Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 22 úno 2018, 05:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 14 zář 2014, 12:22 
Desátník
Desátník

Registrován: 20 čer 2012, 07:27
Příspěvky: 26
Ahoj všem,
potřebuju dopsat velitele, jelikož ČSR jich má pár a za Německo sem se taky už dostal párkrát na dno...
Někde to tu bylo, ale nepodařilo se mi to najít...
Tak pokud by někdo věděl, budu rád...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 14 zář 2014, 17:19 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Mám pocit,že to je ve složce commen/countreis/ a pak název státu. Ale nejsem si úplně jistej jestli to jsou velitelé a nebo jen ministři.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 14 zář 2014, 19:05 
Desátník
Desátník

Registrován: 20 čer 2012, 07:27
Příspěvky: 26
Tak jen ministři....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 15 zář 2014, 13:49 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Tak už jsem to našel je to v history/leaders a pak už jen stát za jaký zrovna hraješ. Sám jsem si tady dříve přidával důstojníky. Tak si tam sním vyhraj a budou tam. Jen je pak divné když má několik velitelů stejné fotky a nebo je úplně bez fotek. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 15 zář 2014, 14:01 
Desátník
Desátník

Registrován: 20 čer 2012, 07:27
Příspěvky: 26
Perfektní...
A fotky nejdou dodělat?
Každopádně sem to projížděl za Němce a nenašel sem tam Rommela... :shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 15 zář 2014, 14:16 
Desátník
Desátník

Registrován: 20 čer 2012, 07:27
Příspěvky: 26
Tak sem za Němce zkusil cvičně dopsat jednoho velitele a nic... Vůbec ve hře neni... :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 16 zář 2014, 13:26 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Tak to je divné...Ted jsem se koukal a normálně tak Rommela mám. A dopsat mi to taky jde. Napsal si to správně. To máš čistou hru mez módů ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 16 zář 2014, 15:21 
Desátník
Desátník

Registrován: 20 čer 2012, 07:27
Příspěvky: 26
Tak Rommela sem nahodou ve hre nasel ale v seznamu v tom souboru neni, jestli souhlasi ze je to podle abecedy. A upraveny to mam, upravil sem si rok ukonceni, doplnil vlajky a dal mod na CSR.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 16 zář 2014, 17:51 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
A hraješ přímo teda ten mód ČSR ? Budeš to muset upravit přímo vtom samém a ale pro ten mód co zrovna hraješ. Já tam třeba Rommela za němocko mám a je pod číslem 230. Tak se tam podívej.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 16 zář 2014, 19:56 
Desátník
Desátník

Registrován: 20 čer 2012, 07:27
Příspěvky: 26
Hraju THF... Mám to v rámci Hearts of Iron Collection.
Napadlo mě, jestli to nebude mít spešl podsoubor. Má. Přepsal sem to teda i tam a pořád nic...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 17 zář 2014, 14:29 
Desátník
Desátník

Registrován: 20 čer 2012, 07:27
Příspěvky: 26
Fakt už nevim, přepsaný to mám v obou leadres, jiný sem nenašel. Zkusil sem i úplně novou hru, než tu co mám rozjetou a ani v ní to neni... Děs....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 17 zář 2014, 19:20 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Dneska to už nestihnu ale zítra se na to podívám.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 18 zář 2014, 13:36 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Právě jsem to odzkoušel a normálně se mi tam ten velitel obejevil :wink:
Mám nainstalovanou základní hru+mód BlackICE. Takže velitele přidávám do složky HOI3/TFM/MOD/BlACKICE/HISTORY/LEADERS. Vybral jsem si složku státu jakou potřebuji upravit. V mém případě CZE pro Československo a našel jsem si velitele který je hned od začátku hry k dispozici. Toho jsem překopíroval takhle.

Původní velitel


A jak by to mělo vypadat potom


Takže jediné co změním je jeho číslo na začátku aby pokračovalo dál podle pořadí a dám si jméno jaké chci. Pak to normálně funguje. Může se ti stát,že ti to nového velitele hned zařadí někam k jednotkám takže si odeber všechny velitele a podívej se jestli ho máš v seznamu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 18 zář 2014, 17:42 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
998 = {
name = "Marek Jaros"
country = GER
type = land
skill = 2
max_skill = 6
loyalty = 1.00
picture = L997
add_trait = offensive_doctrine
add_trait = commando
history = {
1936.1.1 = { rank = 1 }
1937.1.1 = { rank = 2 }


pravdepodobny problem jsem ti oznacil...mrkni na to kdy tam mas u tech tvych velitelu tyhle datumy...obevi tam totiz podle nich

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 18 zář 2014, 18:10 
Desátník
Desátník

Registrován: 20 čer 2012, 07:27
Příspěvky: 26
Typoval sem to na to. Tak sem dal 1.1.1930 a nic. A zkousel sem i novou hru .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak doplnit velitele?
PříspěvekNapsal: 18 zář 2014, 19:13 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
}
18051 = {
name = "Pavlik"
country = CZE add_trait = general_tag
type = air
skill = 1
max_skill = 5
loyalty = 0.00
picture = L18051
history = {
1937.1.1 = { rank = 1 }
1943.1.1 = { rank = 2 }
}
}
180052 = {
name = "NOVÝ VELITEL"
country = CZE add_trait = general_tag
type = land
skill = 0
max_skill = 4
loyalty = 1.00
picture = L18004
history = {
1930.1.1 = { rank = 1 }
1941.1.1 = { rank = 0 }
}
}



A máš tam správně tyhle červené závorky. Pokud ne tak ti to nepůjde.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz