Patch 1.3 Public Beta 2 JIIN

Zde máte možnost informovat se o všech aspektech Hearts of Iron 2 a jeho datadiscích v Single Playeru. Pokud hledáte informace k módům, multiplayeru či si chcete přečíst některý z reportů pokračujte do vnořených subfór.

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Odpovědět
crusader
Četař
Četař
Příspěvky: 72
Registrován: 08 led 2009, 18:45
Kontaktovat uživatele:

Patch 1.3 Public Beta 2 JIIN

Příspěvek od crusader » 26 črc 2011, 08:05

Zdravím

mám takový problém

musel jsem přeinstalovat HoI2 ale když jsem instaloval znovu a stahl patch 1.3 public beta pro armageddon tak jsem tam měl přívlastek PHVR místo JIIN což jsem tam měl předtím ....myslel jsem že to nebude vadit .....hodil jsem na to češtinu a hrá

běží to pořád plynule ale tak v roku 1942-1943 mi hra začne pořád padat (skoro každý měsíc) a vyskakujou mi tam ruzné chyby a jestli chci přerušit,přeskočit atd.

Nevíte kde bych ten puvodní mohl stáhnout ?

Uživatelský avatar
abec3
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1232
Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Bydliště: Čadca/Praha

Re: Patch 1.3 Public Beta 2 JIIN

Příspěvek od abec3 » 26 črc 2011, 22:53

je to češtinou, reinstal, do budúcnosti JSGME
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 160
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: Patch 1.3 Public Beta 2 JIIN

Příspěvek od Jiri » 27 črc 2011, 15:13

Já to řeším tak,že mám 2-3 zálohy HoI2 Arma - mám je na flešce, na disku a na USB disku,měl jsem stejné problémy a teď stačí jen zkopírovat do PC a je klid.
Jirka

crusader
Četař
Četař
Příspěvky: 72
Registrován: 08 led 2009, 18:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Patch 1.3 Public Beta 2 JIIN

Příspěvek od crusader » 28 črc 2011, 13:34

abec3 : hej a kde bych tento stáhl (JSGME) ?

Jiri: jak to myslíš zkopírovat ? ...... to jako zkopírovat z filesu celé HoI hodit ho někam odinstalovat a hrát to z té zálohy ?

Uživatelský avatar
abec3
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1232
Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Bydliště: Čadca/Praha

Re: Patch 1.3 Public Beta 2 JIIN

Příspěvek od abec3 » 28 črc 2011, 21:14

zaberie to veľa miesta. JSGME si musíš vygoogliť, nie som doma tak to nemůžem uploudnúť
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.

crusader
Četař
Četař
Příspěvky: 72
Registrován: 08 led 2009, 18:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Patch 1.3 Public Beta 2 JIIN

Příspěvek od crusader » 29 črc 2011, 06:59

a jede to s ním stabilně i s češtinou ?

pls hoď mi tu kde to stáhu nebo uploadni ....... až budeš doma ;)

Uživatelský avatar
abec3
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1232
Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Bydliště: Čadca/Praha

Re: Patch 1.3 Public Beta 2 JIIN

Příspěvek od abec3 » 30 črc 2011, 22:27

doma budem za 3 týždne, musíš googliť :)
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 160
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: Patch 1.3 Public Beta 2 JIIN

Příspěvek od Jiri » 31 črc 2011, 17:11

Normálně jsem zkopíroval celé HoI2 na flešku a na externí disk, stačí to kamkoli pak opět zkopírovat a jede to na jakémkoli PC bez instalace. Už to jinak nedělám, mám tam tolik změn a vlastních dodělávek a úprav,že bych to už jinak dohromady nedal.
Jede to úplně vpohodě.

crusader
Četař
Četař
Příspěvky: 72
Registrován: 08 led 2009, 18:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Patch 1.3 Public Beta 2 JIIN

Příspěvek od crusader » 31 črc 2011, 17:53

Problém vyřešen :salute:

Odpovědět

Zpět na „Hearts of Iron 2“