Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 26 úno 2018, 04:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s velikostí hry
PříspěvekNapsal: 12 led 2014, 16:36 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Ahoj, hraji HoI3+BI 4.02c.
Hned po spuštění hry - když dám ctrl+ald+del, abych se podíval, jak je to velké, tak v procesech vidím velikost kolem 1 200 000kb, po půlhodině je ta velikost už 1 700 000kb, a mám ukládání po týdnu. Jede to svižně, ale při ukládání ta pak trvá i 5 minut, začnou se ztrácet obrázky a pak to spadne. Musím dávat ctrl+alt+del za 15 minut, hned to opět naskočí do hry a jede to zas asi 2 měsíce rychle...a pak to spadne do windows...

Nevíte, co s tím? Je to u všech verzí BI. A kontrolní součet mám správný.
Děkuji za jakoukoli pomoc.
Jirka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s velikostí hry
PříspěvekNapsal: 13 led 2014, 11:26 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
Muze to bejt zavirovanym PC ... muze to bejt nejakejma dalsima aplikacema co ti bezi?... muze to bejt naborenym systemem ci nekterou z jeho sluzeb hlavne u starsich instlaci win xp.... kolik mas pameti? teoreticky by to mohlo bejt i vadnou pametovou kartou ale to by se urcite projevovalo i jinde :p.... jestli ti to jede svizne a pak pri ukladani to trva dlouho mohlo by to bejt i neco s diskem... jestli vsechno ostatni jede v pohode tak mozna bych zkusil nejdriv zkontrolovat disk na chyby a pak ho defragmentovat... kdyz mas miliony malejch sracek (coz je u paradoxu bezny) tak u defragmentovanyho disku to muzes mit rozlezli pak vsude


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s velikostí hry
PříspěvekNapsal: 14 led 2014, 14:38 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Bohužel tohle je normální jev. Mám teď nový notebook, prázdný, první spuštěná věc HoI a stejný problém. Na osmách, které buzerují s pamětí je to dost nepraktické, ale zatím jsem nepřišel na to, jak se tomu vyhnout


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s velikostí hry
PříspěvekNapsal: 14 led 2014, 16:26 
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 23:35
Příspěvky: 714
Bydliště: Bytča - SVK -
Aj mne to robí ale len ked mam zobrazeny svoj štat, ked si zobrazím inu čast zemegule tak to frčí v pohode to bude určite niečo s hrou :D

_________________
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s velikostí hry
PříspěvekNapsal: 15 zář 2014, 16:00 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 12 srp 2014, 12:22
Příspěvky: 9
Já mám stejný problém, Win 8 :(

_________________
Na kopci ve větru vlaje vlajka Německa. Jsem na prázdninách.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s velikostí hry
PříspěvekNapsal: 22 lis 2014, 16:34 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
mel sem taky ten problem s osmama v kombinaci s notesem a bylo to zpusobene RAM. Pomohl tenhle programek... http://www.ntcore.com/4gb_patch.php

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz