Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 22 úno 2018, 05:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 159 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 26 srp 2012, 19:15 
Četař
Četař

Registrován: 28 kvě 2012, 18:18
Příspěvky: 96
Zajímavý je že když jsem si tětko dal automatickou hru (nastavím na automatiku a jen sleduju), tak víceméně do koce ledna 1937 ovládá republika už jen pár provincií na východě a vypadá to tak na dva měsíce a šmitec .... Fakt na palici .... :frusty:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 15 zář 2012, 08:22 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Vyšly další patche a event packy pro finsko a velkou británii:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 15 zář 2012, 08:29 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Pokud náhodou někdo nemá přístup na para fórum, napište PM, hodim vám linky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 15 zář 2012, 14:42 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Teď mi na Maginot útočí slovenská divize, jíž velí M.R.Štefánik :shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 16 zář 2012, 08:01 
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 24 črc 2007, 21:10
Příspěvky: 4441
Bydliště: Frei Stadt Hultschin, hlavní město Rzeczipospolite Prajzke
saper90 píše:
Teď mi na Maginot útočí slovenská divize, jíž velí M.R.Štefánik :shock:


Zombie generál-letec velící pozemní divizi? Tak tahle hra je fakt úlet...

_________________
SOMUA měla dvě verze - model "standart" s poklopem a model "kabrio" bez poklopu.

Dekl je ve skutečnosti Dekl.

šedá eminence na dvoře Obodritského Cara

(Fórové hry, kterých jsem se zúčastnil.)
Admirál de Étranger, Francouzské císařské loďstvo (Trafalgar 1805)
rytíř Johannes von Ausländer, prozatímní regent Sicilského království (Byzanc 1214)
Luigi Mario Forestiero, Il primo ministro del Regno d'Italia (Německo 1866)
Generál von Ausländer st., velitel 51.rezervní divize, hrdina od města Ypres (1915)
Generál von Ausländer ml., velitel 22.tankové divize, hrdina od Krymu (1942)
očekává další nasazení do bitevní vřavy

Hotentotenpotentatentanteatentäter


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 16 zář 2012, 21:28 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 12 zář 2008, 23:55
Příspěvky: 254
Cizinec píše:
Teď mi na Maginot útočí slovenská divize, jíž velí M.R.Štefánik :shock:
Zombie generál-letec velící pozemní divizi? Tak tahle hra je fakt úlet...


můžeme být rádi, že v cizině znají Štefanika :pitka:
to že pozemní divizi velí letec nevadí viz. Kesselring


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 17 zář 2012, 08:45 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
gameart píše:

můžeme být rádi, že v cizině znají Štefanika :pitka:
to že pozemní divizi velí letec nevadí viz. Kesselring


Jo, to mají němci, italové, japíci, briti atd, to jsou land command kvůli zřizování pozemních velitelství pro letectvo, ale MRŠ je tam čistě jako land leader:-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 21 zář 2012, 16:25 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Cau. Ted jsem to nainstaloval a nejde mi to spustit :( Mám pocit,že to po mě chce at vložím crack :( Ale ten nák nemůžu sehnat. Nevíte kde by se dal někde stáhnout ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 21 zář 2012, 20:31 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
MONT10 píše:
Cau. Ted jsem to nainstaloval a nejde mi to spustit :( Mám pocit,že to po mě chce at vložím crack :( Ale ten nák nemůžu sehnat. Nevíte kde by se dal někde stáhnout ?


Ne, crack to nechce. Tipnul bych to na knihovny - hoď sem popis chyby


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 21 zář 2012, 23:15 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
nebo jestli mas win7 tak nastavit v kompatibilite spustit jako spravce


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 22 zář 2012, 13:54 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Tak problém vyřešen :) Teda jen částečně. Ted mi to spustí hru a při načítání hry do hlavního menu mi to pořád padá. Ale to si myslím,že je tím,že nemám originálku a tím pádem se mi neschoduje verze a tenhle mod na to prostě není. Originálku jsem si ted teprve objednal takže až ji budu mít tak si to nainstaluju znovu a pak uvidím. Nebo co potřebuju abych tenhle mod moch hrát. Základní čistou verzi a na ni tohle nainstalovat a nebo ještě něco ? Třeba dělám něco špatně!!!


PS: Stáhnul jsem si tady tady věci na tenhle mod a mezi tím byl soubour "Cler" mám pocit,že jsem stáhnul ten jak je u komentářů,na zprovoznění na XPečka. Stáhnul jsem si ho na plochu a poklikal na něj v domění,že je to náká instalačka a ono nic. Smázlo mi to všechno co jsem měl stažené na ploše. Nedají se ty soubory nák získat. Třeba je to přesunulo jen do nějaké složky nebo co já vím. Nechce se mi věřit,že přes 100 giga dat jen tak zmizí běhěm mrknutí oka :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 22 zář 2012, 15:34 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
to mas u popisu instalace k tomu modu nevim co mas za verzi tohodle modu ...

cista intalace opatchovana na urcitou uroven podle pozadavku modu... myslim ze se tam jeste nekde neco mazalo se souborama ale vsechno to je u popisku k instalaci


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 22 zář 2012, 17:43 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Ten Clear.bat se musi dat do adresare se hrou. Je divny, ze by ti zmizelo neco z plochy, rekurzivni mazani by v W7 snad ani nemelo fungovat:-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 22 zář 2012, 19:29 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Tak bohužel fungovala :( :( Ale ted vím proč to alespon nešlo rozjet. Já totiž mám jen čistou hru a nemám FTM. A nenašel jsem kde to sehnat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 23 zář 2012, 12:50 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Nevíte někdo co znamená tahle hláška ? "PROGRAM NELZE SPUSTIT,PROTOŽE V POČÍTAČI CHYBÍ MSVCP100.DLL.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 23 zář 2012, 14:55 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
microsoft visual c++


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 23 zář 2012, 15:17 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Děkuji za radu. Hned jsem to naistaloval a ted prozměnu když zpnu hru tak mám černou obrazovku. Takže další problém se kterým bych potřeboval poradit :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 23 zář 2012, 15:58 
Četař
Četař

Registrován: 29 zář 2009, 08:42
Příspěvky: 78
jakou mas hru? tohle mi delalo, kdyz sem zapomel nahrat datadisky... nebo mozna opatchovat, nabehne aspon loadovaci screeny??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 23 zář 2012, 16:25 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Všechno mám stažené znetu. Mám čistou hru a na ni nainstalováno FTM a na to odsud stažené mody. Takže mě jedině napadá,že by to na ten net někdo hodil špatně. Ale vím,že základní hra je v pořádku protože na ni mám zase naisntalovanej jinej datadisk a ten normálně chodí. Ted mě napadaná,že když jsem instaloval FTM tak měl rovnou náke verze. Jsem tam možná měl nechat jen tu základní a na to hodit tenhle mod


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 23 zář 2012, 16:29 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 říj 2011, 10:06
Příspěvky: 138
Jinak je tam jen černá obrazovka a sliším hudbu a tím to končí.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 159 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz