army organizer

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

army organizer

Příspěvek od Michgod » 23 črc 2011, 01:59

zajimava utilitka pro spravu armad a jejich velitelu

http://www.gamefront.com/files/21890383 ... 0.9.03.msi
verze 0.9.03 pro FTM

!pred pouzitim si zalohujte save!


//edit by gameart: spojeno do jednoho příspěvku
Naposledy upravil(a) Michgod dne 23 črc 2011, 13:16, celkem upraveno 1 x.

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: army organizer

Příspěvek od Michgod » 14 pro 2012, 22:10

http://www.webatrocity.com/hoi3/oob/

http://www.webatrocity.com/hoi3/oob/dow ... 2a9e4a3f3e

nova verze army organizeru kompatibilni s TFH a black ice

testovano na vanile a august storm bez problemu

black ice mi nejde nedostal sem se k tomu navodu na foru
Naposledy upravil(a) Michgod dne 16 pro 2012, 21:14, celkem upraveno 2 x.

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: army organizer

Příspěvek od Michgod » 14 pro 2012, 22:43

potreboval bych poradit od nekoho kdo ma pristup na paradox forum

nejde mi nacist save a na strance pise you may need to fix a few data files to get it working perfectly with the mod... please see my forum thread for details.


tak jestli se tam nekdo nemrkne na forum jak to fixnout

Uživatelský avatar
Cassius Chaerea
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1094
Registrován: 27 zář 2006, 08:31
Kontaktovat uživatele:

Re: army organizer

Příspěvek od Cassius Chaerea » 25 pro 2012, 18:45

Michgod píše:potreboval bych poradit od nekoho kdo ma pristup na paradox forum

nejde mi nacist save a na strance pise you may need to fix a few data files to get it working perfectly with the mod... please see my forum thread for details.


tak jestli se tam nekdo nemrkne na forum jak to fixnout
Some instructions for loading Black ICE saves may be helpful:

For "HoI3 Root Folder" select your base HoI3 install folder - not the TFH or blackice mod folder
Make sure you have "Use Their Finest Hour" checkbox CHECKED
Also make sure you check the "Use Mod" checkbox and browse to your \mod\BlackICE.mod file


Obrázek
Ještě jsem to nezkusil. Edit: Zkusil a taky jsem to nerozchodil.

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: army organizer

Příspěvek od Michgod » 27 pro 2012, 19:36

dik za info na strankach psal ze je treba upravit naky data jesli tim myslel jen tu cestu tak sem zkousel ruzny moznosti a nic nefungovalo. Na strankach se pred par dny obevilo ze mu prislo par reportu bugu a je ze vyresil a ze mame posilat reporty dal ale aktualizovana verze ke stazeni se jeste neobevila. Tak asi nezbejva nic nez jen cekat. a tak rad bych si ice zahral

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: army organizer

Příspěvek od Michgod » 15 dub 2013, 22:01

uz de spustit i nejnovejsi black ice jeste nemam cas to otestovat

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 159
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: army organizer

Příspěvek od Jiri » 16 dub 2013, 20:08

Ahoj, koukal jsem na Army organizer i na forum Paradoxu a moc moudry z toho nejsem.
Je pravda, že v HoI3 TFH BlackIce je struktura armady mírně řečeno složitý proces. Někdy úplný rebus to poskladat tak,aby to velení aspoň náznakem gungovalo.
Poradí někdo z vás, jak, co a jestli to zjednodušuje proces struktury velení?
Jirka

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: army organizer

Příspěvek od Michgod » 17 dub 2013, 00:57

ja to pouzivam i na vanilu a agust storm bez toho sem black ice nehral

1) udelas si strukturu jakou chces z hotovejch divizi... hq si muzes vytvorit v tom programku divize ne ... ty ctverecky fungujou zpusobem uchop presun a pust
2) muzes si tam nahazet generaly jaky chces a muzes si je radit podle vlastnosti nebo skillu
3) muzes si udelat navrh divize porovnat si to s jinym navrhem rozdilovou tabulkou a i se ti tam vypisou jednotlivy bonusy ci postihy

az si na to zviknes uz se ti nebude chtit to delat v hoi :)

ja to pouzivam zpusobem treba za nemecko dva theatry jeden necham zavrenej na druhej kliknu pravim a dam collapse all aby se rozjela nabidka udelam co potrebuju de tam i udelat remove leader requ... ze to odstrani i vsem podrizenym jednotkam a pak si tam nahazu generaly podle vlastnoti zavru theatre a to sami udelam s druhym ulozim a jedu

lepsi nez hejbat s ctvereckem a rolovat kam ho chci umistit je ho odstranit ze struktury a pak ho pripojit


potom je snadny posilovani dalsima divizema a presouvani letadel takze je nepripojuju prubezne za hry ale cekam nez se jich vyrobi vic bo hoi nema rado casty loadovani
Naposledy upravil(a) Michgod dne 17 dub 2013, 01:07, celkem upraveno 3 x.

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: army organizer

Příspěvek od Michgod » 17 dub 2013, 00:58

jenom si pred tim zalohuj save... a kdyz mas vyrobeny neco v zasobe tak to vsechno rozmist na mapu podezrivam ze po pouziti programku o to prides

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 159
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: army organizer

Příspěvek od Jiri » 17 dub 2013, 07:46

1)Army organizer se nainstaluje jako program mimo složku hry?
2)Když ho chci spustit, stačí shodit pozastavenou hru na lištu Alt+Tab nebo se musí ukončit?
3)Když část Teatru udělam s tímto programkem, mohu zbytek dodělat přímo ve hře bez jeho použití? Jde to kombinovat?
4)Je s tim programkem BlackIce stabilní?

Díky moc za rady, Jirka

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: army organizer

Příspěvek od Michgod » 17 dub 2013, 09:26

1ano je to samostatnej programek
2 je to jedno musis si ulozit hru a pak upravujes save a pak musis hru znovu nahrat vzhledem k tomu ze hoi nema rado caste loady tak je lepsi hru spustit znovu ale nemusis
3 jiste hra bezi normalne dal ale proc bys to pak delal ve hre kdyz tu to mas za dve kliknuti hotovy
4 vanila a august storm bez problemu az na ty mizejici jednotky z poolu tenhle nejnovejsi black ice sem jeste poradne neotestaoval urcite si zalohuj save

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 159
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: army organizer

Příspěvek od Jiri » 18 dub 2013, 08:41

Ahoj,tak jsem to rozjel a kupodivu i pochopil, částečně...
Když rozpustím divize ve sborech a pak i sbory, ty se mi daji do levého slotu do fronty -
1) jak uplně odstraním prazdné armady a sbory z leve fronty?
2) jak k Air sborům přidám velitele letectva? (u pozemních to jde)
3) a nej problém - když chci dát uložit - objeví se okénko s rozromilým napisem - Canot found save - Error

Jirka

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: army organizer

Příspěvek od Michgod » 18 dub 2013, 09:10

1 myslis hq? Ted si nevybavuju jestli tam neni zruseni tak leda ve hre to hq rozpustis
2 uplne stejne jako k pozemnim jenom si v tom filtru musis s jet az dolu kde sou letectky a namorni skilly nebo najit spravnyho velitele v tom seznamu
3 tak to se na to podivam

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 159
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: army organizer

Příspěvek od Jiri » 18 dub 2013, 10:11

Dík, ten programek se mi libí, je fakt dobrý.
Psali, ze by měl jet i pod BlackIce, je však pravda, že u některých funkcí buď zčerna hlavní obrazovka s jednotkami nebo se objevi tabulka s napisem Error,ale pak se funkce zobrazí a jede to dál.
Škoda té chyby s ukladaním. Nedá to žádnou možnost, chyba najede hned.

P.S. Snažím se přehládat - složka tfh/mod/BlackIce/Localisation -
1)nejsou přeloženy eventy
2)hodně přeložena diplomacie
3)přeložena špionaž
3)téměř přeložený TECH a VÝZKUM
4)malé překlady u ostatních texťáků

Stále se na tom pracuje, ale jde to velmi pomalu. Pomoc uvítána.

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: army organizer

Příspěvek od Michgod » 18 dub 2013, 17:25

hele tak me to uklada a jede uplne bez problemu mas to nastaveny a poskrtany jak je to v obrazku vise?

pripadne jeste potrebujes mit Microsoft .NET Framework 3.5

s prekladem ti nepomuzu bo nemam moc casu :p

Jiri
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 159
Registrován: 24 led 2010, 19:37

Re: army organizer

Příspěvek od Jiri » 19 dub 2013, 09:52

Jasně... Hlavně žes tam dal obrázek s cestami velky jako vrata...
Už to funguje a musím tě pochválit. Ten prográmek nema chybu :worship:
Je to hodně velké ulehčení, i když to vypadá,že jen sestavit dokonale vyvaženou armádu, zejména proti Francii a pak SSSR bude práce min. na 2-3 hodiny,ale spíše déle.
Dík

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 671
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: army organizer

Příspěvek od Michgod » 19 dub 2013, 12:59

je to super... az si na to zviknes tak i s generalama to mas za hodku hotovy a nemusis nad tim travit celej den dva :p

jinak ten obrazek sem tam nedaval ja ale to je jen detail

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 3“