Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 úno 2018, 23:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 159 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 26 zář 2012, 22:12 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
saper90 píše:
Jen pro uplnost - W7 nejsou upravený XP. Je tam překopaný jádro a hlavně práce s přidělenýma zdrojema - ostatně proto jsou problémy s kompatibilitou typu, že na W7 to jde a na XP ne(a naopak).

To byla jen taková IT vsuvka, můžete pokračovat dámy.




no o tom mluvim ze kdyz upravis softvare tak rozhodit na novy verzi starou je uspesnejsi nez naopak ... kdyby to bylo uplne jinej software tak to na tom nepude bez nakyho kompatibilniho modu coz si nemyslim ze by udelali novy win7 a pridaly kompatibilitu k xp ...

ale tahle debata neresi proc ten mod maj zvlast na xp a zvlast na win7? je tam neco novyho?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 07:48 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Michgod píše:
no o tom mluvim ze kdyz upravis softvare tak rozhodit na novy verzi starou je uspesnejsi nez naopak ... kdyby to bylo uplne jinej software tak to na tom nepude bez nakyho kompatibilniho modu coz si nemyslim ze by udelali novy win7 a pridaly kompatibilitu k xp ...

ale tahle debata neresi proc ten mod maj zvlast na xp a zvlast na win7? je tam neco novyho?


Ano je....myslíš, že bych o tom plácal jen tak do větru, kdyby na tom opravdu nic novýho nebylo? W7 má nový přístup po acces levelech, takže to, co je dělaýn přímo na W7 ti zaručeně nebude fungovat bez "přepadu", kterej se aktivuje přávě režimem kompatibility


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 13:30 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
ja nerikal nic proti tomu co si rikal staci kdyz se podivam a vydim ze sou dva instalatory :roll:

a ptal sem se co tam je takovyho odlisnyho? zajima me hoi a ne win ....


-----

jestli se budem bavit o win tak sem rad ze v sobe dokazes najit takovou viru v neco co si urcite nikdy nevidel (zdrojak nebo boha vyber si :D ) ale zas tohle takovej uplnej offtopic neni... sice bych si paradox a microsoft nedovolil nikdy srovnavat ale v necem by si ruce podat mohli roky pracujou na tom samim a ani pak to neni funkcni novinka :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 16:19 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Michgod píše:
ja nerikal nic proti tomu co si rikal staci kdyz se podivam a vydim ze sou dva instalatory :roll:

a ptal sem se co tam je takovyho odlisnyho? zajima me hoi a ne win ....


-----

jestli se budem bavit o win tak sem rad ze v sobe dokazes najit takovou viru v neco co si urcite nikdy nevidel (zdrojak nebo boha vyber si :D ) ale zas tohle takovej uplnej offtopic neni... sice bych si paradox a microsoft nedovolil nikdy srovnavat ale v necem by si ruce podat mohli roky pracujou na tom samim a ani pak to neni funkcni novinka :D


Budeš se divit, ale viděl. Ne sice W7, ale starší verze ano(samozřejmě jen části jádra) a znám funkční základy a principy nových verzí(vista, 7). Čirou náhodou z těhle věcí mám titul.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 16:22 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Co se týče rozdílnosti hoi pro XP a V/7, z hlavy ti to neřeknu, neviděl jsem tu XP verzi. Pokud po tom budeš extra toužit, podívám se na to


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 16:45 
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2009, 23:31
Příspěvky: 235
Bydliště: BA
No mna by to celkom zaujimalo, ako to moze mat 2 verzie podla winu. keby vytvarali podporu 8 jadier a podobne nemoznosti, tak hej, ale pokial viem, mod iba meni textaky, pridava nove subory pripadne zmeni povodne subory v danom programovacom jazyku. Nenapada ma jedina oblast, ktora by mohla teoreticky mat cokolvek s kompatibilitou.

_________________
The End Justifies The Means


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 17:12 
Desátník
Desátník

Registrován: 22 úno 2012, 10:15
Příspěvky: 28
Bude taky nová verze s příchodem Finest Hour? To bude zase čekání.... :-) (jestli jo)

Mimochodem nez vyjde ten patch10 tak hraju AS 4.11
http://auguststorm.com/forums/viewforum ... 98d56fa6b8


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 20:25 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
jo slysel sem ze microsoft dela naky certifikaty... stoji to nemalej peniz a davaj to kazdymu :D ...


jestlis studoval starsi verze tak vis jak se od sebe odlisovali nebo spis neodlisovali... win 7 si nevidel ale jak po tom studiu muzes predpoklad ze je to uplne novej system... nerikam ze win 7 nedal praci... ze tam neni mnoho novinek... ze neni lepsi ale spis bych rek ze jen opravili chybky doplnili chybejici casti a ne ze ze nakej tym programatoru od rana do vecera tvorili novej system.. a proto si troufam tvrdit to co sem tvrdil


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 20:26 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
saper90 píše:
Co se týče rozdílnosti hoi pro XP a V/7, z hlavy ti to neřeknu, neviděl jsem tu XP verzi. Pokud po tom budeš extra toužit, podívám se na to



ja bych rad uz jen ze zvedavosti...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 20:27 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
restore píše:
No mna by to celkom zaujimalo, ako to moze mat 2 verzie podla winu. keby vytvarali podporu 8 jadier a podobne nemoznosti, tak hej, ale pokial viem, mod iba meni textaky, pridava nove subory pripadne zmeni povodne subory v danom programovacom jazyku. Nenapada ma jedina oblast, ktora by mohla teoreticky mat cokolvek s kompatibilitou.



prave...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 20:27 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
Jeseter_na_suchu píše:
Bude taky nová verze s příchodem Finest Hour? To bude zase čekání.... :-) (jestli jo)

Mimochodem nez vyjde ten patch10 tak hraju AS 4.11
http://auguststorm.com/forums/viewforum ... 98d56fa6b8



jasne ja furt cekam na ice pro ftm.. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 20:46 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Michgod píše:
jo slysel sem ze microsoft dela naky certifikaty... stoji to nemalej peniz a davaj to kazdymu :D ...


jestlis studoval starsi verze tak vis jak se od sebe odlisovali nebo spis neodlisovali... win 7 si nevidel ale jak po tom studiu muzes predpoklad ze je to uplne novej system... nerikam ze win 7 nedal praci... ze tam neni mnoho novinek... ze neni lepsi ale spis bych rek ze jen opravili chybky doplnili chybejici casti a ne ze ze nakej tym programatoru od rana do vecera tvorili novej system.. a proto si troufam tvrdit to co sem tvrdil



Za prvé, nejsem nějakej vocas, co si zaplatí 10 klacků a od mrkvounů dostane lejstro zatavený v plastu. Myslel jsem VŠ titul.

Za druhé. Starší verze se od sebe lišily minimálně, ale počínaje Vistou je to uplně neco jinýho. To, že ty to na HoI nebo hládání min nepoznáš neznamená, že to tak neni. Například práce s pamětí je uplně jiná - Vista dokáže virtualizovat minimálně dvojnásobek operační paměti(až 4-násobek), o čemž XP a starší měly jen vlhký sny. Neviděl jsem kód W7, ale vim jak pracují a jak nakládají s přidělenýma kapacitama. Pro laika je tam na první pohled novinek tak 7-8%(ano, ono božské aero, jiná adresářová strukrura, jiné sdílení atd atd), ale uvnitř je toho mnohem víc a s XP to má společný jen název MSW.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 21:12 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Jo a málem bych zapomněl odpovědět - v téhle verzi je rozdíl jen v množství decisionů a eventů. XP neumí přečíst některé tagy používané v názvech a obsahu souborů, tak autoři místo opravy soubory odstranili uplně...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 21:31 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
saper90 píše:

Za prvé, nejsem nějakej vocas, co si zaplatí 10 klacků a od mrkvounů dostane lejstro zatavený v plastu. Myslel jsem VŠ titul.

Za druhé. Starší verze se od sebe lišily minimálně, ale počínaje Vistou je to uplně neco jinýho. To, že ty to na HoI nebo hládání min nepoznáš neznamená, že to tak neni. Například práce s pamětí je uplně jiná - Vista dokáže virtualizovat minimálně dvojnásobek operační paměti(až 4-násobek), o čemž XP a starší měly jen vlhký sny. Neviděl jsem kód W7, ale vim jak pracují a jak nakládají s přidělenýma kapacitama. Pro laika je tam na první pohled novinek tak 7-8%(ano, ono božské aero, jiná adresářová strukrura, jiné sdílení atd atd), ale uvnitř je toho mnohem víc a s XP to má společný jen název MSW.



to byl vtip....

co myslis tim virtualizovanim pameti? virtual memory?

ano novinek... kdyz se podivas na novej dil serialu zeptas se co noveho... kdyz se podivas na jinej serial zeptas se o cem to je...

novinek je ve win 7 spousta


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 21:33 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
saper90 píše:
Jo a málem bych zapomněl odpovědět - v téhle verzi je rozdíl jen v množství decisionů a eventů. XP neumí přečíst některé tagy používané v názvech a obsahu souborů, tak autoři místo opravy soubory odstranili uplně...


zajimavy

ale nepochybuju ze obracene win 7 problemi s xp verzi nema...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 27 zář 2012, 22:10 
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Příspěvky: 801
Bydliště: Soul
Michgod píše:

zajimavy

ale nepochybuju ze obracene win 7 problemi s xp verzi nema...


Samozřejmě, že nemá. Každý nový operační systém je stavěn jako zpětně kompatibilní., ať už jde o unix-based nebo o dílka od MS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 28 zář 2012, 06:11 
Desátník
Desátník

Registrován: 06 úno 2010, 11:33
Příspěvky: 48
zdravim ... potreboval by som poradit nahodil som si ten 10path a pocas hry ked dam save tak ma vyhodi do win a napise chybu program prestal pracovat ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 28 zář 2012, 15:03 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
jj ale on neni zpetne kompabilni proto ze by k tomu win 7 pripojili jinej druhej system win xp... ale co se tyce zrovna toho ms tak zrovna ten tam byl pripojenej k tomu :p


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Black ICE pro FTM
PříspěvekNapsal: 16 říj 2012, 11:22 
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2009, 23:31
Příspěvky: 235
Bydliště: BA
Musim povedat, ze mam rad extra straty v bojoch (prakticky verdun v kazdej provincii), ale teraz si vsimam, ze je skoro nemozne vdaka tomu spravit pooriadne obklucenie. Aspon 50% jednotiek sa rozpane este pred koncom a su premiestnene mimo obklucenia k 6* HQ....

_________________
The End Justifies The Means


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 159 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz