Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 20 úno 2018, 18:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: WW 1 Mod - jak spustit?
PříspěvekNapsal: 09 zář 2014, 15:40 
Četař
Četař

Registrován: 01 črc 2013, 08:09
Příspěvky: 89
Ahoj , stáhl jsem HOI 3 - their finset hour na http://kickass.to/hearts-of-iron-3-thei ... 39412.html - Normálně to fungovalo , tak jsem se pokusil stáhnout ww1 mod ze stránky http://www.gamefront.com/files/24139936 a postupoval jsem podle pokynů - zkopíroval složku do složky MOD - ale jak jsem spustil launcher , vybral možnost ww1 mod , tak se mi spustilo normální Hoi 3 , místo modu. Co mám udělat , aby se mi spustil mod?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WW 1 Mod - jak spustit?
PříspěvekNapsal: 23 led 2015, 21:11 
Četař
Četař

Registrován: 01 črc 2013, 08:09
Příspěvky: 89
Prosím , odpovíte mi někdo? Rád bych si to zahrál...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WW 1 Mod - jak spustit?
PříspěvekNapsal: 24 led 2015, 10:36 
Četař
Četař

Registrován: 01 črc 2013, 08:09
Příspěvky: 89
Ahoj , už jsem objevil chybu , měl jsem mod ve složce Hoi3/mod místo hoi3/thf/mod... Teď to už mám správně ale hra s modem se mě ani nezapne...Nevíte co dělat? ( Bez modu to jde, ale s ním ne,..)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz