Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 22 úno 2018, 05:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 18:44 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Prosím o pomoc - jsem už pán v letech, mám ORIGINÁLKY a vše řádně koupené -
Nainstaluji HoI3 - patch 1.04 - SeFI (patch 2.03 /nevím, proč,ale při opatchování na 2.04 mi už HoI nejde nikdy spustit) - For the Motherland (bez patche a při dalším pokusu s Patchem 3.05) - Their Finest Hour -
TFH Patch 4.02 a výsledek - hned po spuštění HLÁŠKA, že program přestal pracovat-
1)Vymazal jsem v adresáři v souboru map podsložku cache - nepomohlo
2)V dokumentech jsem ve složce s hrou našel jen složku SOUND a LOGS
3)ve skrytých souborech - C:\Users\uzivatel\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III - opět jen složka LOGS

Vše jsem dělal pro to,abych si mohl zahrát mod BlackIce, podle referencí vypadá skvěle, ale takto...
Původně jsem hrál jen SeFi + DiDays, ale bez patche 2.04 mi při poklepání na velitele jednotky hra okamžitě spadla a pokud tam dám patch 2.04 na SeFi, hru už nikdy nespustím - okamžitě po začátku načítání hra přestane pracovat.
Prosím o radu,jak na to.
Děkuji, Jirka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:03 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
pri instalovani datadisku si to samo patche nestahne? od kud ty patche mas ktery instalujes. Ja vzdycky v launcheru klikam na check update kdyz mi to hodi ze nakej je tak si ho stahnu z toho linku co mi to vyhodi kdyz ti hra nejde po opatchovani spustit je nekde neco spatne a instalovat dal uz nema smysl podle me. Chache se umistuje ve slozce se hrou a ve slozce s dokumenty ted si nevzpominam ktery umisteni je aktualni v jaky verzi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:03 
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2007, 17:16
Příspěvky: 1274
Bydliště: Brno
na win 8 je speciální patch, minimálně pro BlackIce, ale myslím že jsem zahlédnul něco i pro FTM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:10 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Mam Win 7 , 32 bit
Taky stahuji z launcheru,ale mrzí me, že když stáhnu na SeFi patch 2.04, hra nejde spustit, hned to ohlásí, že program přestal pracovat... a to mám originálku, a na patchi 2.03 se stačí u SeFi dotknout velitele a okamžitě to spadne do woken...
Při každé instalaci dalšího datadisku musím smazat složku cache z map? Nebo až po instalaci posledního datadisku Their Finest Hour?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:14 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
odinstaloval si hoi smazal vsechny soubory nainstaloval hoi nainstaloval sf nahodil patch 204 a prestalo to jet? uz si nevzpominam na postup pri instalaci ale kdyz vynechas instalovani patche a rovnou zkusis nainstalovat ftm mohlo by se to samo aktualizovat jestli ne rovnou tam hod ten 204 a ne az po 2.03


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:16 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
cache se vytvari pri prvnim spusteni hry proto taky prvni hry tak dlouho trva takze staci az po tom co vsechno nailstalujes to staci a chache neni jen ve slozce se hrou ale i v dokumentech jeden z datadisku to zmenil myslim


Naposledy upravil Michgod dne 09 dub 2013, 20:22, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:21 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
"odinstaloval si hoi smazal vsechny soubory nainstaloval hoi nainstaloval sf nahodil patch 204 a prestalo to jet?"

= Ano,toto je přesně ten problém. Zkoušel jsem i rovnou tam dát patch 2.04 bez toho 2.03. Jsme z toho tak dokonale zmaten, že nevím,co dál...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:26 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
podivej se do dokumentu jestli tam nekde nenajdes slozku paradoxu meli by tam bejt ulozeny savy i cache


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:32 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
To jsem procházel a nenašel už nic... asi jsem už vážne starej...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:37 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
me taky nejede ted ten posledni blackice to je normalni :p

treba neco napadne nekoho jinyho nebo si na neco vzpomenu... spustil si to jako spravce?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:42 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
to teď nechápu- jak to myslíš JAKO SPRÁVCE?
Nezapomeň, že jsem jen uživatel a od klukovských let mě dělí celá desetiletí...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:50 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
ted sem nekde nasel ze nemusis instalovat patche ze rovnou instalujes datadisky a pak az nakonci zaverecnej posledni patch...

spustit jako spravce pravym tlacitkem na soubor kterej spoustis das vlastnosti zalozka kompabilita a dole uroven opravneni zaskrtnes spustit tento program jako spravce


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:52 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Předpokládám,že cache se musí ale vymazat z dokumentů i ze hry.
Koukám, že ve složce HoI je podsložka TFH a v ní je další složka map. Její cache taky vymazat,
Zkusím to,moc ti děkuji za pomoc a ozvu se.
Jirka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:58 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
to cache staci jenom jedno puvodne se vytvarelo ve slozce se hrou pak to presunuly do dokumentu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 20:58 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Koukám, že ve složce HoI je podsložka TFH a v ní je další složka map. Její cache taky vymazat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 21:13 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
tak to stále nejede... Pokud někdo znáte nějaký návod nebo radu, budu moc rád
Nemá se vymazat i složka PROVINCES a prov_pictures stejně jako u modu DiDays?
Díky, Jirka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 21:30 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
zkus tu hru spustit normalne bez toho modu jestli to pude nebo ne jestli to pude tak pak se muze resit mod...

ted me pomohlo zapnout kompabilitu s winxp v tom samim nastaveni a uz se to tak nak rozjelo to vypada


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 21:31 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
po nainstalovani datadisku te uz zajima cache jen v dokumentech


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 21:36 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Problém je, že se v dokumentech nevytvoží žádná složka cache!!! Nechápu to,ale je to tak...
Nevím,kde je chyba.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mod TFH-jak na to?
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013, 21:42 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
ta se vytvori ale az po spusteni kdyz se ti to nepovedlo spustit jeste neni vytvorena tudiz neni co mazat :p


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz