se kterou verzí začít?

Zde máte možnost informovat se o všech aspektech Hearts of Iron v Single Playeru. Pokud hledáte informace k módům, multiplayeru či si chcete přečíst ěkterý z reportů pokračujte do vnořených subfór.

Moderátoři: Vals, Phoenix, Royal

Odpovědět
stubby
Svobodník
Svobodník

se kterou verzí začít?

Příspěvek od stubby »

Ahoj,

poradtě mi prosím, kterou verzí bych měl začít 1,2 nebo 3?
Ta nová čtyřka mi asi na PC nepude, proto ju sem ani neuvádím. Možná jsem už dospěl do pořádné strategie, tak bych rád začal s nějakou, ale rád bych věděl, která je pro vás nejlepší. A nejlepší pro začátečníka. Dá se to takto hodnotit a doporučit?

díky, stubby
LordAmargon
Svobodník
Svobodník

Re: se kterou verzí začít?

Příspěvek od LordAmargon »

Čau možná odpovitam pozdě ale nevadí možna si to přectes. Nejlepši by bylo začít na Hoi 3 jelikož 1 a 2 jsou hodně nekvalitní.V hoi 3 se naučis vše ale musís si zvyknout na ovládáni jednotek. Jinak k hoi 4 je hodně přepracovaná a složita uz s tohoto hlediska.
Hox
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Příspěvek od Hox »

LordAmargon píše: 18 led 2019, 09:44 Čau možná odpovitam pozdě ale nevadí možna si to přectes. Nejlepši by bylo začít na Hoi 3 jelikož 1 a 2 jsou hodně nekvalitní.V hoi 3 se naučis vše ale musís si zvyknout na ovládáni jednotek. Jinak k hoi 4 je hodně přepracovaná a složita uz s tohoto hlediska.
Nazdar, no neviem mne skôr príde HOI4 až moc jednoduchá oproti HOI3. Hlavne výskum, diplomacia, letectvo a námorníctvo...
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič
LordAmargon
Svobodník
Svobodník

Příspěvek od LordAmargon »

Hox píše: 18 led 2019, 11:42 Nazdar, no neviem mne skôr príde HOI4 až moc jednoduchá oproti HOI3. Hlavne výskum, diplomacia, letectvo a námorníctvo...
Ale vem si to takhle ze Hoi 4 při své jednoduchosti by te přestala bavit.
Odpovědět

Zpět na „Hearts of Iron“