Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 úno 2018, 23:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zamyšlení nad aktualizaci jednotek
PříspěvekNapsal: 25 úno 2010, 08:51 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 18 říj 2009, 17:16
Příspěvky: 20
Zdravím

Chtel bych se s Vámi zamyslet jak je vyřesena aktualizace jednotek na novejši. Napřiklad u pěchoty je pochopitelne 36-39, vporadku.
Ale u tanku, když například přecházeji z panzerIII na panzerIV tak se mi to příliš nelíbí. Me by více vyhovovala varianta ktera by se blíže přiblížila skutečnosti. Mít možnost přídávat nové jednotky k těm starým, případně staré jednotky davat do srotu nebo nejam převelet.

:salute:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 25 úno 2010, 10:23 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
V tom máš pravdu, taky by se mi líbila možnost udělat z Pz III E typ Pz III F - J...
Stejně tak mne mrzi,že staré a zastarelé jednotky musím poslat do boje a zničit je tak, jinak mi stále odebírají palivo a lidi. Za Němce by to chtělo i vytvořit další jednotky - Dora, SS, Brandenburg... ale nevím jak...
Koukal jsem do tex'táků a moc chytrý z toho nebyl.
Pokud by někdo uměl poradit, budu moc rád.
P.S. Vím, že v některých modech ty jednotky jsou,ale buď se velmi rozchází s historickou realitou,nebo je tam tolik nových eventů v angličtině, že nevím,co po mě chtějí...
Jirka


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 25 úno 2010, 17:16 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 07 říj 2007, 19:16
Příspěvky: 255
Jiri píše:
V tom máš pravdu, taky by se mi líbila možnost udělat z Pz III E typ Pz III F - J...
Stejně tak mne mrzi,že staré a zastarelé jednotky musím poslat do boje a zničit je tak, jinak mi stále odebírají palivo a lidi. Za Němce by to chtělo i vytvořit další jednotky - Dora, SS, Brandenburg... ale nevím jak...
Koukal jsem do tex'táků a moc chytrý z toho nebyl.
Pokud by někdo uměl poradit, budu moc rád.
P.S. Vím, že v některých modech ty jednotky jsou,ale buď se velmi rozchází s historickou realitou,nebo je tam tolik nových eventů v angličtině, že nevím,co po mě chtějí...
Jirka


Jednotky se snad daji zrusit, ne? Proste rozpustit. Nemusis ne obetovat.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 25 úno 2010, 19:13 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 18 říj 2009, 17:16
Příspěvky: 20
Citace:
Jednotky se snad daji zrusit, ne? Proste rozpustit. Nemusis ne obetovat.


haha...a nevyjde to nastejno????


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 26 úno 2010, 07:23 
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 25 črc 2007, 10:04
Příspěvky: 2080
Bydliště: poblíž vísky Pardubic...
Hmm, na stejno to asi nevyjde. Ze zrušených jednotek dostaneš zpátky lidi (MP), z obětovaných dostaneš asi tušíš co...
No a pokud si chceš nechávat staré typy jednotek (tak jsem aspoň pochopil původní smysl tohoto threadu), tak si u nich prostě zakaž upgrady a je to. Od toho je tam koneckonců přece ta ikonka, ne?

_________________
"Základní podmínkou dobrého života v obci jest vláda zákonů, nikoli lidí." Aristoteles
"Právo zperverznělo." Frédéric Bastiat


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 26 úno 2010, 10:09 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 18 říj 2009, 17:16
Příspěvky: 20
jean2005 píše:
Hmm, na stejno to asi nevyjde. Ze zrušených jednotek dostaneš zpátky lidi (MP), z obětovaných dostaneš asi tušíš co...
No a pokud si chceš nechávat staré typy jednotek (tak jsem aspoň pochopil původní smysl tohoto threadu), tak si u nich prostě zakaž upgrady a je to. Od toho je tam koneckonců přece ta ikonka, ne?


Zakaz upgradu je rozumne reseni ale ma to vazny hacek..pocitaci to nezakazes, takze tato moznost je vylucitelna. Proste by to muselo byt dane primo v te hre! :whip:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 26 úno 2010, 20:02 
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2007, 17:16
Příspěvky: 1274
Bydliště: Brno
Proč zakazovat počítači? Zakážeš si to státu za který hraješ a co mají ostatnéí tě nemusí zajímat, ne?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 27 úno 2010, 20:46 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 18 říj 2009, 17:16
Příspěvky: 20
Scar píše:
Proč zakazovat počítači? Zakážeš si to státu za který hraješ a co mají ostatnéí tě nemusí zajímat, ne?


tak podlem me te to hodne zajima kdyz pocitac bude ubradovat jednotky tak te proste prevalcuje P:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 28 úno 2010, 00:08 
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2007, 17:16
Příspěvky: 1274
Bydliště: Brno
AI se dá porazit vždycky, neb je úplně blbá, už jen to stačí a není potřeba ji znevýhodnovat ještě nějakým omezením upgradů...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 10 čer 2012, 14:54 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2012, 06:30
Příspěvky: 50
Jo,nebylo by špatný udělat mod nebo něco kde je víc jednotek SS a tak.

_________________
KVH Orlice Znojmo
44. Infanterie-Division Hoch und Deutschmeister
Schütze Georg Binder jünger


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 14 čer 2012, 20:59 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Ahoj vespolek,
žádný mod na nové jednotky není moc potřeba. Trochu jsem si pohrál (dalo to pekelnou práci :D ) se soubory TECH, eventy,models etc... a běžně mohu vyrábět za Německo Afrikakorps, Luftwaffefelddivision, Brandemburg, SS - jak tanky, tak i pěchotu i zahraniční dobrovolnické jednotky z porobených zemí. Za Británii SOE, gardové i královské jednotky, pouštní krysy. Za SSSR gardové tankové, jezdecké i pěší jednotky. Každá má svoje charakteristiky. Včetně i dvou nových brigád k divizím - pěší pluk a motocyklový prapor.
Velmi podstatně to ovlivňuje zážitek ze hry. snad se mi povedlo i vše vybalancovat. Rozmanitost jednotek a více jak 400 nových (přísně historických) eventů, které jsem vytvořil sám, popřípadě upravil z jiných modů dělá (pro mě) ze hry parádní zážitek.
Předem upozorňuji, že hraji Mod 33, ale mnoho věcí z výše uvedeného lze použít i pro hru od roku 1934, popřípadě 1936.
Mod 33 hraji z čistě historizujících důvodů a také pro abnormálně obrovský a rozmanitý technologický strom, který v základní hře nebo u jiných modů nemá obdoby.
Pokud je zájem, o cokoli se podělím. Pokud by chtěl někdo i pomoct s čímkoli historickým, budu více než rád.
Jirka


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20 čer 2012, 15:47 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2012, 06:30
Příspěvky: 50
Hele mohl by jsi mi pls říct kde jsi stáhl mod33?A jestly by bylo možno,tak i poslat ty soubory,jak sis s nima hrál,abys mohl dělat nový jednotky?Díky

_________________
KVH Orlice Znojmo
44. Infanterie-Division Hoch und Deutschmeister
Schütze Georg Binder jünger


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 čer 2012, 21:01 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
http://www.strategium-alliance.com/list ... 1933-1953/

Tady máš odkaz, jinak stačí napsat do google HoI2 mod33 - stáhni si požadovanou verzi na HoI2, které máš, pak to přes to nainstaluj v ang. nebo fr. verzi a koukni, jestli ti to vyhovuje. Technologický strom je o dost komlikovanější,než v základní verzi. Doporučuji ti spustit v hlavní nabídce soubor TECHNOFLECHAS, ať víš, co je třeba k čemu vyzkoumat. Jinak můžeš hrát rok 33, popřípadě 34. Pokud budeš mít zájem, pošlu ti soubory, které jsem předěla, upravil nebo doplnil. Kupu jsem dělal sám, ale ještě víc jsem použil z jiných modů a upravil.
Ale varuji - má to několik set mega :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 22 čer 2012, 13:48 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2012, 06:30
Příspěvky: 50
OK a ten mod 33 se dá hrát i na modu no time limit?A kolik přesně to má GB?Ať vím jestly se mi to vůbec vejde?

_________________
KVH Orlice Znojmo
44. Infanterie-Division Hoch und Deutschmeister
Schütze Georg Binder jünger


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 22 čer 2012, 17:18 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Ahoj, mod33 musí mít no time limit, stačí mít základní verzi hry+DD+Arma a mod 33 má vše v sobě,jen si vybereš,co chceš. Celá hra i s mými úpravami má 2,2Gb. Jenom eventy za GER,ENG,FRA a SSSR mají 3 Mb :D , a to nemluvím o ostatních úpravách... Snažil jsem se o co nejvěrnější historickou přesnost.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 25 čer 2012, 18:04 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2012, 06:30
Příspěvky: 50
Cs jo díky 2,2Gb není zas tak moc,ale já mám normální HoI2 jen s no time limit a myslím ČSR modem,pojede mi to na tom?

_________________
KVH Orlice Znojmo
44. Infanterie-Division Hoch und Deutschmeister
Schütze Georg Binder jünger


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 25 čer 2012, 20:14 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Jestli to pojede s CSR modem,to netuším, NO TIME LIMIT si stáhni tady na stránkách,ale doporučuji dát mod33 raději na šistý HoI2+DD+Arma, at se ti to nekope,ale to jen můj názor.
Jirka


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz