Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 22 úno 2018, 05:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 2 otazky
PříspěvekNapsal: 13 srp 2013, 08:33 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 30 zář 2010, 18:43
Příspěvky: 6
Ahojte, chcel by som sa spytat ci neviete ci sa da niekde v hre upravit aby sa dali pridavat velitelia aj samostatnej birgade?

Druha otazka ako prosim Vas zväcsim dosah velitelstiev napr zbor aby nemal dosah 200km ale 400lm?

Este mam jednu otazku :). hram tfh ICE4 a je tam moznost vytvorit napr pri leteckej jednotke jej pozemne velitelstvo, ktore ma je na urovni divizie ale ked tam chcem pridat samostatnu birgadu tak k nej nejde priradit neviete ci sa to neda niejako upravit aby k tomu velitelstvu sla priradit aj klasicka pozemna brigada, lebo ta sa da priradit az k zborovemu velitelstvu.

Dik za odpovede :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2 otazky
PříspěvekNapsal: 25 srp 2013, 18:10 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Tak ani na jedno neznám odpověd ale když už jsi narazil na ty velitele tak nevíte někdo kde by se dalo změnit jeednotlivé vlasnosti. Mám na mysli,že bych si nákou vlastnost přidal. Třeba specialista na pouše nebo na něco jiného :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2 otazky
PříspěvekNapsal: 25 srp 2013, 19:21 
Rotný
Rotný

Registrován: 15 dub 2013, 21:27
Příspěvky: 111
MONT10:Skus pozriet do histroy/leaders a tam mas napr GER.txt kde su vsetci dostojnici nemecka rok kedy sa spristupnia,skusenosti atd


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2 otazky
PříspěvekNapsal: 25 srp 2013, 21:38 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
MONT10 píše:
Tak ani na jedno neznám odpověd ale když už jsi narazil na ty velitele tak nevíte někdo kde by se dalo změnit jeednotlivé vlasnosti. Mám na mysli,že bych si nákou vlastnost přidal. Třeba specialista na pouše nebo na něco jiného :-)


add_trait = desert_fox


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2 otazky
PříspěvekNapsal: 27 lis 2014, 09:43 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 30 zář 2010, 18:43
Příspěvky: 6
Ahojte,
tak mam dalsiu otazku ak by mi vedel niekto poradit.
Da sa niejako nastavit aby zbor, armada a skupina armad prijali viac jednotiek ako 5, teda aby pod zborom mohlo byt napr 7 divizii je to mozne upravit?
Dik za odpoved :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2 otazky
PříspěvekNapsal: 27 lis 2014, 10:52 
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 23:35
Příspěvky: 714
Bydliště: Bytča - SVK -
Zdar, tak o tom neviem či sa to dá(možno v scenári niekde), ale v Divizí sa da upravit množstvo brigád

V hre sa dá vyskúmať technologia pridať +1 brigáda (ale v save technologiu +1 brigada si pridaš kolko krát chceš chceš - skušal som max 10brigád v 1 divizii) :twisted:

_________________
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz