Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 26 úno 2018, 04:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013, 19:58 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
Michgod píše:
problemy s mapou vetsinou resi vymazani cache v dokumentech a nasledne nove vygenerovani mapy


ErrorLog je cistej a tohle nepomohlo

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 19 črc 2013, 10:31 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
jo no pri spatne vygenerovany mape by to neslo uz od zacatku a nepadalo to az po chvyli... predpokladam ze hw a sw pozadavky ten tvuj notas splnuje neprehrejva se a neni zavirovanej :p zkontroluj si checksum jestli ti na tu tvoji verzi sedi

bezej ti nejaky aplikace updaty na pozadi?

v logu by neco melo bejt bud ze je vse ok nebo ze doslo k chybe


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 19 črc 2013, 17:45 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
Michgod píše:
jo no pri spatne vygenerovany mape by to neslo uz od zacatku a nepadalo to az po chvyli... predpokladam ze hw a sw pozadavky ten tvuj notas splnuje neprehrejva se a neni zavirovanej :p zkontroluj si checksum jestli ti na tu tvoji verzi sedi

bezej ti nejaky aplikace updaty na pozadi?

v logu by neco melo bejt bud ze je vse ok nebo ze doslo k chybe


vse jsem povypinal a pro jistotu antivir. hs sw splnuje.. proti prehrejvani mam v kamionu podlozku..checksum ok a v logu opravdu NIC neni..ani carka

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 19 črc 2013, 21:23 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
To neni HW ani virem, nereagovalo by to na použití letectva...bude něco se hrou. Reinstalaci jsi zkoušel?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 21 črc 2013, 17:13 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
7krát...pak mě to přestalo bavit

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 21 črc 2013, 19:10 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Ještě jedna věc - máš čistou instalaci? nemáš tam i jiný mód? Jmenovitě například DI:G?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 23 črc 2013, 10:48 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
ok tak aby jsme tu nestrileli od boku napady zkus nam napsat postup instalace neco takovyho 1.spustil sem isntalaci hearts of iron 3 2. pak jsem tam dal datadisk for the motherland 3.pak jsem tam dal semperfi 4.pak jsem tam dal update na verzi 2.3 na sf... neco na ten zpusob jestli to mas spravne

a taky napis presne jakou verzi patchujes jestli nemas nejaktualnejsi patch muze to bejt nakej uz vyresenej bug

za dalsi napis nam co mas presne za hw i kdyby si splnoval pozadavky podobnej problem se mohl na stejnym hw nekomu uz obevit...

a mas normalni "krabicovou verzi" nebo steamovou verzi? ted sem nekde zahlid ze steamova verze si jeste vytvari naky soubory v steamapp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 23 črc 2013, 13:32 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Michgod píše:
ok tak aby jsme tu nestrileli od boku napady zkus nam napsat postup instalace neco takovyho 1.spustil sem isntalaci hearts of iron 3 2. pak jsem tam dal datadisk for the motherland 3.pak jsem tam dal semperfi 4.pak jsem tam dal update na verzi 2.3 na sf... neco na ten zpusob jestli to mas spravne

a taky napis presne jakou verzi patchujes jestli nemas nejaktualnejsi patch muze to bejt nakej uz vyresenej bug

za dalsi napis nam co mas presne za hw i kdyby si splnoval pozadavky podobnej problem se mohl na stejnym hw nekomu uz obevit...

a mas normalni "krabicovou verzi" nebo steamovou verzi? ted sem nekde zahlid ze steamova verze si jeste vytvari naky soubory v steamapp


Mám obě a rozdíl v nich není.

HW v tom na 99% prsty nemá..pokud se to samozřejmě neprojevuje i jiným způsobem, který nám tu autor nezmínil. HoI3 je sice skvěle neoptimalizovaný program, ale zase hodně předimenzovaný a s trochou snahy jsem ho rozšlapal i na starý distribuci linuxu bez grafických akcelerátorů..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 23 črc 2013, 21:49 
Rotný
Rotný

Registrován: 15 dub 2013, 21:27
Příspěvky: 111
Stiahol som si Black ICE do TFH,mám taký problem prečo mám takéto hnusné menu ?
Nič nemožem robiť,hýbať atd,nemožem odklikavať eventy,stavať jednotky.
Dá sa to neako odstrániť ?

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 24 črc 2013, 06:46 
Rotný
Rotný

Registrován: 15 dub 2013, 21:27
Příspěvky: 111
Problem odstránený,zvýšením grafického rozlíšenia.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 24 črc 2013, 11:29 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
no rozdil by zadnej bejt nemel jen sem nekde cet ze ta steamova verze si vytvari nejaky soubory v steamapp ...

hw stim neco spolecnyho mit mzue a nemusi na to on nam napsal moc malo informaci ale urcite by se to projevovalo i jinak a jinde....

jestli ma nejnovejsi opatchovanou verzi vse spravne nainstalvoany mapcache plne funkcni tak me moc jinejch veci nenapada... jeste by me zajimalo jestli se to stava jen kdyz loudne save nebo i kdyz zacina novou hru



btw jak si prosimte rozchodil hoi 3 na linuxu bez grafickyho akceleratoru?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 24 črc 2013, 11:30 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
jj rozliseni nevim snad uz vsude pisou ze to ma minimalni pozadavky na rozliseni :op


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 27 črc 2013, 09:35 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
saper90 píše:
Ještě jedna věc - máš čistou instalaci? nemáš tam i jiný mód? Jmenovitě například DI:G?


HOI + datadisky + BalcIce ...nic vic ... vse je up to date

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 31 črc 2013, 12:03 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
ted nejsem doma tak se nemuzu podivat kde to je ale smazal si map cache k black ice? nemazal si nahodou jenom mapcache k vanile? to ti pak vubec nepomuze black ice si map cache vytvari myslim v podadresari poznat o pak ze pri spusteni se ti zase vsechno bude chvyli generovat.... pripadne jeste me napada dalsi moznost zkusit stahnout mapcache z netu a nahrat si ji tam me black ice neslo spustit a az tohle pomohlo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 24 zář 2013, 12:06 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2013, 11:59
Příspěvky: 68
Bydliště: SVK
Ako zmenim u BI MK VII 3.02 vlajky? skopiroval som nove do gtx/flags ,prepisal a stale tam mam tie stare


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 24 zář 2013, 20:30 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Imperius píše:
Ako zmenim u BI MK VII 3.02 vlajky? skopiroval som nove do gtx/flags ,prepisal a stale tam mam tie stare


tfh/mods/blackice/gfx/flags


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 25 zář 2013, 05:53 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2013, 11:59
Příspěvky: 68
Bydliště: SVK
To som robil aj predtim a nefungovalo to,ale uz som to zistil po 3h kde je chyba :clapping:
Musel som zmaznut flags subor v mydocuments/paradox/.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 06 pro 2013, 20:02 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
cau.da se rat BlackIce na rozliseni 1024x768 ??

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 07 pro 2013, 17:46 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
jaka je ted vudec verze pripadne odkaz na stareni..nasel jsem to na moddb ve verzi 3.2 a ma to jen cca 550mb tak jestli ot je ono

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 09 pro 2013, 11:47 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Archom píše:
jaka je ted vudec verze pripadne odkaz na stareni..nasel jsem to na moddb ve verzi 3.2 a ma to jen cca 550mb tak jestli ot je ono


Nejnovější odkaz je přímo na para fóru. Holt kámen úrazu neoriginálních kopií:)


Ale 3.2 je aktuální


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz