Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 dub 2018, 14:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 21:47 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Připadám si jako neumětel...a to jsem svého času dělal i velké změny a submody pro Hio2...a šlapalo to jako hodinky a HoI3 ani nedokáži nainstalovat...
Asi by to chtělo zázrak...
A není možné, že se kope instalace s uloženou zálohou HoI3+SeFi 2.03. kterou mám na jinde na komplu? Už mě ni jiného nenapadá...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 21:54 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
no tak to sme dva me se sice uz hoi spusti ale nedostanu se za vytvareni textur...

se zalohou by se to kopat nemelo

bez toho modu ti to taky nejde spustit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 21:57 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Hoi3+ SeFi mi jede až po patch 2.03 včetně, 2.04 už ne a datadist Fot the m. už taky nejede.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 22:02 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
tak jeste jednou odinstaluj a smaz co muzes a nainstaluj hoi3 pak jednotlivy datadisky a zadnej patch az doinstalujes their finest hour tak nainstaluj posledni aktualni patch tohle by ti melo fungovat pak se muze zkusit jestli funguje mod

jestli to nespustis nezapomen zapnout kompatibilitu a spustit jako spravce


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 22:03 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
mě napadlo, ale asi to nepomuže. Vim, že v nějakym updatu předělávali pisma, vyzkoušej změnit jazyk windowsu na anglictinu a pak to zpustit...

jinak mě funguje všecko bez problemu, jak blackice tak tfh...

škoda že to mám instalovaný na 64 bit počítači, bych to zabalil a někam uploadnul...
dneska sem zrovna ten novej black ice instaloval...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 22:10 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Ani nevíte,pánové,jak mě to mrzí, že to nejede, 1000Kč v háji a nic a to jsem se tak těšil...
Nejede a nejede...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 22:12 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
me by to pomohlo nechce se mi to znovu furt dokola zkouset instalovat bych si overil jestli je chyba u me nebo v pc aspon

myslim ze by to mohlo bejt kompatibilni i s win 32


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 22:13 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
Jiri píše:
Ani nevíte,pánové,jak mě to mrzí, že to nejede, 1000Kč v háji a nic a to jsem se tak těšil...
Nejede a nejede...


ani po tom co si jednotlive instaloval datadisky bez patchu? me tohle jelo bez problemu... zkus si pustit antivir jestli tam nahodou nemas neco skodlivyho :p


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 22:14 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
Michgod píše:
me by to pomohlo nechce se mi to znovu furt dokola zkouset instalovat bych si overil jestli je chyba u me nebo v pc aspon

myslim ze by to mohlo bejt kompatibilni i s win 32


ja dneska uz pujdu spat... zejtra to nahodim a poslu ti odkaz ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 22:30 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
jeste so podivat do dokumenty/paradox/HOI3/logs jestli tam neco nebude...
treba sem postnout ten soubor TIME, nebo error, jestli tam neco nebude...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 23:19 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
their finest hour normalne jelo
black ice nejede skonci po vytvoreni checksum nebo pri vytvareni neco s provincii

konec setup.log

[eu3application.cpp:760]: Checksum is HoI3 v4.02 (XNLQ) -1988981901
[eu3application.cpp:761]: Testversion 4(settings)
[provincemanager.cpp:473]: CEU3MapCache creation.
[provincemanager.cpp:724]: Creating beach manager.
[provincemanager.cpp:735]: Creating province collision data.
[provincemanager.cpp:741]: Finished creating province collision data.

konec time.log

[eu3application.cpp:759]: Creating checksum for all files took 12.2425 seconds.
[main.cpp:596]:
***> Total loadtime after app init 433.006 seconds.
[frontend.cpp:439]: Initialising frontend artwork <0.0931396>
[provincemanager.cpp:484]: CEU3MapCache creation <1.04144>
[provincemanager.cpp:730]: Finished creating beach manager <0.180814>
[provincemanager.cpp:742]: Province collision meshes <0.0415041>
[bordermanager.cpp:117]: CBorderManager::FillBitmap() <3.68008>
[provincemanager.cpp:757]: Creating borders <3.68079>
[provincemanager.cpp:773]: Creating texts <0.195612>
[provincemanager.cpp:792]: Creating trees <0.475529>
[provincemanager.cpp:806]: Creating rivers <0.849686>
[provincemanager.cpp:1744]: Creating terrain textures <0.866022>
[provincemanager.cpp:1801]: Creating visible from <0>


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 23:20 
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2007, 17:16
Příspěvky: 1277
Bydliště: Brno
nemáš náhodou ati grafiku? tam je prej problém s clausewitz enginem, upgraduj drivery. jinak zkusit prolézt http://forum.paradoxplaza.com/forum/for ... ch-Support tam by snad nějaký postup měl být, ne?



to michgod nemáš 4jádro cpu? pak je třeba spešl patch
[edit] já jsem teda něco takového instaloval, ale už to nemůžu na BlackICE threadu najít, takže aktualizace asik něco změnila


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 23:32 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
ne mam nvidii

mam 4 jadro na blackice je potreba spesl patch kvuli tomu? :shock:

tfh a august storm normalne jedou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 23:37 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
nasel sem z unora

If you have problems with the map loading (for example the game load will crash when making quads) you need the map cache for 1.6.4. This needs to be unzipped and placed in documents/hoi3/blackice/maps.

ale kde vemu cache 1.6.4.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 23:54 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
tak sem to nasel ale byla to rada na predchazejici verzi podle data takze mi to nejede takze to bude chtit novy cache zkusit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 10 dub 2013, 10:13 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 12 zář 2008, 23:55
Příspěvky: 254
nepatchuj, datadisky obsahuji vsechny predesle patche
hoi3+sf+ftm+tfh
a pak až teprve použít poslední patch pro tfh (je vubec nejaky?)

jeste mne napadlo, ze ten patch po kterem ti to nejede, muze byt vadny, zkus ho stahnout odjinud


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 10 dub 2013, 10:50 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Díky za rady,pánové, jak dojedu z prace, zkusim -
Opravte mě,pokud to je blbě
1) hoi3+sf+ftm+tfh
2) vše bez patchu
3)poslední patch na TFH - stáhnout ho z launcheru TFH

A teď - vše nainstalováno - a)ze složky map ve hře vymazat soubor cache se vším,co obsahuje
b)z dokumentů vymazat to samé
I) v adresáři HoI3 se složka TFH a ta obsahuje taky složku MAP s podsložkou cache - TU TAKY SMAZAT?
II)ve skrytých souborech APP/local/virtual store... je taky složka HoI3 s podsložkou MAP a v ní cache- SMAZAT TAKY,že?
III)spustit hru, po načtení hlavního menu dát exit a spustit znova... ?
Omlouvám se,ale po mnoha hodinách instalací a odinstalací jsem tak zmaten,že to potřebuji polopatě jako malému děcku.

Dík, Jirka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 10 dub 2013, 12:42 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 12 zář 2008, 23:55
Příspěvky: 254
0) nejdřív smaž všechno co se týká hry
pak postupuj dle bod 1,2,3
4) pust hru


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 10 dub 2013, 15:20 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
Michgod píše:
their finest hour normalne jelo
black ice nejede skonci po vytvoreni checksum nebo pri vytvareni neco s provincii

konec setup.log

[eu3application.cpp:760]: Checksum is HoI3 v4.02 (XNLQ) -1988981901
.
.
.

podle miho setup listu, je tam spatny checksum, melo by tam byt GSKH viz http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?644752-HoI-III-Their-Finest-Hour-4.02-patch-out!

jeste sem projizdel znova paradox forum, jestli tam nenajdu nejakou pomoc. No nic moc, hodne lidi doporucuje, aby se to instalovalo nasledovne:
HOI3 -nepatchovat
SF - nepatchovat
FTM - nepatchovat
TFH - patch 4.02, spustit, pockat nez nabehne menu, restartovat hru a pak by se mel obevit checksum GSKH
vyzkouset rozhrat hru, jestli to nepada, treba jen tak proste si to proklikat, pak teprve nahodit mody...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 10 dub 2013, 15:58 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
Jiri píše:
Díky za rady,pánové, jak dojedu z prace, zkusim -
Opravte mě,pokud to je blbě
1) hoi3+sf+ftm+tfh
2) vše bez patchu
3)poslední patch na TFH - stáhnout ho z launcheru TFH

A teď - vše nainstalováno - a)ze složky map ve hře vymazat soubor cache se vším,co obsahuje
b)z dokumentů vymazat to samé
I) v adresáři HoI3 se složka TFH a ta obsahuje taky složku MAP s podsložkou cache - TU TAKY SMAZAT?
II)ve skrytých souborech APP/local/virtual store... je taky složka HoI3 s podsložkou MAP a v ní cache- SMAZAT TAKY,že?
III)spustit hru, po načtení hlavního menu dát exit a spustit znova... ?
Omlouvám se,ale po mnoha hodinách instalací a odinstalací jsem tak zmaten,že to potřebuji polopatě jako malému děcku.

Dík, Jirka

ja sem to instaloval bez smazani cache souboru, instaluje se to primo do slozky .../HOI3/TFH/MOD/BLACKICE takze netreba smazat cache soubory, ty se vytvareji pro kazdy mod zvlast...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz