Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 24 dub 2018, 05:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 pro 2013, 13:35 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
i tak je smutny si koupit hru ktera se neda hrat :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 14 pro 2013, 13:16 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
jeste bych chtel vedet jestli se to da hrat i na 1024x768..rad bych to totiz hral i v praci...cetl jsem nekde o nejakym modu na rozliseni

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 09 úno 2014, 10:50 
Vojín
Vojín

Registrován: 09 úno 2014, 10:33
Příspěvky: 2
Ahoj-te všichni hraju Black ice 4.02 hraju za německo jsem ve válce s Allies shodil jsem na londýn atomovku mají national unity 1, mají kvůli tomu nějaký postih nebo jim to nijak nevadí ?
(Jinak omlouvám se za případné pravopisné chyby )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 09 úno 2014, 13:02 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
vasek54321 píše:
Ahoj-te všichni hraju Black ice 4.02 hraju za německo jsem ve válce s Allies shodil jsem na londýn atomovku mají national unity 1, mají kvůli tomu nějaký postih nebo jim to nijak nevadí ?
(Jinak omlouvám se za případné pravopisné chyby )


mají obrovský postih...při obsazení minima klíčových provincií kapitulují


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 09 úno 2014, 13:13 
Vojín
Vojín

Registrován: 09 úno 2014, 10:33
Příspěvky: 2
Dík za odpověď


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 15 dub 2014, 11:09 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
Black ICE Mod and a growing range of sub mods

FTM Version Mk VI 10.2

http://www.mediafire.com/download.php?xwvtnxp1kwd7czb

Clear bat (run 1st to prepare FTM for the mod)

http://www.mediafire.com/download.php?sgcoz99zw6j6akn

Instructions
1 - Get a fresh install of HOI3 with Semper Fi and For the Motherland. This version should be 3.062 Beta

2 - Download and place the clear.exe in your mainHOI3 directory and run it. It will place a clear.bat in your game directory. Double click and run clear.bat

3 - Now download Mk VI 10.2.exe. Place it in your main HOI3 directory and install

4 - Launch the game, wait for the quads to be created and quit, relaunch the game.


TFH Version MkVII 6.0 BETA
http://goo.gl/HgB9gC


Mirror links
http://goo.gl/k5bY56



Instructions.
Make sure you have a clean HOI3 TFH 4.02.

To run the mod you will need to get hold of Podcat's TFH exe update. This is an unofficial paradox tech support release, so you need to be registered on the paradox HOI3 forums to access it.

Place installer in the main HOI3 directory (With all the vanilla exe files)

Double click (run as administrator)

The mod installer will create a new folder for black ice in tfh/mods

Now Install the HOTFIX 6.1 !!!
http://www.mediafire.com/download/x29mub2r04ew1jl/BICE_6.1_HOTFIX.zip

Navigate to the TFH mod folder.
Locate the BlackICE mod
Unpack the Hotfix and paste folders over the BICE 6.0 folders, overwrite where asked
You also might require the new 6.1 map cache.

Only English Language version is supported

If you are having problems with your Map creation , place the map 6.1cache in documents/HOI3/blackice/Maps
http://www.mediafire.com/download/851ddtto5i1t4fi/6.1_cache.zip


Mac 4.2c Version https://www.mediafire.com/?ezzdqb4ln22d70l

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 09 čer 2014, 11:12 
Rotný
Rotný
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2011, 08:15
Příspěvky: 146
Pro ty, co to ještě hrají, momentálně hraji verzi Black ICE MK VII 6.21 BETA + HOTFIX 6.24 a + Black ICE German Graphical Augment pro 6.24.

Hra za GER

Event Operace Weserübung (přímo invaze jen na Norsko, asi tento obrázek při zahájení eventu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... BCbung.jpg )

Zajímalo by mě, komu se poštěstí zahájit, spustit event (po aktivaci eventu 1. května 1940 vyhlášení války Dánsku a Norsku) na invazi do Norska s tím, že vrchní velení Wermachtu Vám pošle invazní jednotky přímo na Oslo, Narvik a Bergen. V předchozích verzích tohoto modu to vždycky šlo, teď hraji už asi po čtvrté poslední vydanou verzi a vbc se mi to ještě nepodařilo spustit a Norsko si musím obsadit sám bez pomoci Eventu Operace Weserübung.

Nějaký nápad proč ten event Operace Weserübung už nelze aplikovat? .... nebo musím něco obsadit, někoho dosadit do politiky aby se mi invaze spustila? ...

_________________
"Motor zvítězil nad koněm a kanon nad kopím"
Heinz W. Guderian


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 11 čer 2014, 09:46 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
nevim tezko rict... zkus se podivat do slozky s eventama v black ice... a tam by meli bejt podminky co to vyzaduje


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 26 čer 2014, 10:35 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
Cau lidi. Mam dve otazky... jake pouzivate struktury armad?? napr v jedne tankove army 2 MT 1 LT 2 MOTO ap... rad bych se poucil a pak mam problem s tim ze kdyz chvili hraju na notesu tak mi zacne blikat mapa, nebo ohraniceni provincii ap a za chvili to cely spadne...nevi nekdo co s tim??

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 27 čer 2014, 10:03 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
struktura armad zalezi na zemi za kterou hrajes a na ceste kterou se vydas...

k tomu druhymu dotazu

mas nejnovejsi ovladace?
mas nejnovejsi verzi hry?
splnuje tvuj notas pozadavky?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 28 čer 2014, 09:50 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
no ja se chtel probojovat pres A a HU s CSA nekam do bezpeci tak shanim inspiraci... ale samo me zajimaji ty tri hlavni sily.. RUS GER a USA, ale to bych chtel asi moc...¨

k te druhe...
notes to zvlada na pozadavky levou zadni a ovladace mam v pohode novy...
vzdycky kdyz pouziju letadla tak mam jistotu ze to do minuty spadne...

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 29 čer 2014, 16:50 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
co je o ten Podcat's TFH exe update ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 29 čer 2014, 16:51 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
sem si vzpomel ze tam byl problem s mapcache v dokumentech ale to tusim blbla mapa hned od zacatku... musel si to smazat a doufat ze se ti vygeneruje spravne nebo nakej dobrak ti to musel nekde nasdilet... koukam ze tam je link o kousek vejs jestli sis stah tu 6.1 jinak to chce najit na aktualni verzi :)

pripadne jeste jestli to neni kvuli tomu podcast tfh update bo to ted nak nevim co je


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 29 čer 2014, 23:33 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
a ty divize koukam ze tvurci nas trankach pisou 1xinf 4x sup... 2xinf a vic jen v nakej pripapech specialnich sil


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 01 črc 2014, 12:57 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
tak ted zkousim tu nejnovejsi verzi a fakt super teda...

ale mam docela chaos

ted si presne nevzpomenu na nazvy ale ty armor hq airflote hq maj naky dalsi bonusy nebo je to uplne normalni HQ jen s jinou ikonkou ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 01 črc 2014, 14:46 
Desátník
Desátník

Registrován: 21 úno 2009, 17:36
Příspěvky: 43
Bydliště: Liberec
Michgod píše:
co je o ten Podcat's TFH exe update ?


neoficiální patch, který údajně zlepšuje stabilitu hry. nahraď tfh.exe, checksum se nemění.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 07 črc 2014, 08:18 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
Michgod píše:
tak ted zkousim tu nejnovejsi verzi a fakt super teda...

ale mam docela chaos

ted si presne nevzpomenu na nazvy ale ty armor hq airflote hq maj naky dalsi bonusy nebo je to uplne normalni HQ jen s jinou ikonkou ?




o tom ze by pridavaly bonus nakej podrizenym jednotkam sem se nedocet ale na strankach kazdy to velitelstvi ma krapek jiny statistiky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 25 črc 2014, 09:12 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
tak jsem zjistil ze cim novejsi verzi pouzivam tak tim vic to pada..respektice ta nova verze pada porad...nejnovejsi ovladace na GK mam...podpurne programy taky

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 25 črc 2014, 10:36 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
hraju verzi 6.24 a nejak mi to nepada zatim rok nekde kolem 39/40


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 srp 2014, 11:31 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 09 srp 2014, 11:56
Příspěvky: 21
Pánové jak se dá zvednou produkce jaderných zbraní? snažil jsem se postavit víc reaktorů i zvednout výzkum ale nepodařilo se mi dostat přes 0,04 bomby za měsíc. (za USA)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz