Problém s patchem 1.3a

Zde máte možnost informovat se o všech aspektech Hearts of Iron 2 a jeho datadiscích v Single Playeru. Pokud hledáte informace k módům, multiplayeru či si chcete přečíst některý z reportů pokračujte do vnořených subfór.

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Odpovědět
Uživatelský avatar
Ludvík XIV
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 307
Registrován: 30 kvě 2011, 14:26
Bydliště: Valašské Meziříčí

Problém s patchem 1.3a

Příspěvek od Ludvík XIV » 27 zář 2013, 15:26

Právě jsem si ze stránek Jajjunu stáhl patch na Hoi2 (1.3a). Jenže jak se naistaluje, tak mi skočí hláška, že Hoi na PC nemám (což není pravda), nevíte co s tím??
Přišel jsem,viděl jsem a Bůh zvítězil-Jan III.Sobieski král Polský

Uživatelský avatar
Ludvík XIV
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 307
Registrován: 30 kvě 2011, 14:26
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: Problém s patchem 1.3a

Příspěvek od Ludvík XIV » 27 zář 2013, 19:12

Nevíte?
Přišel jsem,viděl jsem a Bůh zvítězil-Jan III.Sobieski král Polský

annonymuss
Desátník
Desátník
Příspěvky: 48
Registrován: 06 úno 2010, 11:33

Re: Problém s patchem 1.3a

Příspěvek od annonymuss » 27 zář 2013, 22:04

a mas obycajne HoI 2 alebo doomsday pop. armageddon bo na kazdu verziu su rozdielne pathe

Uživatelský avatar
Ludvík XIV
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 307
Registrován: 30 kvě 2011, 14:26
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: Problém s patchem 1.3a

Příspěvek od Ludvík XIV » 28 zář 2013, 09:31

Mám Hearts of Iron 2, Doomsday i Armageddon všechny tři dohromady v jedné hře.
Přišel jsem,viděl jsem a Bůh zvítězil-Jan III.Sobieski král Polský

Uživatelský avatar
Erdzo1208
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1609
Registrován: 25 lis 2012, 21:08
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s patchem 1.3a

Příspěvek od Erdzo1208 » 28 zář 2013, 09:44

Určite si stiahol zlý patch.
Taliansko 1796: Veľkovojvodstvo Toskánske - Ferdinand III

..Ani nebude dobre na svete, kým ruky, ktoré plnia náboje, nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv? Nech tečú nápoje! Nech miesto hromobitia kanónov je počuť krotký cengot fliaš...

Ján Smrek

Uživatelský avatar
Ludvík XIV
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 307
Registrován: 30 kvě 2011, 14:26
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: Problém s patchem 1.3a

Příspěvek od Ludvík XIV » 28 zář 2013, 12:24

To není pravda, už sem si stahoval tři (1.3a patchy) a všechny mi to udělaly.
Přišel jsem,viděl jsem a Bůh zvítězil-Jan III.Sobieski král Polský

Uživatelský avatar
abec3
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1232
Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Bydliště: Čadca/Praha

Re: Problém s patchem 1.3a

Příspěvek od abec3 » 28 zář 2013, 12:54

stiahol si patch na DD-armagedon? nemožeš tam strelit len na obyč. HoI
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.

Odpovědět

Zpět na „Hearts of Iron 2“