Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 26 úno 2018, 04:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 30 zář 2014, 14:21 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2014, 12:26
Příspěvky: 75
Pánové nevíte tu někdo, proč se mi od verze 3.0 rozbíjí technologický strom?
První verze šlí krásně, ale pak přišla 3.0 a najednou nemůžu zkoumat motorizovaný brigády, pěchotní podpůrný tanky a další věci v dělostřelectvu, letectvu a industry. Vždycky mám vyzkoumáno vše co potřebuji, npř. Infantry division a píše mi to, že jí vyzkoumanou nemám.
Nemá někdo podobný problém, či ho někdo neřešil??

_________________
Hanba vlasti je i mojí hanbou, rána vlasti je i mojí ranou, smrt vlasti je i mojí smrtí - ale také její život je i mým životem, také její sláva je i mou slávou.
-Pavel Josef Šafařík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 02 říj 2014, 07:45 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
mam pocit ze by to melo bejt tim ze novou verzi bys mel davat na cistou instalaci


jinak se obevila zprava o novy verzi je to dlouhy tak to zkratim

New version is getting close. We have reworked the armor techs. This involved changing the tech layouts, how the models progress, and a general rebalance. One of the main changes was the way each new model level uses a prototype design tech to upgrade. The prototype tech requires at least 4 main techs to unlock. For armor this is chassis, engine, armor plate design, and the gun. By themselves none of these techs add any stats to the tank. So tech rushing your gun or armor plate will not now have any point. You need all those techs to unlock the new prototype tech which will then increase the tank stats. You will still have minor techs to customise and increase some stats of the tanks.

Aiming for the 2nd week in October


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 02 říj 2014, 17:13 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2014, 12:26
Příspěvky: 75
jo díky, fakt byl problém v tom, že to cpu všechno na sebe :lol:

_________________
Hanba vlasti je i mojí hanbou, rána vlasti je i mojí ranou, smrt vlasti je i mojí smrtí - ale také její život je i mým životem, také její sláva je i mou slávou.
-Pavel Josef Šafařík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 28 říj 2014, 08:44 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 27 kvě 2010, 20:52
Příspěvky: 5
Mozte niekto uploadnut Podcats TFH .exe subor? :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 11 lis 2014, 15:43 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
pxfofo píše:
Mozte niekto uploadnut Podcats TFH .exe subor? :)



stim sem mel taky problem bouzel ti nepomohu mam novy disk a cekam na hoi 4 ale kdysy jsem to vyresil tusim tak ze jsem si stahnul nakou starsi funkcni verzi hoi ktera obsahovala tento podcats a ten exe jsem si zkopiroval


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 11 lis 2014, 20:20 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
pxfofo píše:
Mozte niekto uploadnut Podcats TFH .exe subor? :)

http://uloz.to/xkbdPxkU/hoi3-tfh-1-zip


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 28 lis 2014, 11:36 
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 23:35
Příspěvky: 714
Bydliště: Bytča - SVK -
Zdar, pls poradte mi niekto:

Mám HOI3 TFH 4.02 kde by som stiahnul najnovši BlackIce mod?
A kam to mám vložiť v Steamu?


Skúšal som Black ICE TFH Version 7.03, stiahnul som ho a vložil do Steam\SteamApps\common\Hearts of Iron 3 ale nefungoval mi ...
http://www.moddb.com/mods/black-ice/downloads

PS: S neoficialnym HOI3 som nemal žiadny problem, a keď som si to kúpil, tak toto ... :frusty:

_________________
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 29 lis 2014, 14:47 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
stahni to a vlotz instalator do hry na ceste kterou jsi napsal a v te slozce s hrou ho spust.. ono si to najde misto

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 30 lis 2014, 11:31 
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 čer 2009, 23:35
Příspěvky: 714
Bydliště: Bytča - SVK -
Díky fachá

_________________
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 05 pro 2014, 18:50 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
cus. ten novej patch 7.23 mi pada pri creating the wold... nevi nekdo co s tim??
hra je origo, up to date, cista a ovladace mam novy (celkove cistej notes po formatu)..
map case sem pouzil z predchozi a nic...

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 07 pro 2014, 16:24 
Rotný
Rotný

Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Příspěvky: 109
Bydliště: Znojmo
tak jak teď zjišťuji, tak mi nejde jakákoliv verze BICE. Buď se to zhroutí pri Creating The World a když dám do doc../paradox.../HOI3/BICE/map/ stažený cache tak mi to (až na tu poslední verzi - protože cache není přímo na ni) spadne po výberu národa u Adapting History... pomooooc

_________________
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazek¨
obrazek¨


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 15 dub 2015, 16:44 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 06 črc 2012, 07:34
Příspěvky: 23
Zdravím, mohol by mi niekto povedať aká hearts of iron 3 je najnovšia a najlepšie? Myslím že to je Black Ice a strácam sa v tom.

Vďaka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 13 kvě 2016, 09:47 
Četař
Četař

Registrován: 28 kvě 2012, 18:18
Příspěvky: 96
Tenhle mod je docela zajímavej, jen v tý angličtině je to šílený, pro někoho kdo neumí řeč skoro nehratelný, díky strašnýmu množství eventů .... Na spoustu z nich absolutně nevím co klikám a jakej pro mě v budoucnu budou mít dopad... :D

Každopádně by mě zajímalo co mám udělat když hraju za němce aby mi neustále neklesala podpora NSDAP v politice .... obecně teda nevím jak v tomhle sektoru mám cokoliv ovlivnit :? V klasický hře jsem se o tohle nikdy nemusel starat a fungovalo to samo v pohodě, podpora nijak neklesala, spíš naopak rostla .... v téhle verzi mi včera vyskočilo něco ve smyslu že popularita je wery low a dostal jsem za to pěkný malusy :D

Je to první pokus, stejně budu muset hru restartovat, protože jsem udělal pár věcí špatně, ale docela rád bych věděl jak to příště líp rozjet :)

Ještě jedna věc co mi zaráží, na konci roku 1938 nemůžu stále přijmout ani japonsko ani itálii do osy , kvůli tomu že mají vysokou neutralitu, je to chyba, nebo opět dělám něco špatně ?

Díky :salute:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 21 črc 2016, 14:01 
Četař
Četař

Registrován: 07 čer 2015, 12:41
Příspěvky: 60
trochu se zpožděním... ale co kdyby :D

Citace:
Každopádně by mě zajímalo co mám udělat když hraju za němce aby mi neustále neklesala podpora NSDAP v politice

Já jsme to řešil tím že jsem ve špionáži zaklikl Podporovat vládnoucí stranu, ale ani tak to nebylo nic moc.

Citace:
Jště jedna věc co mi zaráží, na konci roku 1938 nemůžu stále přijmout ani japonsko ani itálii do osy

Pokud si to dobře pamatuju tak se k tobě dřív nebo později přidají. S tímhle by ti měl pomoc Pakt proti kominterně a mě opět pomohla špionáž :) Prostě jsem zvyšoval strach z spojeneckých mocností nebo Sovětského svazu (Doporučuji z Anglie)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BlackIce pro TFH
PříspěvekNapsal: 21 črc 2016, 17:06 
Četař
Četař

Registrován: 28 kvě 2012, 18:18
Příspěvky: 96
Celkem nevím jak udělat abych jim zvýšil strach z Anglie :) Ta politika a špionáž jde hodně mimo mě, moc jsem to nepochopil jak to funguje :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz