Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 dub 2018, 01:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Iron Cross
PříspěvekNapsal: 15 bře 2013, 09:18 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 21:42
Příspěvky: 15536
Bydliště: Nixon's back!
Zaujala mne možnost si zahrát Iron Cross na jádru Darkest Hour, zkoušel to někdo? Je tam instalační možnost, ale bohužel hra poté nefunguje, tak jak má. Je to tím, že je nekompatabilní s betapatchem 1.03? Nebo je nějaký speciálnější postup instalace, který jsem nepostřehl (např. přes scénář DH Lite, tak jako některé módy).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Iron Cross
PříspěvekNapsal: 29 bře 2013, 22:23 
Desátník
Desátník
Uživatelský avatar

Registrován: 07 zář 2011, 12:56
Příspěvky: 49
Iron Cross by mě zajímalo. Hra vypadá dobře, hlavně tam přidali strašně moc provincíí, toho si nešlo nevšimnout :D

_________________
Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu..
George Smith Patton

„Věřte mi, Langu, prvních dvacet čtyři hodin invaze je rozhodujících. Pro Spojence i pro Německo to bude ten nejdelší den.“ ( Rommel k pobočníkovi, květen 1944)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Iron Cross
PříspěvekNapsal: 15 dub 2013, 12:57 
Desátník
Desátník

Registrován: 03 kvě 2009, 22:16
Příspěvky: 32
Tohle napsal vývojář IC:
"Yes, beta9 is compatible with dh 1.03 rc1 and rc2"

Čili Iron cros 1.03beta9 je kompatibilní s DH 1.03rc2. Bohužel oba tyto patche jsou už zastaralé. Iron cross má beta10 a DH dneska vydali finální patch 1.03 (kterej vypadá opravdu šťavnatě mimochodem). Ale nevidím důvod proč by beta9 měla být kompatibilní s DH a beta10 už ne, když těch změn tam bylo uděláno opravdu minimum.
Nicméně není tajemstvím, že Iron Cross je primárně dělanej pro Armageddon a právě na něm fungují všechny novinky jak mají (nový HQ systém třeba, který se trochu podobá HOI3), včetně lépe optimalizované AI a celkově lepší stabilitě.

edit : tak Iron cross 1.03 beta10 patch není kompatibilní s Darkest Hour 1.03, funguje jen beta9. Ovšem přijde mi zbytečné hrát Iron Cross pod Darkest hour, když 90% nových věcí (počítání ztrát třeba) v DH nedokáže Iron Cross využít. V podstatě fungují jen roční decisions a možnost hrát to v lepším rozlišení než na Armageddonu. Což mi přijde dost málo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Iron Cross
PříspěvekNapsal: 16 dub 2013, 20:51 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 21:42
Příspěvky: 15536
Bydliště: Nixon's back!
Lepší a rychlejší engine je pro mne docela velké lákadlo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Iron Cross
PříspěvekNapsal: 16 dub 2013, 20:59 
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 lis 2012, 21:08
Příspěvky: 1609
Bydliště: Žilina
Neviem, podla mňa DH ani samo o sebe nepotrebuje na zlepšie pocitu z hry IC. Je to proste krása. Ja by som si skúsil IC na AoD, ale to mi nefrčalo.

Ach sakra, už aby som mal čas a hlavne náladu na poriadnu hru v DH...

_________________
Taliansko 1796: Veľkovojvodstvo Toskánske - Ferdinand III

..Ani nebude dobre na svete, kým ruky, ktoré plnia náboje, nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv? Nech tečú nápoje! Nech miesto hromobitia kanónov je počuť krotký cengot fliaš...

Ján Smrek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Iron Cross
PříspěvekNapsal: 22 dub 2013, 07:03 
Desátník
Desátník

Registrován: 24 říj 2008, 11:28
Příspěvky: 41
Bydliště: Třebíč - Praha
DH mi přijde mnohem lepší hrát s "oficiálním" módem World in Flames 2. Zajímavým způsobem ten mód využívá počítání ztrát, v praxi to znamená, že má třeba konečně opravdu smysl snažit se soustředěně potápět spojenecké konvoje, protože za určitý počet potopení naběhne event, který dává přijemné bonusy Kriegsmarine :) Naopak pokud jsou ztráty moc velké, projeví se to eventem, který přidá opozici.

Iron cross mě nejvíc bavil právě s Arsenal of democracy. Jak si člověk zvykne na nový zásobovací systém a všechny vychytávky co AoD nabízí, těžko se zvyká na něco jiného.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Iron Cross
PříspěvekNapsal: 03 črc 2013, 15:23 
Rotný
Rotný

Registrován: 09 kvě 2006, 14:30
Příspěvky: 146
Bydliště: Trutnov
Chtěl jsem po letech vyzkoušet tuto modifikaci a netuším jak se to instaluje,pokaždé mi to nejde spustit.Instaloval jsem na Domsday Armagedon opatchovaný a nejde to.stejně tak to nejde na Darknes Hour.Může někdo polopatě napsat jak se to instaluje.Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz