Problém s velikostí hry

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 159
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Problém s velikostí hry

Příspěvek od Jiri » 12 led 2014, 16:36

Ahoj, hraji HoI3+BI 4.02c.
Hned po spuštění hry - když dám ctrl+ald+del, abych se podíval, jak je to velké, tak v procesech vidím velikost kolem 1 200 000kb, po půlhodině je ta velikost už 1 700 000kb, a mám ukládání po týdnu. Jede to svižně, ale při ukládání ta pak trvá i 5 minut, začnou se ztrácet obrázky a pak to spadne. Musím dávat ctrl+alt+del za 15 minut, hned to opět naskočí do hry a jede to zas asi 2 měsíce rychle...a pak to spadne do windows...

Nevíte, co s tím? Je to u všech verzí BI. A kontrolní součet mám správný.
Děkuji za jakoukoli pomoc.
Jirka

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Problém s velikostí hry

Příspěvek od Michgod » 13 led 2014, 11:26

Muze to bejt zavirovanym PC ... muze to bejt nejakejma dalsima aplikacema co ti bezi?... muze to bejt naborenym systemem ci nekterou z jeho sluzeb hlavne u starsich instlaci win xp.... kolik mas pameti? teoreticky by to mohlo bejt i vadnou pametovou kartou ale to by se urcite projevovalo i jinde :p.... jestli ti to jede svizne a pak pri ukladani to trva dlouho mohlo by to bejt i neco s diskem... jestli vsechno ostatni jede v pohode tak mozna bych zkusil nejdriv zkontrolovat disk na chyby a pak ho defragmentovat... kdyz mas miliony malejch sracek (coz je u paradoxu bezny) tak u defragmentovanyho disku to muzes mit rozlezli pak vsude

Uživatelský avatar
saper90
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 801
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s velikostí hry

Příspěvek od saper90 » 14 led 2014, 14:38

Bohužel tohle je normální jev. Mám teď nový notebook, prázdný, první spuštěná věc HoI a stejný problém. Na osmách, které buzerují s pamětí je to dost nepraktické, ale zatím jsem nepřišel na to, jak se tomu vyhnout

Uživatelský avatar
Hox
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 717
Registrován: 20 čer 2009, 23:35
Bydliště: Bytča - SVK -

Re: Problém s velikostí hry

Příspěvek od Hox » 14 led 2014, 16:26

Aj mne to robí ale len ked mam zobrazeny svoj štat, ked si zobrazím inu čast zemegule tak to frčí v pohode to bude určite niečo s hrou :D
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič

PetraBlochova
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 9
Registrován: 12 srp 2014, 12:22

Re: Problém s velikostí hry

Příspěvek od PetraBlochova » 15 zář 2014, 16:00

Já mám stejný problém, Win 8 :(
Na kopci ve větru vlaje vlajka Německa. Jsem na prázdninách.

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: Problém s velikostí hry

Příspěvek od Archom » 22 lis 2014, 16:34

mel sem taky ten problem s osmama v kombinaci s notesem a bylo to zpusobene RAM. Pomohl tenhle programek... http://www.ntcore.com/4gb_patch.php
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 3“