Black ICE pro FTM

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
godzilak
Četař
Četař
Příspěvky: 96
Registrován: 28 kvě 2012, 18:18

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od godzilak » 26 srp 2012, 19:15

Zajímavý je že když jsem si tětko dal automatickou hru (nastavím na automatiku a jen sleduju), tak víceméně do koce ledna 1937 ovládá republika už jen pár provincií na východě a vypadá to tak na dva měsíce a šmitec .... Fakt na palici .... :frusty:

Uživatelský avatar
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od saper90 » 15 zář 2012, 08:22

Vyšly další patche a event packy pro finsko a velkou británii:)

Uživatelský avatar
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od saper90 » 15 zář 2012, 08:29

Pokud náhodou někdo nemá přístup na para fórum, napište PM, hodim vám linky

Uživatelský avatar
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od saper90 » 15 zář 2012, 14:42

Teď mi na Maginot útočí slovenská divize, jíž velí M.R.Štefánik :shock:

Cizinec
Podplukovník
Podplukovník
Příspěvky: 3424
Registrován: 24 črc 2007, 21:10
Bydliště: Frei Stadt Hultschin, hlavní město Rzeczipospolite Prajzke

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Cizinec » 16 zář 2012, 08:01

saper90 píše:Teď mi na Maginot útočí slovenská divize, jíž velí M.R.Štefánik :shock:
Zombie generál-letec velící pozemní divizi? Tak tahle hra je fakt úlet...
SOMUA měla dvě verze - model "standart" s poklopem a model "kabrio" bez poklopu.

Dekl je ve skutečnosti Dekl.

šedá eminence na dvoře Obodritského Cara

(Fórové hry, kterých jsem se zúčastnil.)
Admirál de Étranger, Francouzské císařské loďstvo (Trafalgar 1805)
rytíř Johannes von Ausländer, prozatímní regent Sicilského království (Byzanc 1214)
Luigi Mario Forestiero, Il primo ministro del Regno d'Italia (Německo 1866)
Generál von Ausländer st., velitel 51.rezervní divize, hrdina od města Ypres (1915)
Generál von Ausländer ml., velitel 22.tankové divize, hrdina od Krymu (1942)
očekává další nasazení do bitevní vřavy

Hotentotenpotentatentanteatentäter

gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 12 zář 2008, 23:55

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od gameart » 16 zář 2012, 21:28

Cizinec píše:Teď mi na Maginot útočí slovenská divize, jíž velí M.R.Štefánik :shock:
Zombie generál-letec velící pozemní divizi? Tak tahle hra je fakt úlet...
můžeme být rádi, že v cizině znají Štefanika :pitka:
to že pozemní divizi velí letec nevadí viz. Kesselring

Uživatelský avatar
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od saper90 » 17 zář 2012, 08:45

gameart píše:
můžeme být rádi, že v cizině znají Štefanika :pitka:
to že pozemní divizi velí letec nevadí viz. Kesselring
Jo, to mají němci, italové, japíci, briti atd, to jsou land command kvůli zřizování pozemních velitelství pro letectvo, ale MRŠ je tam čistě jako land leader:-D

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 21 zář 2012, 16:25

Cau. Ted jsem to nainstaloval a nejde mi to spustit :( Mám pocit,že to po mě chce at vložím crack :( Ale ten nák nemůžu sehnat. Nevíte kde by se dal někde stáhnout ?

Uživatelský avatar
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od saper90 » 21 zář 2012, 20:31

MONT10 píše:Cau. Ted jsem to nainstaloval a nejde mi to spustit :( Mám pocit,že to po mě chce at vložím crack :( Ale ten nák nemůžu sehnat. Nevíte kde by se dal někde stáhnout ?
Ne, crack to nechce. Tipnul bych to na knihovny - hoď sem popis chyby

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Michgod » 21 zář 2012, 23:15

nebo jestli mas win7 tak nastavit v kompatibilite spustit jako spravce

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 22 zář 2012, 13:54

Tak problém vyřešen :) Teda jen částečně. Ted mi to spustí hru a při načítání hry do hlavního menu mi to pořád padá. Ale to si myslím,že je tím,že nemám originálku a tím pádem se mi neschoduje verze a tenhle mod na to prostě není. Originálku jsem si ted teprve objednal takže až ji budu mít tak si to nainstaluju znovu a pak uvidím. Nebo co potřebuju abych tenhle mod moch hrát. Základní čistou verzi a na ni tohle nainstalovat a nebo ještě něco ? Třeba dělám něco špatně!!!


PS: Stáhnul jsem si tady tady věci na tenhle mod a mezi tím byl soubour "Cler" mám pocit,že jsem stáhnul ten jak je u komentářů,na zprovoznění na XPečka. Stáhnul jsem si ho na plochu a poklikal na něj v domění,že je to náká instalačka a ono nic. Smázlo mi to všechno co jsem měl stažené na ploše. Nedají se ty soubory nák získat. Třeba je to přesunulo jen do nějaké složky nebo co já vím. Nechce se mi věřit,že přes 100 giga dat jen tak zmizí běhěm mrknutí oka :-D

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Michgod » 22 zář 2012, 15:34

to mas u popisu instalace k tomu modu nevim co mas za verzi tohodle modu ...

cista intalace opatchovana na urcitou uroven podle pozadavku modu... myslim ze se tam jeste nekde neco mazalo se souborama ale vsechno to je u popisku k instalaci

Uživatelský avatar
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od saper90 » 22 zář 2012, 17:43

Ten Clear.bat se musi dat do adresare se hrou. Je divny, ze by ti zmizelo neco z plochy, rekurzivni mazani by v W7 snad ani nemelo fungovat:-D

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 22 zář 2012, 19:29

Tak bohužel fungovala :( :( Ale ted vím proč to alespon nešlo rozjet. Já totiž mám jen čistou hru a nemám FTM. A nenašel jsem kde to sehnat.

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 23 zář 2012, 12:50

Nevíte někdo co znamená tahle hláška ? "PROGRAM NELZE SPUSTIT,PROTOŽE V POČÍTAČI CHYBÍ MSVCP100.DLL.

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 23 zář 2012, 14:55

microsoft visual c++

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 23 zář 2012, 15:17

Děkuji za radu. Hned jsem to naistaloval a ted prozměnu když zpnu hru tak mám černou obrazovku. Takže další problém se kterým bych potřeboval poradit :)

Scruf
Četař
Četař
Příspěvky: 78
Registrován: 29 zář 2009, 08:42

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od Scruf » 23 zář 2012, 15:58

jakou mas hru? tohle mi delalo, kdyz sem zapomel nahrat datadisky... nebo mozna opatchovat, nabehne aspon loadovaci screeny??

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 23 zář 2012, 16:25

Všechno mám stažené znetu. Mám čistou hru a na ni nainstalováno FTM a na to odsud stažené mody. Takže mě jedině napadá,že by to na ten net někdo hodil špatně. Ale vím,že základní hra je v pořádku protože na ni mám zase naisntalovanej jinej datadisk a ten normálně chodí. Ted mě napadaná,že když jsem instaloval FTM tak měl rovnou náke verze. Jsem tam možná měl nechat jen tu základní a na to hodit tenhle mod

MONT10
Rotný
Rotný
Příspěvky: 146
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Black ICE pro FTM

Příspěvek od MONT10 » 23 zář 2012, 16:29

Jinak je tam jen černá obrazovka a sliším hudbu a tím to končí.

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 3“