Mod TFH-jak na to?

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 160
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Jiri » 09 dub 2013, 21:47

Připadám si jako neumětel...a to jsem svého času dělal i velké změny a submody pro Hio2...a šlapalo to jako hodinky a HoI3 ani nedokáži nainstalovat...
Asi by to chtělo zázrak...
A není možné, že se kope instalace s uloženou zálohou HoI3+SeFi 2.03. kterou mám na jinde na komplu? Už mě ni jiného nenapadá...

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Michgod » 09 dub 2013, 21:54

no tak to sme dva me se sice uz hoi spusti ale nedostanu se za vytvareni textur...

se zalohou by se to kopat nemelo

bez toho modu ti to taky nejde spustit?

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 160
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Jiri » 09 dub 2013, 21:57

Hoi3+ SeFi mi jede až po patch 2.03 včetně, 2.04 už ne a datadist Fot the m. už taky nejede.

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Michgod » 09 dub 2013, 22:02

tak jeste jednou odinstaluj a smaz co muzes a nainstaluj hoi3 pak jednotlivy datadisky a zadnej patch az doinstalujes their finest hour tak nainstaluj posledni aktualni patch tohle by ti melo fungovat pak se muze zkusit jestli funguje mod

jestli to nespustis nezapomen zapnout kompatibilitu a spustit jako spravce

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Scruf » 09 dub 2013, 22:03

mě napadlo, ale asi to nepomuže. Vim, že v nějakym updatu předělávali pisma, vyzkoušej změnit jazyk windowsu na anglictinu a pak to zpustit...

jinak mě funguje všecko bez problemu, jak blackice tak tfh...

škoda že to mám instalovaný na 64 bit počítači, bych to zabalil a někam uploadnul...
dneska sem zrovna ten novej black ice instaloval...

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 160
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Jiri » 09 dub 2013, 22:10

Ani nevíte,pánové,jak mě to mrzí, že to nejede, 1000Kč v háji a nic a to jsem se tak těšil...
Nejede a nejede...

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Michgod » 09 dub 2013, 22:12

me by to pomohlo nechce se mi to znovu furt dokola zkouset instalovat bych si overil jestli je chyba u me nebo v pc aspon

myslim ze by to mohlo bejt kompatibilni i s win 32

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Michgod » 09 dub 2013, 22:13

Jiri píše:Ani nevíte,pánové,jak mě to mrzí, že to nejede, 1000Kč v háji a nic a to jsem se tak těšil...
Nejede a nejede...
ani po tom co si jednotlive instaloval datadisky bez patchu? me tohle jelo bez problemu... zkus si pustit antivir jestli tam nahodou nemas neco skodlivyho :p

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Scruf » 09 dub 2013, 22:14

Michgod píše:me by to pomohlo nechce se mi to znovu furt dokola zkouset instalovat bych si overil jestli je chyba u me nebo v pc aspon

myslim ze by to mohlo bejt kompatibilni i s win 32
ja dneska uz pujdu spat... zejtra to nahodim a poslu ti odkaz ;)

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Scruf » 09 dub 2013, 22:30

jeste so podivat do dokumenty/paradox/HOI3/logs jestli tam neco nebude...
treba sem postnout ten soubor TIME, nebo error, jestli tam neco nebude...

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Michgod » 09 dub 2013, 23:19

their finest hour normalne jelo
black ice nejede skonci po vytvoreni checksum nebo pri vytvareni neco s provincii

konec setup.log

[eu3application.cpp:760]: Checksum is HoI3 v4.02 (XNLQ) -1988981901
[eu3application.cpp:761]: Testversion 4(settings)
[provincemanager.cpp:473]: CEU3MapCache creation.
[provincemanager.cpp:724]: Creating beach manager.
[provincemanager.cpp:735]: Creating province collision data.
[provincemanager.cpp:741]: Finished creating province collision data.

konec time.log

[eu3application.cpp:759]: Creating checksum for all files took 12.2425 seconds.
[main.cpp:596]:
***> Total loadtime after app init 433.006 seconds.
[frontend.cpp:439]: Initialising frontend artwork <0.0931396>
[provincemanager.cpp:484]: CEU3MapCache creation <1.04144>
[provincemanager.cpp:730]: Finished creating beach manager <0.180814>
[provincemanager.cpp:742]: Province collision meshes <0.0415041>
[bordermanager.cpp:117]: CBorderManager::FillBitmap() <3.68008>
[provincemanager.cpp:757]: Creating borders <3.68079>
[provincemanager.cpp:773]: Creating texts <0.195612>
[provincemanager.cpp:792]: Creating trees <0.475529>
[provincemanager.cpp:806]: Creating rivers <0.849686>
[provincemanager.cpp:1744]: Creating terrain textures <0.866022>
[provincemanager.cpp:1801]: Creating visible from <0>

Uživatelský avatar
Scar
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1220
Registrován: 18 kvě 2007, 17:16
Bydliště: Brno

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Scar » 09 dub 2013, 23:20

nemáš náhodou ati grafiku? tam je prej problém s clausewitz enginem, upgraduj drivery. jinak zkusit prolézt http://forum.paradoxplaza.com/forum/for ... ch-Support tam by snad nějaký postup měl být, ne?



to michgod nemáš 4jádro cpu? pak je třeba spešl patch
[edit] já jsem teda něco takového instaloval, ale už to nemůžu na BlackICE threadu najít, takže aktualizace asik něco změnila

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Michgod » 09 dub 2013, 23:32

ne mam nvidii

mam 4 jadro na blackice je potreba spesl patch kvuli tomu? :shock:

tfh a august storm normalne jedou

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Michgod » 09 dub 2013, 23:37

nasel sem z unora

If you have problems with the map loading (for example the game load will crash when making quads) you need the map cache for 1.6.4. This needs to be unzipped and placed in documents/hoi3/blackice/maps.

ale kde vemu cache 1.6.4.

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Michgod » 09 dub 2013, 23:54

tak sem to nasel ale byla to rada na predchazejici verzi podle data takze mi to nejede takze to bude chtit novy cache zkusit

gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 12 zář 2008, 23:55

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od gameart » 10 dub 2013, 10:13

nepatchuj, datadisky obsahuji vsechny predesle patche
hoi3+sf+ftm+tfh
a pak až teprve použít poslední patch pro tfh (je vubec nejaky?)

jeste mne napadlo, ze ten patch po kterem ti to nejede, muze byt vadny, zkus ho stahnout odjinud

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 160
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Jiri » 10 dub 2013, 10:50

Díky za rady,pánové, jak dojedu z prace, zkusim -
Opravte mě,pokud to je blbě
1) hoi3+sf+ftm+tfh
2) vše bez patchu
3)poslední patch na TFH - stáhnout ho z launcheru TFH

A teď - vše nainstalováno - a)ze složky map ve hře vymazat soubor cache se vším,co obsahuje
b)z dokumentů vymazat to samé
I) v adresáři HoI3 se složka TFH a ta obsahuje taky složku MAP s podsložkou cache - TU TAKY SMAZAT?
II)ve skrytých souborech APP/local/virtual store... je taky složka HoI3 s podsložkou MAP a v ní cache- SMAZAT TAKY,že?
III)spustit hru, po načtení hlavního menu dát exit a spustit znova... ?
Omlouvám se,ale po mnoha hodinách instalací a odinstalací jsem tak zmaten,že to potřebuji polopatě jako malému děcku.

Dík, Jirka

gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 12 zář 2008, 23:55

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od gameart » 10 dub 2013, 12:42

0) nejdřív smaž všechno co se týká hry
pak postupuj dle bod 1,2,3
4) pust hru

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Scruf » 10 dub 2013, 15:20

Michgod píše:their finest hour normalne jelo
black ice nejede skonci po vytvoreni checksum nebo pri vytvareni neco s provincii

konec setup.log

[eu3application.cpp:760]: Checksum is HoI3 v4.02 (XNLQ) -1988981901
.
.
.
podle miho setup listu, je tam spatny checksum, melo by tam byt GSKH viz http://forum.paradoxplaza.com/forum/sho ... patch-out!

jeste sem projizdel znova paradox forum, jestli tam nenajdu nejakou pomoc. No nic moc, hodne lidi doporucuje, aby se to instalovalo nasledovne:
HOI3 -nepatchovat
SF - nepatchovat
FTM - nepatchovat
TFH - patch 4.02, spustit, pockat nez nabehne menu, restartovat hru a pak by se mel obevit checksum GSKH
vyzkouset rozhrat hru, jestli to nepada, treba jen tak proste si to proklikat, pak teprve nahodit mody...

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Mod TFH-jak na to?

Příspěvek od Scruf » 10 dub 2013, 15:58

Jiri píše:Díky za rady,pánové, jak dojedu z prace, zkusim -
Opravte mě,pokud to je blbě
1) hoi3+sf+ftm+tfh
2) vše bez patchu
3)poslední patch na TFH - stáhnout ho z launcheru TFH

A teď - vše nainstalováno - a)ze složky map ve hře vymazat soubor cache se vším,co obsahuje
b)z dokumentů vymazat to samé
I) v adresáři HoI3 se složka TFH a ta obsahuje taky složku MAP s podsložkou cache - TU TAKY SMAZAT?
II)ve skrytých souborech APP/local/virtual store... je taky složka HoI3 s podsložkou MAP a v ní cache- SMAZAT TAKY,že?
III)spustit hru, po načtení hlavního menu dát exit a spustit znova... ?
Omlouvám se,ale po mnoha hodinách instalací a odinstalací jsem tak zmaten,že to potřebuji polopatě jako malému děcku.

Dík, Jirka
ja sem to instaloval bez smazani cache souboru, instaluje se to primo do slozky .../HOI3/TFH/MOD/BLACKICE takze netreba smazat cache soubory, ty se vytvareji pro kazdy mod zvlast...

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 3“