Black ICE pro FTM

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 23 zář 2012, 17:58

MONT10 píše:Všechno mám stažené znetu. Mám čistou hru a na ni nainstalováno FTM a na to odsud stažené mody. Takže mě jedině napadá,že by to na ten net někdo hodil špatně. Ale vím,že základní hra je v pořádku protože na ni mám zase naisntalovanej jinej datadisk a ten normálně chodí. Ted mě napadaná,že když jsem instaloval FTM tak měl rovnou náke verze. Jsem tam možná měl nechat jen tu základní a na to hodit tenhle mod
instaluje se to nasledovne
HOi3 - zakladni hra
HOI3:Semper_Fi - prvni datadisk
HOI3:FTM - druhy datadisk
pak opatchujes hru na to, jakou verzi tohoto modu chces hrat, standartne 3.062, posleze udelas co je napsano v instrukcich na instalaci modu. V pripade BLACKice se to kopiruje primo do slozky s hrou. A jeste upozorneni, nesmi se kombinovat s dalsimi mody. Dokonce, když se BLACKice updatuje, tak je doporuceno to dat do ciste hry(HOI+SF+FTM+patche).
Snad sem ti pomohl...

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 23 zář 2012, 18:17

Děkuji za radu. Po tomhle to už dám dohromady. Někde jsem ai během kopírování udělal chybku :) A častina na to náka je a nebo je lepší to hrát anglicky kůli stabilitě hry.

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 23 zář 2012, 19:07

cestina na to neni :-)

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 23 zář 2012, 19:42

Skoda. Já se snad zblázním :-D Tahle hra mě snad zabije. Ted jsem všechno udál podle toho jak jsi napsat a stejně mi to nejde. Ale pořád se to lepší. Te se dostanu do hry a když zapnu hru tak to normálně začne načítat a pak to spadne při načítání historie. Nevíš čím by molo bejt ?

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 23 zář 2012, 20:51

jo, stalo, neco sem spatne udelal... dal si tam ten spravny patch?? smazal si cash v mapach??
mozna si do zitra vzpomenu co sem udelal spatne...

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 23 zář 2012, 21:48

Jak myslí smazat cash v mapach? Já postupuji podle toho návodu co je hned na začátku tohodle vlákna. Jak se mají upravit ty názvy a tak. Pokud si vzpomeneš co jsem udělal špatně tak budu jen rád. Můžeš mi napsat jakej přesnej patch bych tam měl dát. At vtom mám jasno.

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 24 zář 2012, 07:56

aaaahaaaa :-D :-D :-D :-D
to je ono :-D nenacte to kuli tem spanelskejm nazvum, no, pouzij modernejsi, postupuj dal v tomhle vlaknu a najdes modernejsi BLACice, tam uz se nic opravovat nemusi

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 24 zář 2012, 16:48

Tak jsem to udál přesně podle návodu a jsem stále ve stejném. Něco musím dělat špatně ale vážně netuším už co :) :)

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 24 zář 2012, 18:33

tak zacnem znova, nekde tu chybku najdem...
pocitam ze instalujes HOI+SF+FTM
Jaky patch? (hod link)
jaky MOD(hod linky)
a jaky mas wingle??

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 24 zář 2012, 19:38

Scruf píše:NEJNOVĚJŠÍ VERZE MkVI Patch 9.3.1 KE STAŽENÍ ZDE
edit:18.09.2012
http://www.mediafire.com/?sb32r9kkp8qceqi
http://www.mediafire.com/?p9zmo4jh7uuec8m
http://www.mediafire.com/?5u8aduj7264k363
http://www.mediafire.com/?31tqtz1zejq3dsb
http://www.mediafire.com/?eafwcxiub11c1aa

The soviet event pack ke stažení ZDE

Obsah Black ICE:
Obrázky ze hry:
//edit gameart

Jak píšu. Odsud mám ten patch co se tam snažím dostat.
FTM mám odsud http://www.ulozto.cz/xTrzCnv/for-the-motherland-rar
Semper Fi mám odsud http://www.ulozto.cz/xAZuiob/semper-fi-zip
A základní hru mám http://www.ulozto.cz/xrTegWN/hearts-of-iron-3-rar

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Michgod » 24 zář 2012, 21:51

jestli tomu rozumim spravne mas hoi + sf + ftm a na to zkousis nahodit tenhle patch? jeste pred timhle patchem bys tam mel ale nahodit ten mod ke kterymu je tenhle patch...

jestli tam mas uz ten mod pripadne tohle neni jen patch ale celej mod tak tam musis postupovat podle popisu k instalaci... mazat prepisovat co sem projel tohle foru tak asi 10 kroku

blby je ze nemam pristup do modu na paradox foru tak sam nevim co si stahnout abych si ted zaparil nejnovejsi verzi

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 25 zář 2012, 07:24

nejnovější BLACice
BLACK ICE FTM MK VI Patch# 10

Mk V has just been uparmoured and upgunned !

Literally hundreds of events, also from ICE (Optimised for FTM and the Community Map Project) as well as many new custom made events.
Hours of bug fixes and balancing on the unique units and techs from Mk V.
New loading screens and sound effects thanks to Antenociti
40 Unique units (Including SS, Soviet Guards, Gurkhas, airborne artillery and commandoes)
More than 80+ unique techs (Many from Didays I.C.E.)
100's of new flavour events and new customised events. These include many events for all the majors and specific theatre events such as Barbarossa and North Africa.
Optimized enhanced AI will build the new units and research the techs.


The Latest Version of Black ICE : BLACK ICE MK VI Patch 10

EASY INSTALL FILES TO COME

1. Get a fresh install of Hearts Of Iron 3 with Semper Fi and For The Motherland. The Version should be 3.062. (This is the Beta Patch on the main Hearts Of Iron 3 Forum)

--IF YOU ARE AN XP COMPUTER USER GO TO THE 2ND POST IN THIS THREAD


2. Copy the Clear.bat file given in the first page to your main directory. Click it and open it. Type Y 4 times. It changes from language to language it is J for German for example. Type it until it closes.
If you have clear.bat problems see this link

--clear.bat http://www.mediafire.com/?sgcoz99zw6j6akn



3. Now Extract the MKIV Main file into your main directory and overwrite all files when asked

--MK VI main http://www.mediafire.com/?p9zmo4jh7uuec8m


4. Now Extract the MKIV Gfx file into your main directory and overwrite all files when asked

--MK VI gfx http://www.mediafire.com/?5u8aduj7264k363

6. Open Patch#10 and copy paste all contents to your main directory overwrite when asked.

PATCH # 10 http://www.mediafire.com/?orldv6e5g7o68t8

Samozřejmě, to potom 2x spustit, poprvé počkat až se načtou mapy... a podruhé hrát ;)

POZE pro WIN7. Ještě pozor u clean.bat, aby se opravdu jmenoval clean.bat. Občas se stává, že se to jmenuje clean.bat.txt, tak to .txt smažte!!

Přehledně je to napsáno v prvním postu...

Jeseter_na_suchu
Desátník
Desátník
Příspěvky: 28
Registrován: 22 úno 2012, 10:15

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Jeseter_na_suchu » 25 zář 2012, 11:05

A co mám dělat když mám WinXP... ?
Má někdo radu? Může někdo říct co je v tom 2nd threat kam se mám podívat, když mám XP?

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 25 zář 2012, 15:05

Jeseter_na_suchu píše:A co mám dělat když mám WinXP... ?
Má někdo radu? Může někdo říct co je v tom 2nd threat kam se mám podívat, když mám XP?
tak sem hodím jak to udělat na XP :-D
pro mě sou XP zastaralé, nahodou nezkoncila uz na ne podpora??
du sem hodit navod jak to hrat na XP ;)

XP MACHINE USERS

NEW XP VERSION FOR PATCH 10 COMING SOON !

Thanks to Had a dad for compiling the files

Instructions on install

Step 1 ~ set up a copy of a clean vanilla HOI3 FTM 3.06b2


2- copy clearxp.bat to game folder (same folder as hoi3game.exe) double click and type "y"then press enter to the 4 questions unless you see
"The system cannot find the path specified." if you see this hit no as you have it in the wrong folder

3- Open "MK VI XP_main" and copy to game folder.
Paste all the mod files directly over the game files, overwriting when asked.

4- Open "Mk VI GFX" and copy to game folder.
Paste all the mod files directly over the game files, overwriting when asked.

5- Open Patch 6 and hotfix and copy to game folder


6- Load game, quit and then reload ( lets the map fix itself )

Upozorňuji! musíte mít patch do hry 3.06b2!! najdete ho ZDE!. Pokud Vám nepujde stáhnout, stačí říct a já ho někam REupnu!

Jeseter_na_suchu
Desátník
Desátník
Příspěvky: 28
Registrován: 22 úno 2012, 10:15

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Jeseter_na_suchu » 25 zář 2012, 17:06

Díky. Moc si to cením. Jestli můžu poprosit až se vyklube patch 10 na XP tak hodit link sem... prosím :-)
Dávám XP přednost, protože už to dobře znám a vím co kde v registru nastavit abych si to přizpůsobil. Nové Windows podle mého vkusu uživatele dost omezují. Přemýšlím spíš o Linux (nějakou tu uživatelsky přístupnější verzi pro člověka který se nenarodil s konzolí v hlavě).

Patch 6.7 má 1.4 MB a neobsahuje žádný hotfix.(asi to tak má být - asi to je celé hotfix)
Předpokládám, že tohle je všechno co tam můžu dát aby to fungovalo.
Ještě jednou prosím až si někdo všime že je nový patch na XP neváhejte a podělte se. Díky moc.
Jdu to vyzkoušet.

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 25 zář 2012, 17:31

Jeseter_na_suchu píše:Díky. Moc si to cením. Jestli můžu poprosit až se vyklube patch 10 na XP tak hodit link sem... prosím :-)
Dávám XP přednost, protože už to dobře znám a vím co kde v registru nastavit abych si to přizpůsobil. Nové Windows podle mého vkusu uživatele dost omezují. Přemýšlím spíš o Linux (nějakou tu uživatelsky přístupnější verzi pro člověka který se nenarodil s konzolí v hlavě).

Patch 6.7 má 1.4 MB a neobsahuje žádný hotfix.(asi to tak má být - asi to je celé hotfix)
Předpokládám, že tohle je všechno co tam můžu dát aby to fungovalo.
Ještě jednou prosím až si někdo všime že je nový patch na XP neváhejte a podělte se. Díky moc.
Jdu to vyzkoušet.
Když si toho všimnu, tak to sem hodím ;)

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Michgod » 25 zář 2012, 17:35

na win xp skoncila podpora... nektery novy aplikace uz na nich nejde rozchodit.... mozna sou par let stary... nicmene win 7 sou jen upraveny win xp takze je to v celku fuk... neco vylepsili.. neco zhorsili... pro me nepochopitelna vec je treba to ze se prihlasim jako spravce... mam spravcovsky prava a system me nepusti protoze jakozto spravce nemam spracovsky prava a mel bych se prihlasit jako spravce i kdyz sem prihlasenej jako spravce.... problem sem samozrejme vyresil ale stouhle logikou radsi budu pouzivat xp....
--------------

naucit se prikazy do konzole neni tak tezky... kdyz vis co chces... je to jen otazka cviku kdyz si das tu praci tak ti to pak ani neprijde ...

----------------
ok takze postup je stejnej jen je potreba stahnout verzi pro xp a ne verzi pro win7? to sem jeste nevydel v cem by mel bejt rozdil? co vim tak jedinej rozdil je kde si win xp a win 7 ukladaj ty soubory v data aplikacich (jen rozdilna cesta)... kdyz sem nainstaloval hoi na winxp tak mi stacilo jen zkopirovat pres usb na win7 a vsechno fungovalo bezproblemu...

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 25 zář 2012, 19:15

Tak konečně stímhle posledním patchem mi to jde taky :)

Uživatelský avatar
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od saper90 » 26 zář 2012, 12:01

Jen pro uplnost - W7 nejsou upravený XP. Je tam překopaný jádro a hlavně práce s přidělenýma zdrojema - ostatně proto jsou problémy s kompatibilitou typu, že na W7 to jde a na XP ne(a naopak).

To byla jen taková IT vsuvka, můžete pokračovat dámy.

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 26 zář 2012, 16:13

Video na téma BlackIce VII
http://www.moddb.com/mods/black-ice/videos

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 3“