Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 24 dub 2018, 06:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s patchem 1.3a
PříspěvekNapsal: 27 zář 2013, 15:26 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2011, 14:26
Příspěvky: 307
Bydliště: Valašské Meziříčí
Právě jsem si ze stránek Jajjunu stáhl patch na Hoi2 (1.3a). Jenže jak se naistaluje, tak mi skočí hláška, že Hoi na PC nemám (což není pravda), nevíte co s tím??

_________________
Přišel jsem,viděl jsem a Bůh zvítězil-Jan III.Sobieski král Polský


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 1.3a
PříspěvekNapsal: 27 zář 2013, 19:12 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2011, 14:26
Příspěvky: 307
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nevíte?

_________________
Přišel jsem,viděl jsem a Bůh zvítězil-Jan III.Sobieski král Polský


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 1.3a
PříspěvekNapsal: 27 zář 2013, 22:04 
Desátník
Desátník

Registrován: 06 úno 2010, 11:33
Příspěvky: 48
a mas obycajne HoI 2 alebo doomsday pop. armageddon bo na kazdu verziu su rozdielne pathe


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 1.3a
PříspěvekNapsal: 28 zář 2013, 09:31 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2011, 14:26
Příspěvky: 307
Bydliště: Valašské Meziříčí
Mám Hearts of Iron 2, Doomsday i Armageddon všechny tři dohromady v jedné hře.

_________________
Přišel jsem,viděl jsem a Bůh zvítězil-Jan III.Sobieski král Polský


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 1.3a
PříspěvekNapsal: 28 zář 2013, 09:44 
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 lis 2012, 21:08
Příspěvky: 1609
Bydliště: Žilina
Určite si stiahol zlý patch.

_________________
Taliansko 1796: Veľkovojvodstvo Toskánske - Ferdinand III

..Ani nebude dobre na svete, kým ruky, ktoré plnia náboje, nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv? Nech tečú nápoje! Nech miesto hromobitia kanónov je počuť krotký cengot fliaš...

Ján Smrek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 1.3a
PříspěvekNapsal: 28 zář 2013, 12:24 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 30 kvě 2011, 14:26
Příspěvky: 307
Bydliště: Valašské Meziříčí
To není pravda, už sem si stahoval tři (1.3a patchy) a všechny mi to udělaly.

_________________
Přišel jsem,viděl jsem a Bůh zvítězil-Jan III.Sobieski král Polský


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s patchem 1.3a
PříspěvekNapsal: 28 zář 2013, 12:54 
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Příspěvky: 1230
Bydliště: Čadca/Praha
stiahol si patch na DD-armagedon? nemožeš tam strelit len na obyč. HoI

_________________
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz