Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 úno 2018, 15:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Editor na upravu provincii v hre ?
PříspěvekNapsal: 06 čer 2013, 15:27 
Rotný
Rotný

Registrován: 15 dub 2013, 21:27
Příspěvky: 111
Ahoj,
zhanam editor cim by sa dalo upravit core,controls atd na provincie v HoI3,ako napr ked chcem vytvorit novu krajinu trebars Rusko,tak tych provincii je strasne vela,ci neexistuje neaky program cim by som oznacil tie provincie a pridalo by sa tam aj core Ruska ?
Dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Editor na upravu provincii v hre ?
PříspěvekNapsal: 07 čer 2013, 22:49 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
a jak to delas? upravujes ten soubor? nebo to mas v nakym editoru? upravit ten soubor je asi podle me nejrychlejsi a nejjednodusi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Editor na upravu provincii v hre ?
PříspěvekNapsal: 08 čer 2013, 08:21 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Michgod píše:
a jak to delas? upravujes ten soubor? nebo to mas v nakym editoru? upravit ten soubor je asi podle me nejrychlejsi a nejjednodusi


Při takovym množství provincií je to na zblbnutí


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Editor na upravu provincii v hre ?
PříspěvekNapsal: 12 čer 2013, 13:43 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
njn to bude urcite vyzadovat peclivost a par desitek minut casu ale zadna utilitka ktera by ti ty soubory prevedla do mapy tam sis naklikal provincie co bys chtel a pak se to vsem zmenilo na to co si prejes neni...

vono kdyz se na to podivas nejhorsi je udelat seznam tech provincii co chces zmenit pak uz je to prace pro brigadnika za 50 na hodinu :op


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Editor na upravu provincii v hre ?
PříspěvekNapsal: 24 čer 2013, 22:48 
Rotný
Rotný

Registrován: 15 dub 2013, 21:27
Příspěvky: 111
a neni neaky tip ako to urychlit,chcem ZSSR rozdelit na niekolko statov


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Editor na upravu provincii v hre ?
PříspěvekNapsal: 15 črc 2013, 13:09 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
nejlepsi je nic neuspechat aspon v tom neudelas zadnou chybu :p


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz