BlackIce pro TFH

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 10 pro 2013, 13:35

i tak je smutny si koupit hru ktera se neda hrat :wink:

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 14 pro 2013, 13:16

jeste bych chtel vedet jestli se to da hrat i na 1024x768..rad bych to totiz hral i v praci...cetl jsem nekde o nejakym modu na rozliseni
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

vasek54321
Vojín
Vojín
Příspěvky: 2
Registrován: 09 úno 2014, 10:33

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od vasek54321 » 09 úno 2014, 10:50

Ahoj-te všichni hraju Black ice 4.02 hraju za německo jsem ve válce s Allies shodil jsem na londýn atomovku mají national unity 1, mají kvůli tomu nějaký postih nebo jim to nijak nevadí ?
(Jinak omlouvám se za případné pravopisné chyby )

Uživatelský avatar
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od saper90 » 09 úno 2014, 13:02

vasek54321 píše:Ahoj-te všichni hraju Black ice 4.02 hraju za německo jsem ve válce s Allies shodil jsem na londýn atomovku mají national unity 1, mají kvůli tomu nějaký postih nebo jim to nijak nevadí ?
(Jinak omlouvám se za případné pravopisné chyby )
mají obrovský postih...při obsazení minima klíčových provincií kapitulují

vasek54321
Vojín
Vojín
Příspěvky: 2
Registrován: 09 úno 2014, 10:33

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od vasek54321 » 09 úno 2014, 13:13

Dík za odpověď

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 15 dub 2014, 11:09

Black ICE Mod and a growing range of sub mods

FTM Version Mk VI 10.2

http://www.mediafire.com/download.php?xwvtnxp1kwd7czb

Clear bat (run 1st to prepare FTM for the mod)

http://www.mediafire.com/download.php?sgcoz99zw6j6akn

Instructions
1 - Get a fresh install of HOI3 with Semper Fi and For the Motherland. This version should be 3.062 Beta

2 - Download and place the clear.exe in your mainHOI3 directory and run it. It will place a clear.bat in your game directory. Double click and run clear.bat

3 - Now download Mk VI 10.2.exe. Place it in your main HOI3 directory and install

4 - Launch the game, wait for the quads to be created and quit, relaunch the game.


TFH Version MkVII 6.0 BETA
http://goo.gl/HgB9gC


Mirror links
http://goo.gl/k5bY56



Instructions.
Make sure you have a clean HOI3 TFH 4.02.

To run the mod you will need to get hold of Podcat's TFH exe update. This is an unofficial paradox tech support release, so you need to be registered on the paradox HOI3 forums to access it.

Place installer in the main HOI3 directory (With all the vanilla exe files)

Double click (run as administrator)

The mod installer will create a new folder for black ice in tfh/mods

Now Install the HOTFIX 6.1 !!!
http://www.mediafire.com/download/x29mub2r04ew1jl/BICE_6.1_HOTFIX.zip

Navigate to the TFH mod folder.
Locate the BlackICE mod
Unpack the Hotfix and paste folders over the BICE 6.0 folders, overwrite where asked
You also might require the new 6.1 map cache.

Only English Language version is supported

If you are having problems with your Map creation , place the map 6.1cache in documents/HOI3/blackice/Maps
http://www.mediafire.com/download/851ddtto5i1t4fi/6.1_cache.zip


Mac 4.2c Version https://www.mediafire.com/?ezzdqb4ln22d70l
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Uživatelský avatar
0rlicek
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 04 čer 2011, 08:15

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od 0rlicek » 09 čer 2014, 11:12

Pro ty, co to ještě hrají, momentálně hraji verzi Black ICE MK VII 6.21 BETA + HOTFIX 6.24 a + Black ICE German Graphical Augment pro 6.24.

Hra za GER

Event Operace Weserübung (přímo invaze jen na Norsko, asi tento obrázek při zahájení eventu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... BCbung.jpg )

Zajímalo by mě, komu se poštěstí zahájit, spustit event (po aktivaci eventu 1. května 1940 vyhlášení války Dánsku a Norsku) na invazi do Norska s tím, že vrchní velení Wermachtu Vám pošle invazní jednotky přímo na Oslo, Narvik a Bergen. V předchozích verzích tohoto modu to vždycky šlo, teď hraji už asi po čtvrté poslední vydanou verzi a vbc se mi to ještě nepodařilo spustit a Norsko si musím obsadit sám bez pomoci Eventu Operace Weserübung.

Nějaký nápad proč ten event Operace Weserübung už nelze aplikovat? .... nebo musím něco obsadit, někoho dosadit do politiky aby se mi invaze spustila? ...
"Motor zvítězil nad koněm a kanon nad kopím"
Heinz W. Guderian

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 11 čer 2014, 09:46

nevim tezko rict... zkus se podivat do slozky s eventama v black ice... a tam by meli bejt podminky co to vyzaduje

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 26 čer 2014, 10:35

Cau lidi. Mam dve otazky... jake pouzivate struktury armad?? napr v jedne tankove army 2 MT 1 LT 2 MOTO ap... rad bych se poucil a pak mam problem s tim ze kdyz chvili hraju na notesu tak mi zacne blikat mapa, nebo ohraniceni provincii ap a za chvili to cely spadne...nevi nekdo co s tim??
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 27 čer 2014, 10:03

struktura armad zalezi na zemi za kterou hrajes a na ceste kterou se vydas...

k tomu druhymu dotazu

mas nejnovejsi ovladace?
mas nejnovejsi verzi hry?
splnuje tvuj notas pozadavky?

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 28 čer 2014, 09:50

no ja se chtel probojovat pres A a HU s CSA nekam do bezpeci tak shanim inspiraci... ale samo me zajimaji ty tri hlavni sily.. RUS GER a USA, ale to bych chtel asi moc...¨

k te druhe...
notes to zvlada na pozadavky levou zadni a ovladace mam v pohode novy...
vzdycky kdyz pouziju letadla tak mam jistotu ze to do minuty spadne...
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 29 čer 2014, 16:50

co je o ten Podcat's TFH exe update ?

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 29 čer 2014, 16:51

sem si vzpomel ze tam byl problem s mapcache v dokumentech ale to tusim blbla mapa hned od zacatku... musel si to smazat a doufat ze se ti vygeneruje spravne nebo nakej dobrak ti to musel nekde nasdilet... koukam ze tam je link o kousek vejs jestli sis stah tu 6.1 jinak to chce najit na aktualni verzi :)

pripadne jeste jestli to neni kvuli tomu podcast tfh update bo to ted nak nevim co je

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 29 čer 2014, 23:33

a ty divize koukam ze tvurci nas trankach pisou 1xinf 4x sup... 2xinf a vic jen v nakej pripapech specialnich sil

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 01 črc 2014, 12:57

tak ted zkousim tu nejnovejsi verzi a fakt super teda...

ale mam docela chaos

ted si presne nevzpomenu na nazvy ale ty armor hq airflote hq maj naky dalsi bonusy nebo je to uplne normalni HQ jen s jinou ikonkou ?

Lodovico Ariosto
Desátník
Desátník
Příspěvky: 43
Registrován: 21 úno 2009, 17:36
Bydliště: Liberec

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Lodovico Ariosto » 01 črc 2014, 14:46

Michgod píše:co je o ten Podcat's TFH exe update ?
neoficiální patch, který údajně zlepšuje stabilitu hry. nahraď tfh.exe, checksum se nemění.

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 07 črc 2014, 08:18

Michgod píše:tak ted zkousim tu nejnovejsi verzi a fakt super teda...

ale mam docela chaos

ted si presne nevzpomenu na nazvy ale ty armor hq airflote hq maj naky dalsi bonusy nebo je to uplne normalni HQ jen s jinou ikonkou ?


o tom ze by pridavaly bonus nakej podrizenym jednotkam sem se nedocet ale na strankach kazdy to velitelstvi ma krapek jiny statistiky

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 25 črc 2014, 09:12

tak jsem zjistil ze cim novejsi verzi pouzivam tak tim vic to pada..respektice ta nova verze pada porad...nejnovejsi ovladace na GK mam...podpurne programy taky
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 25 črc 2014, 10:36

hraju verzi 6.24 a nejak mi to nepada zatim rok nekde kolem 39/40

kouty
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 21
Registrován: 09 srp 2014, 11:56

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od kouty » 10 srp 2014, 11:31

Pánové jak se dá zvednou produkce jaderných zbraní? snažil jsem se postavit víc reaktorů i zvednout výzkum ale nepodařilo se mi dostat přes 0,04 bomby za měsíc. (za USA)

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 3“