Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 úno 2018, 09:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 09 říj 2012, 09:55 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
Obrázek
BLACK ICE Mk VII 2.0 ~ TFH verze
Ke stažení zde!
Nebo ke stažení zde


Instalační postup:


Je potřeba mít čistou hru HOI3 TFH 4.02.
Umístěte stažený soubor do hoi3 hlavní složky, poklepejte.

Můžete spustit mod z "Black ICE by Panzeroo.exe" nebo z launcheru.

Enjoy !

Herní rozlišení musí být alespoň 1280x1024



!!!HOTFIXI!!!

HOTFIX #1

alternativní download HOTFIX #1


Umístěte opravný hotfix exe v hlavní složce hoi3, poklepejte.

Hotfix Changelog/bug fix list

Hotfixi budou vydávány velice často, proto kontrolujte toto vlákno, jestli náhodou nevyšel nový HOFIX.
checksum je NENALEZENO

Opravný hotfix je třeba vložit do hlavní složky s hrou. Opravy se kopírují do TFH/mod/BlackICE automaticky.

Staré changelogy:




WIN XP

Jedná se o starší verzi BLACIce, pokud vyjde nová, pokusím se to aktualizovat co nejdříve.
Odkaz po winXP
http://www.gamefront.com/files/22512664/BlackICE_XP_exe


Naposledy upravil Scruf dne 26 bře 2013, 17:07, celkově upraveno 24

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 09 říj 2012, 10:00 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
Ahoj, tak jak vypadá tento mód? já ho bohužel nemůžu hrát, protože mám zlomenou pravou ruku a sem pravák.

Jinak sem se nedočetl, že by to nemělo jít na mašinách s XP, tak kdyby to někdo chtěl vyzkoušet ;) ať sem postne funkčnost.

Na XP to nejede...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 09 říj 2012, 12:57 
Desátník
Desátník

Registrován: 22 úno 2012, 10:15
Příspěvky: 28
Jsem Xpéčkář. Takže doufám, že se mi podaří buď to modnout sám na funkční verzi - což se mi sice parkrát povedlo ale nevim jestli tim chci znovu projít.
Nebo třeba bude nějaký XP patch. Každopádně to vyzkouším.
:-) Dík.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 09 říj 2012, 15:41 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
vyšel nový hotfix, viz 1. post

Beware, unfortunately due to the LUA changes it isnt save game friendly...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 09 říj 2012, 23:45 
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2009, 23:31
Příspěvky: 235
Bydliště: BA
cize co presne sa stane ak to budem skusat na 1280x800 ?

_________________
The End Justifies The Means


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 říj 2012, 07:42 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
To je ta alfa nebo už je to plnohodnotná Mk.7?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 říj 2012, 08:43 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
saper90 píše:
To je ta alfa nebo už je to plnohodnotná Mk.7?

beta
ale jestli myslis ICE 4.0, tak ta nema s BlacIce nic spolecnyho, sou sice z jednoho projektu ale tvoreny nezavisle...


Naposledy upravil Scruf dne 10 říj 2012, 08:47, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 říj 2012, 08:44 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
restore píše:
cize co presne sa stane ak to budem skusat na 1280x800 ?

uvidis spatne grafiku, napr. vyzkum, diplomacii...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 říj 2012, 09:32 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Scruf píše:
beta
ale jestli myslis ICE 4.0, tak ta nema s BlacIce nic spolecnyho, sou sice z jednoho projektu ale tvoreny nezavisle...


Takže můžu očekávat eventy, jednotky atd jako byly v BlackICE Mk.VI?

Sorry, že se vyptávám, místo abych kouk na Para fórum, ale mám ještě 2 cvika a když bych kouk na fórum, tak už bych asi neodolal :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 říj 2012, 12:07 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
saper90 píše:
Takže můžu očekávat eventy, jednotky atd jako byly v BlackICE Mk.VI?

Sorry, že se vyptávám, místo abych kouk na Para fórum, ale mám ještě 2 cvika a když bych kouk na fórum, tak už bych asi neodolal :-D


ja to nehral, ale ano, jako u posledni verze mkVI


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 říj 2012, 13:34 
Desátník
Desátník

Registrován: 22 úno 2012, 10:15
Příspěvky: 28
našel jsem celkem 15 souborů kde jsou nějaké kolidující eventy (pro XPéčkáře). Pracuji na tom a možná ještě dnes bude funkční verze pro XP bez několika eventů, které budu asi muset oželet. uvidíme.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 říj 2012, 18:30 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
vyšel 3. hotfix....
odkaz je v 1. postu...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 říj 2012, 19:01 
Rotný
Rotný
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2011, 08:15
Příspěvky: 146
Kucí, nevíte někdo jak jdou tady v tomto pozměnit vlajky? Zkoušel jsem vše, ve vanile v souboru gfx/flags, v TFH souboru gfx/flags ba i dokonce v samotném blackice modu gfx/flags, vždy po změnění jsem jsem najel do textového souboru, dal vlajky na PowerOn. Jakmile zapnu mod Ice, pořád tam je ta škaredá GER a JAP vlajka.

Když to dělaj podle reálu, proč tam ty nazi vlajky rovnou nedaj? :D

_________________
"Motor zvítězil nad koněm a kanon nad kopím"
Heinz W. Guderian


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 10 říj 2012, 19:26 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
0rlicek píše:
Kucí, nevíte někdo jak jdou tady v tomto pozměnit vlajky? Zkoušel jsem vše, ve vanile v souboru gfx/flags, v TFH souboru gfx/flags ba i dokonce v samotném blackice modu gfx/flags, vždy po změnění jsem jsem najel do textového souboru, dal vlajky na PowerOn. Jakmile zapnu mod Ice, pořád tam je ta škaredá GER a JAP vlajka.

Když to dělaj podle reálu, proč tam ty nazi vlajky rovnou nedaj? :D


Protože v některých zemích je zakázáno je používat byť jen pro účely hry.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 11 říj 2012, 20:00 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 27 kvě 2010, 20:52
Příspěvky: 5
Mam TFH 4.01 ktora ide bez problemov. Ale blackice mi zamrzne pri initializing maplogic. Nejake rady??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 12 říj 2012, 11:23 
Desátník
Desátník

Registrován: 22 úno 2012, 10:15
Příspěvky: 28
Vymazal jsi
\map\CACHE
?
Pro jistotu to vymaž všude. Pokud ti to háže problém i potom tak nevim.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 12 říj 2012, 16:52 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 27 kvě 2010, 20:52
Příspěvky: 5
Vymazal a nepomohlo. Teraz som vsetko odinstaloval a nahodil nanovo. Uz mi nejde ani vanila TFH :lol:
Pri initializing maplogic mi nabehne toto :!:

Názov problémovej udalosti: AppHangB1
Názov aplikácie: hoi3_tfh.exe


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 12 říj 2012, 18:19 
Desátník
Desátník

Registrován: 22 úno 2012, 10:15
Příspěvky: 28
Nechápu. Co máš za Windows? Napadá mě jedině formát a reinstalace. Možná zasviněný registr, nebo nějaká porouchaná knihovna či virus??? Možností je milion.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 13 říj 2012, 16:56 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 27 kvě 2010, 20:52
Příspěvky: 5
win7 ultimate 32-bit SP1...skusal som precistit registre pomocou ccleaner, nepomohlo. For the motherland ide v pohode, TFH ani za boha :evil:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 14 říj 2012, 00:59 
Desátník
Desátník

Registrován: 22 úno 2012, 10:15
Příspěvky: 28
Počet eventů, které bych musel oželet se my zdá dost veliký (cca 1/4). Strávil jsem nad tím pár dní a prostě některé eventy nechtějí fungovat společně. je pro mě však záhadou proč.

Doufám, že bude existovat v budoucnu nějaká verze pro XP. Má někdo představu Je to vůbec v plánu tohohle modu? Jestli ne tak je to škoda.
Nevíte někdo jestli vyšel nový AugustStorm na FTH - nebo jestli je vůbec něco takového na plánu?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz