Stránka 1 z 1

Iron Cross Vyřešeno

Napsal: 26 dub 2013, 13:19
od Gorkan
iron cross mi nejde pustí mně to do menu ale jakmile si vyberu zemi tak to spadne
zkoušel jsem to instalovat na patchovanou neopatchovanou verzi atd bez uspěchu

Re: IRON CROSS PADÁ NA ARMAGEDONU

Napsal: 26 dub 2013, 15:20
od Erdzo1208
Máš na Armageddone češtinu?

Re: IRON CROSS PADÁ NA ARMAGEDONU

Napsal: 26 dub 2013, 17:32
od Gorkan
nemám jsem to kvuli tomu reinstalovával

Re: IRON CROSS PADÁ NA ARMAGEDONU A TED SE TA PIČA ANI NESPU

Napsal: 27 dub 2013, 09:07
od Gorkan
tak a vyřešeno jsem to hazel rovnou na Armagedon a né na Armagedon Doomsday