni. PROS9M HELP

Uživatelský avatar
Duke
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1035
Registrován: 16 dub 2006, 12:43
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Hamachi...

Příspěvek od Duke » 18 dub 2010, 12:38

qaniuu píše:Prosímte pomohl by mi nekdo s HAMACHi ??? mam ho stahnute ale kdyz ho chci jako spustit abych byl online tak to vyhodi tabulku ze:.. ZPROSTEdkujici server odmitnul vas požadavek na prihlaseni. PROS9M HELP
Totálně smazat a reinstalovat. :wink:
Obrázek

Uživatelský avatar
Ludvík XIV
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 307
Registrován: 30 kvě 2011, 14:26
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: Problém s Hamachi...

Příspěvek od Ludvík XIV » 14 srp 2011, 08:23

Potřebuju pomoct chtěl bych si s kámošem zahrát HoI 2 přez Hamachi včera ráno to fungovalo ale večer už ne když sem udělal místnost a on napsal ip mojeho hamahi tak mu tam pořád skákalo že na zadané ip adrese nebylo ni cnalezeno a to samé dělalo mně když sem tam psal tu jeho ip prosím o pomoc!
Přišel jsem,viděl jsem a Bůh zvítězil-Jan III.Sobieski král Polský

Uživatelský avatar
erdza1208
Rotný
Rotný
Příspěvky: 143
Registrován: 27 led 2012, 15:25

Re: Problém s Hamachi...

Příspěvek od erdza1208 » 30 led 2012, 18:33

mam taky isty problem...a nefunguje to nahodou tak že keď ste v jednej skupine hamachi tak to ide cez "mistni síť"
"To vyhrajem, díky našim Tigrum" Heinz Guderian

Odpovědět

Zpět na „Multi Player Hearts of Iron 2“