Iron Cross

Zde máte možnost informovat se o všech aspektech Hearts of Iron 2 a jeho datadiscích v Single Playeru. Pokud hledáte informace k módům, multiplayeru či si chcete přečíst některý z reportů pokračujte do vnořených subfór.

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Odpovědět
Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8926
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Iron Cross

Příspěvek od Vals » 15 bře 2013, 09:18

Zaujala mne možnost si zahrát Iron Cross na jádru Darkest Hour, zkoušel to někdo? Je tam instalační možnost, ale bohužel hra poté nefunguje, tak jak má. Je to tím, že je nekompatabilní s betapatchem 1.03? Nebo je nějaký speciálnější postup instalace, který jsem nepostřehl (např. přes scénář DH Lite, tak jako některé módy).

Uživatelský avatar
Generál Lee
Desátník
Desátník
Příspěvky: 49
Registrován: 07 zář 2011, 12:56

Re: Iron Cross

Příspěvek od Generál Lee » 29 bře 2013, 22:23

Iron Cross by mě zajímalo. Hra vypadá dobře, hlavně tam přidali strašně moc provincíí, toho si nešlo nevšimnout :D
Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu..
George Smith Patton

„Věřte mi, Langu, prvních dvacet čtyři hodin invaze je rozhodujících. Pro Spojence i pro Německo to bude ten nejdelší den.“ ( Rommel k pobočníkovi, květen 1944)

Flowerpunk
Desátník
Desátník
Příspěvky: 32
Registrován: 03 kvě 2009, 22:16

Re: Iron Cross

Příspěvek od Flowerpunk » 15 dub 2013, 12:57

Tohle napsal vývojář IC:
"Yes, beta9 is compatible with dh 1.03 rc1 and rc2"

Čili Iron cros 1.03beta9 je kompatibilní s DH 1.03rc2. Bohužel oba tyto patche jsou už zastaralé. Iron cross má beta10 a DH dneska vydali finální patch 1.03 (kterej vypadá opravdu šťavnatě mimochodem). Ale nevidím důvod proč by beta9 měla být kompatibilní s DH a beta10 už ne, když těch změn tam bylo uděláno opravdu minimum.
Nicméně není tajemstvím, že Iron Cross je primárně dělanej pro Armageddon a právě na něm fungují všechny novinky jak mají (nový HQ systém třeba, který se trochu podobá HOI3), včetně lépe optimalizované AI a celkově lepší stabilitě.

edit : tak Iron cross 1.03 beta10 patch není kompatibilní s Darkest Hour 1.03, funguje jen beta9. Ovšem přijde mi zbytečné hrát Iron Cross pod Darkest hour, když 90% nových věcí (počítání ztrát třeba) v DH nedokáže Iron Cross využít. V podstatě fungují jen roční decisions a možnost hrát to v lepším rozlišení než na Armageddonu. Což mi přijde dost málo.

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8926
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Re: Iron Cross

Příspěvek od Vals » 16 dub 2013, 20:51

Lepší a rychlejší engine je pro mne docela velké lákadlo.

Uživatelský avatar
Erdzo1208
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1609
Registrován: 25 lis 2012, 21:08
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Iron Cross

Příspěvek od Erdzo1208 » 16 dub 2013, 20:59

Neviem, podla mňa DH ani samo o sebe nepotrebuje na zlepšie pocitu z hry IC. Je to proste krása. Ja by som si skúsil IC na AoD, ale to mi nefrčalo.

Ach sakra, už aby som mal čas a hlavne náladu na poriadnu hru v DH...
Taliansko 1796: Veľkovojvodstvo Toskánske - Ferdinand III

..Ani nebude dobre na svete, kým ruky, ktoré plnia náboje, nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv? Nech tečú nápoje! Nech miesto hromobitia kanónov je počuť krotký cengot fliaš...

Ján Smrek

Rajis
Desátník
Desátník
Příspěvky: 41
Registrován: 24 říj 2008, 11:28
Bydliště: Třebíč - Praha

Re: Iron Cross

Příspěvek od Rajis » 22 dub 2013, 07:03

DH mi přijde mnohem lepší hrát s "oficiálním" módem World in Flames 2. Zajímavým způsobem ten mód využívá počítání ztrát, v praxi to znamená, že má třeba konečně opravdu smysl snažit se soustředěně potápět spojenecké konvoje, protože za určitý počet potopení naběhne event, který dává přijemné bonusy Kriegsmarine :) Naopak pokud jsou ztráty moc velké, projeví se to eventem, který přidá opozici.

Iron cross mě nejvíc bavil právě s Arsenal of democracy. Jak si člověk zvykne na nový zásobovací systém a všechny vychytávky co AoD nabízí, těžko se zvyká na něco jiného.

Petr
Rotný
Rotný
Příspěvky: 121
Registrován: 09 kvě 2006, 14:30
Bydliště: Trutnov
Kontaktovat uživatele:

Re: Iron Cross

Příspěvek od Petr » 03 črc 2013, 15:23

Chtěl jsem po letech vyzkoušet tuto modifikaci a netuším jak se to instaluje,pokaždé mi to nejde spustit.Instaloval jsem na Domsday Armagedon opatchovaný a nejde to.stejně tak to nejde na Darknes Hour.Může někdo polopatě napsat jak se to instaluje.Děkuji

Odpovědět

Zpět na „Hearts of Iron 2“