BlackIce pro TFH

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
Uživatelský avatar
Tommy
Četař
Četař
Příspěvky: 75
Registrován: 26 led 2014, 12:26

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Tommy » 30 zář 2014, 14:21

Pánové nevíte tu někdo, proč se mi od verze 3.0 rozbíjí technologický strom?
První verze šlí krásně, ale pak přišla 3.0 a najednou nemůžu zkoumat motorizovaný brigády, pěchotní podpůrný tanky a další věci v dělostřelectvu, letectvu a industry. Vždycky mám vyzkoumáno vše co potřebuji, npř. Infantry division a píše mi to, že jí vyzkoumanou nemám.
Nemá někdo podobný problém, či ho někdo neřešil??
Hanba vlasti je i mojí hanbou, rána vlasti je i mojí ranou, smrt vlasti je i mojí smrtí - ale také její život je i mým životem, také její sláva je i mou slávou.
-Pavel Josef Šafařík

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 02 říj 2014, 07:45

mam pocit ze by to melo bejt tim ze novou verzi bys mel davat na cistou instalaci


jinak se obevila zprava o novy verzi je to dlouhy tak to zkratim

New version is getting close. We have reworked the armor techs. This involved changing the tech layouts, how the models progress, and a general rebalance. One of the main changes was the way each new model level uses a prototype design tech to upgrade. The prototype tech requires at least 4 main techs to unlock. For armor this is chassis, engine, armor plate design, and the gun. By themselves none of these techs add any stats to the tank. So tech rushing your gun or armor plate will not now have any point. You need all those techs to unlock the new prototype tech which will then increase the tank stats. You will still have minor techs to customise and increase some stats of the tanks.

Aiming for the 2nd week in October

Uživatelský avatar
Tommy
Četař
Četař
Příspěvky: 75
Registrován: 26 led 2014, 12:26

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Tommy » 02 říj 2014, 17:13

jo díky, fakt byl problém v tom, že to cpu všechno na sebe :lol:
Hanba vlasti je i mojí hanbou, rána vlasti je i mojí ranou, smrt vlasti je i mojí smrtí - ale také její život je i mým životem, také její sláva je i mou slávou.
-Pavel Josef Šafařík

pxfofo
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 5
Registrován: 27 kvě 2010, 20:52

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od pxfofo » 28 říj 2014, 08:44

Mozte niekto uploadnut Podcats TFH .exe subor? :)

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 11 lis 2014, 15:43

pxfofo píše:Mozte niekto uploadnut Podcats TFH .exe subor? :)

stim sem mel taky problem bouzel ti nepomohu mam novy disk a cekam na hoi 4 ale kdysy jsem to vyresil tusim tak ze jsem si stahnul nakou starsi funkcni verzi hoi ktera obsahovala tento podcats a ten exe jsem si zkopiroval

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Scruf » 11 lis 2014, 20:20

pxfofo píše:Mozte niekto uploadnut Podcats TFH .exe subor? :)
http://uloz.to/xkbdPxkU/hoi3-tfh-1-zip

Uživatelský avatar
Hox
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 724
Registrován: 20 čer 2009, 23:35
Bydliště: Bytča - SVK -

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Hox » 28 lis 2014, 11:36

Zdar, pls poradte mi niekto:

Mám HOI3 TFH 4.02 kde by som stiahnul najnovši BlackIce mod?
A kam to mám vložiť v Steamu?


Skúšal som Black ICE TFH Version 7.03, stiahnul som ho a vložil do Steam\SteamApps\common\Hearts of Iron 3 ale nefungoval mi ...
http://www.moddb.com/mods/black-ice/downloads

PS: S neoficialnym HOI3 som nemal žiadny problem, a keď som si to kúpil, tak toto ... :frusty:
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 29 lis 2014, 14:47

stahni to a vlotz instalator do hry na ceste kterou jsi napsal a v te slozce s hrou ho spust.. ono si to najde misto
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Uživatelský avatar
Hox
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 724
Registrován: 20 čer 2009, 23:35
Bydliště: Bytča - SVK -

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Hox » 30 lis 2014, 11:31

Díky fachá
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 05 pro 2014, 18:50

cus. ten novej patch 7.23 mi pada pri creating the wold... nevi nekdo co s tim??
hra je origo, up to date, cista a ovladace mam novy (celkove cistej notes po formatu)..
map case sem pouzil z predchozi a nic...
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 07 pro 2014, 16:24

tak jak teď zjišťuji, tak mi nejde jakákoliv verze BICE. Buď se to zhroutí pri Creating The World a když dám do doc../paradox.../HOI3/BICE/map/ stažený cache tak mi to (až na tu poslední verzi - protože cache není přímo na ni) spadne po výberu národa u Adapting History... pomooooc
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

RichardM
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 23
Registrován: 06 črc 2012, 07:34

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od RichardM » 15 dub 2015, 16:44

Zdravím, mohol by mi niekto povedať aká hearts of iron 3 je najnovšia a najlepšie? Myslím že to je Black Ice a strácam sa v tom.

Vďaka

godzilak
Četař
Četař
Příspěvky: 96
Registrován: 28 kvě 2012, 18:18

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od godzilak » 13 kvě 2016, 09:47

Tenhle mod je docela zajímavej, jen v tý angličtině je to šílený, pro někoho kdo neumí řeč skoro nehratelný, díky strašnýmu množství eventů .... Na spoustu z nich absolutně nevím co klikám a jakej pro mě v budoucnu budou mít dopad... :D

Každopádně by mě zajímalo co mám udělat když hraju za němce aby mi neustále neklesala podpora NSDAP v politice .... obecně teda nevím jak v tomhle sektoru mám cokoliv ovlivnit :? V klasický hře jsem se o tohle nikdy nemusel starat a fungovalo to samo v pohodě, podpora nijak neklesala, spíš naopak rostla .... v téhle verzi mi včera vyskočilo něco ve smyslu že popularita je wery low a dostal jsem za to pěkný malusy :D

Je to první pokus, stejně budu muset hru restartovat, protože jsem udělal pár věcí špatně, ale docela rád bych věděl jak to příště líp rozjet :)

Ještě jedna věc co mi zaráží, na konci roku 1938 nemůžu stále přijmout ani japonsko ani itálii do osy , kvůli tomu že mají vysokou neutralitu, je to chyba, nebo opět dělám něco špatně ?

Díky :salute:

Illidan
Četař
Četař
Příspěvky: 60
Registrován: 07 čer 2015, 12:41

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Illidan » 21 črc 2016, 14:01

trochu se zpožděním... ale co kdyby :D
Každopádně by mě zajímalo co mám udělat když hraju za němce aby mi neustále neklesala podpora NSDAP v politice
Já jsme to řešil tím že jsem ve špionáži zaklikl Podporovat vládnoucí stranu, ale ani tak to nebylo nic moc.
Jště jedna věc co mi zaráží, na konci roku 1938 nemůžu stále přijmout ani japonsko ani itálii do osy
Pokud si to dobře pamatuju tak se k tobě dřív nebo později přidají. S tímhle by ti měl pomoc Pakt proti kominterně a mě opět pomohla špionáž :) Prostě jsem zvyšoval strach z spojeneckých mocností nebo Sovětského svazu (Doporučuji z Anglie)

godzilak
Četař
Četař
Příspěvky: 96
Registrován: 28 kvě 2012, 18:18

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od godzilak » 21 črc 2016, 17:06

Celkem nevím jak udělat abych jim zvýšil strach z Anglie :) Ta politika a špionáž jde hodně mimo mě, moc jsem to nepochopil jak to funguje :D

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 3“