BlackIce pro TFH

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 16 črc 2013, 19:58

Michgod píše:problemy s mapou vetsinou resi vymazani cache v dokumentech a nasledne nove vygenerovani mapy
ErrorLog je cistej a tohle nepomohlo
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 19 črc 2013, 10:31

jo no pri spatne vygenerovany mape by to neslo uz od zacatku a nepadalo to az po chvyli... predpokladam ze hw a sw pozadavky ten tvuj notas splnuje neprehrejva se a neni zavirovanej :p zkontroluj si checksum jestli ti na tu tvoji verzi sedi

bezej ti nejaky aplikace updaty na pozadi?

v logu by neco melo bejt bud ze je vse ok nebo ze doslo k chybe

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 19 črc 2013, 17:45

Michgod píše:jo no pri spatne vygenerovany mape by to neslo uz od zacatku a nepadalo to az po chvyli... predpokladam ze hw a sw pozadavky ten tvuj notas splnuje neprehrejva se a neni zavirovanej :p zkontroluj si checksum jestli ti na tu tvoji verzi sedi

bezej ti nejaky aplikace updaty na pozadi?

v logu by neco melo bejt bud ze je vse ok nebo ze doslo k chybe
vse jsem povypinal a pro jistotu antivir. hs sw splnuje.. proti prehrejvani mam v kamionu podlozku..checksum ok a v logu opravdu NIC neni..ani carka
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Uživatelský avatar
saper90
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 801
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od saper90 » 19 črc 2013, 21:23

To neni HW ani virem, nereagovalo by to na použití letectva...bude něco se hrou. Reinstalaci jsi zkoušel?

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 21 črc 2013, 17:13

7krát...pak mě to přestalo bavit
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Uživatelský avatar
saper90
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 801
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od saper90 » 21 črc 2013, 19:10

Ještě jedna věc - máš čistou instalaci? nemáš tam i jiný mód? Jmenovitě například DI:G?

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 23 črc 2013, 10:48

ok tak aby jsme tu nestrileli od boku napady zkus nam napsat postup instalace neco takovyho 1.spustil sem isntalaci hearts of iron 3 2. pak jsem tam dal datadisk for the motherland 3.pak jsem tam dal semperfi 4.pak jsem tam dal update na verzi 2.3 na sf... neco na ten zpusob jestli to mas spravne

a taky napis presne jakou verzi patchujes jestli nemas nejaktualnejsi patch muze to bejt nakej uz vyresenej bug

za dalsi napis nam co mas presne za hw i kdyby si splnoval pozadavky podobnej problem se mohl na stejnym hw nekomu uz obevit...

a mas normalni "krabicovou verzi" nebo steamovou verzi? ted sem nekde zahlid ze steamova verze si jeste vytvari naky soubory v steamapp

Uživatelský avatar
saper90
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 801
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od saper90 » 23 črc 2013, 13:32

Michgod píše:ok tak aby jsme tu nestrileli od boku napady zkus nam napsat postup instalace neco takovyho 1.spustil sem isntalaci hearts of iron 3 2. pak jsem tam dal datadisk for the motherland 3.pak jsem tam dal semperfi 4.pak jsem tam dal update na verzi 2.3 na sf... neco na ten zpusob jestli to mas spravne

a taky napis presne jakou verzi patchujes jestli nemas nejaktualnejsi patch muze to bejt nakej uz vyresenej bug

za dalsi napis nam co mas presne za hw i kdyby si splnoval pozadavky podobnej problem se mohl na stejnym hw nekomu uz obevit...

a mas normalni "krabicovou verzi" nebo steamovou verzi? ted sem nekde zahlid ze steamova verze si jeste vytvari naky soubory v steamapp
Mám obě a rozdíl v nich není.

HW v tom na 99% prsty nemá..pokud se to samozřejmě neprojevuje i jiným způsobem, který nám tu autor nezmínil. HoI3 je sice skvěle neoptimalizovaný program, ale zase hodně předimenzovaný a s trochou snahy jsem ho rozšlapal i na starý distribuci linuxu bez grafických akcelerátorů..

majo213
Rotný
Rotný
Příspěvky: 111
Registrován: 15 dub 2013, 21:27

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od majo213 » 23 črc 2013, 21:49

Stiahol som si Black ICE do TFH,mám taký problem prečo mám takéto hnusné menu ?
Nič nemožem robiť,hýbať atd,nemožem odklikavať eventy,stavať jednotky.
Dá sa to neako odstrániť ?

Obrázek

majo213
Rotný
Rotný
Příspěvky: 111
Registrován: 15 dub 2013, 21:27

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od majo213 » 24 črc 2013, 06:46

Problem odstránený,zvýšením grafického rozlíšenia.

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 24 črc 2013, 11:29

no rozdil by zadnej bejt nemel jen sem nekde cet ze ta steamova verze si vytvari nejaky soubory v steamapp ...

hw stim neco spolecnyho mit mzue a nemusi na to on nam napsal moc malo informaci ale urcite by se to projevovalo i jinak a jinde....

jestli ma nejnovejsi opatchovanou verzi vse spravne nainstalvoany mapcache plne funkcni tak me moc jinejch veci nenapada... jeste by me zajimalo jestli se to stava jen kdyz loudne save nebo i kdyz zacina novou hru



btw jak si prosimte rozchodil hoi 3 na linuxu bez grafickyho akceleratoru?

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 24 črc 2013, 11:30

jj rozliseni nevim snad uz vsude pisou ze to ma minimalni pozadavky na rozliseni :op

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 27 črc 2013, 09:35

saper90 píše:Ještě jedna věc - máš čistou instalaci? nemáš tam i jiný mód? Jmenovitě například DI:G?
HOI + datadisky + BalcIce ...nic vic ... vse je up to date
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Michgod » 31 črc 2013, 12:03

ted nejsem doma tak se nemuzu podivat kde to je ale smazal si map cache k black ice? nemazal si nahodou jenom mapcache k vanile? to ti pak vubec nepomuze black ice si map cache vytvari myslim v podadresari poznat o pak ze pri spusteni se ti zase vsechno bude chvyli generovat.... pripadne jeste me napada dalsi moznost zkusit stahnout mapcache z netu a nahrat si ji tam me black ice neslo spustit a az tohle pomohlo

Uživatelský avatar
Imperius
Četař
Četař
Příspěvky: 83
Registrován: 24 zář 2013, 11:59
Bydliště: SVK

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Imperius » 24 zář 2013, 12:06

Ako zmenim u BI MK VII 3.02 vlajky? skopiroval som nove do gtx/flags ,prepisal a stale tam mam tie stare

Uživatelský avatar
saper90
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 801
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od saper90 » 24 zář 2013, 20:30

Imperius píše:Ako zmenim u BI MK VII 3.02 vlajky? skopiroval som nove do gtx/flags ,prepisal a stale tam mam tie stare
tfh/mods/blackice/gfx/flags

Uživatelský avatar
Imperius
Četař
Četař
Příspěvky: 83
Registrován: 24 zář 2013, 11:59
Bydliště: SVK

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Imperius » 25 zář 2013, 05:53

To som robil aj predtim a nefungovalo to,ale uz som to zistil po 3h kde je chyba :clapping:
Musel som zmaznut flags subor v mydocuments/paradox/.....

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 06 pro 2013, 20:02

cau.da se rat BlackIce na rozliseni 1024x768 ??
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od Archom » 07 pro 2013, 17:46

jaka je ted vudec verze pripadne odkaz na stareni..nasel jsem to na moddb ve verzi 3.2 a ma to jen cca 550mb tak jestli ot je ono
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Uživatelský avatar
saper90
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 801
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: BlackIce pro TFH

Příspěvek od saper90 » 09 pro 2013, 11:47

Archom píše:jaka je ted vudec verze pripadne odkaz na stareni..nasel jsem to na moddb ve verzi 3.2 a ma to jen cca 550mb tak jestli ot je ono
Nejnovější odkaz je přímo na para fóru. Holt kámen úrazu neoriginálních kopií:)


Ale 3.2 je aktuální

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 3“