Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 úno 2018, 23:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: army organizer
PříspěvekNapsal: 23 črc 2011, 01:59 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
zajimava utilitka pro spravu armad a jejich velitelu

http://www.gamefront.com/files/21890383 ... 0.9.03.msi
verze 0.9.03 pro FTM

!pred pouzitim si zalohujte save!


//edit by gameart: spojeno do jednoho příspěvku


Naposledy upravil Michgod dne 23 črc 2011, 13:16, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 14 pro 2012, 22:10 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
http://www.webatrocity.com/hoi3/oob/

http://www.webatrocity.com/hoi3/oob/dow ... 2a9e4a3f3e

nova verze army organizeru kompatibilni s TFH a black ice

testovano na vanile a august storm bez problemu

black ice mi nejde nedostal sem se k tomu navodu na foru


Naposledy upravil Michgod dne 16 pro 2012, 21:14, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 14 pro 2012, 22:43 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
potreboval bych poradit od nekoho kdo ma pristup na paradox forum

nejde mi nacist save a na strance pise you may need to fix a few data files to get it working perfectly with the mod... please see my forum thread for details.


tak jestli se tam nekdo nemrkne na forum jak to fixnout


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 25 pro 2012, 18:45 
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 27 zář 2006, 08:31
Příspěvky: 1094
Michgod píše:
potreboval bych poradit od nekoho kdo ma pristup na paradox forum

nejde mi nacist save a na strance pise you may need to fix a few data files to get it working perfectly with the mod... please see my forum thread for details.


tak jestli se tam nekdo nemrkne na forum jak to fixnout

Some instructions for loading Black ICE saves may be helpful:

For "HoI3 Root Folder" select your base HoI3 install folder - not the TFH or blackice mod folder
Make sure you have "Use Their Finest Hour" checkbox CHECKED
Also make sure you check the "Use Mod" checkbox and browse to your \mod\BlackICE.mod file


Obrázek
Ještě jsem to nezkusil. Edit: Zkusil a taky jsem to nerozchodil.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 27 pro 2012, 19:36 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
dik za info na strankach psal ze je treba upravit naky data jesli tim myslel jen tu cestu tak sem zkousel ruzny moznosti a nic nefungovalo. Na strankach se pred par dny obevilo ze mu prislo par reportu bugu a je ze vyresil a ze mame posilat reporty dal ale aktualizovana verze ke stazeni se jeste neobevila. Tak asi nezbejva nic nez jen cekat. a tak rad bych si ice zahral


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 15 dub 2013, 22:01 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
uz de spustit i nejnovejsi black ice jeste nemam cas to otestovat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 16 dub 2013, 20:08 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Ahoj, koukal jsem na Army organizer i na forum Paradoxu a moc moudry z toho nejsem.
Je pravda, že v HoI3 TFH BlackIce je struktura armady mírně řečeno složitý proces. Někdy úplný rebus to poskladat tak,aby to velení aspoň náznakem gungovalo.
Poradí někdo z vás, jak, co a jestli to zjednodušuje proces struktury velení?
Jirka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 17 dub 2013, 00:57 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
ja to pouzivam i na vanilu a agust storm bez toho sem black ice nehral

1) udelas si strukturu jakou chces z hotovejch divizi... hq si muzes vytvorit v tom programku divize ne ... ty ctverecky fungujou zpusobem uchop presun a pust
2) muzes si tam nahazet generaly jaky chces a muzes si je radit podle vlastnosti nebo skillu
3) muzes si udelat navrh divize porovnat si to s jinym navrhem rozdilovou tabulkou a i se ti tam vypisou jednotlivy bonusy ci postihy

az si na to zviknes uz se ti nebude chtit to delat v hoi :)

ja to pouzivam zpusobem treba za nemecko dva theatry jeden necham zavrenej na druhej kliknu pravim a dam collapse all aby se rozjela nabidka udelam co potrebuju de tam i udelat remove leader requ... ze to odstrani i vsem podrizenym jednotkam a pak si tam nahazu generaly podle vlastnoti zavru theatre a to sami udelam s druhym ulozim a jedu

lepsi nez hejbat s ctvereckem a rolovat kam ho chci umistit je ho odstranit ze struktury a pak ho pripojit


potom je snadny posilovani dalsima divizema a presouvani letadel takze je nepripojuju prubezne za hry ale cekam nez se jich vyrobi vic bo hoi nema rado casty loadovani


Naposledy upravil Michgod dne 17 dub 2013, 01:07, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 17 dub 2013, 00:58 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
jenom si pred tim zalohuj save... a kdyz mas vyrobeny neco v zasobe tak to vsechno rozmist na mapu podezrivam ze po pouziti programku o to prides


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 17 dub 2013, 07:46 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
1)Army organizer se nainstaluje jako program mimo složku hry?
2)Když ho chci spustit, stačí shodit pozastavenou hru na lištu Alt+Tab nebo se musí ukončit?
3)Když část Teatru udělam s tímto programkem, mohu zbytek dodělat přímo ve hře bez jeho použití? Jde to kombinovat?
4)Je s tim programkem BlackIce stabilní?

Díky moc za rady, Jirka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 17 dub 2013, 09:26 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
1ano je to samostatnej programek
2 je to jedno musis si ulozit hru a pak upravujes save a pak musis hru znovu nahrat vzhledem k tomu ze hoi nema rado caste loady tak je lepsi hru spustit znovu ale nemusis
3 jiste hra bezi normalne dal ale proc bys to pak delal ve hre kdyz tu to mas za dve kliknuti hotovy
4 vanila a august storm bez problemu az na ty mizejici jednotky z poolu tenhle nejnovejsi black ice sem jeste poradne neotestaoval urcite si zalohuj save


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 18 dub 2013, 08:41 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Ahoj,tak jsem to rozjel a kupodivu i pochopil, částečně...
Když rozpustím divize ve sborech a pak i sbory, ty se mi daji do levého slotu do fronty -
1) jak uplně odstraním prazdné armady a sbory z leve fronty?
2) jak k Air sborům přidám velitele letectva? (u pozemních to jde)
3) a nej problém - když chci dát uložit - objeví se okénko s rozromilým napisem - Canot found save - Error

Jirka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 18 dub 2013, 09:10 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
1 myslis hq? Ted si nevybavuju jestli tam neni zruseni tak leda ve hre to hq rozpustis
2 uplne stejne jako k pozemnim jenom si v tom filtru musis s jet az dolu kde sou letectky a namorni skilly nebo najit spravnyho velitele v tom seznamu
3 tak to se na to podivam


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 18 dub 2013, 10:11 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Dík, ten programek se mi libí, je fakt dobrý.
Psali, ze by měl jet i pod BlackIce, je však pravda, že u některých funkcí buď zčerna hlavní obrazovka s jednotkami nebo se objevi tabulka s napisem Error,ale pak se funkce zobrazí a jede to dál.
Škoda té chyby s ukladaním. Nedá to žádnou možnost, chyba najede hned.

P.S. Snažím se přehládat - složka tfh/mod/BlackIce/Localisation -
1)nejsou přeloženy eventy
2)hodně přeložena diplomacie
3)přeložena špionaž
3)téměř přeložený TECH a VÝZKUM
4)malé překlady u ostatních texťáků

Stále se na tom pracuje, ale jde to velmi pomalu. Pomoc uvítána.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 18 dub 2013, 17:25 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
hele tak me to uklada a jede uplne bez problemu mas to nastaveny a poskrtany jak je to v obrazku vise?

pripadne jeste potrebujes mit Microsoft .NET Framework 3.5

s prekladem ti nepomuzu bo nemam moc casu :p


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 19 dub 2013, 09:52 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 24 led 2010, 19:37
Příspěvky: 159
Jasně... Hlavně žes tam dal obrázek s cestami velky jako vrata...
Už to funguje a musím tě pochválit. Ten prográmek nema chybu :worship:
Je to hodně velké ulehčení, i když to vypadá,že jen sestavit dokonale vyvaženou armádu, zejména proti Francii a pak SSSR bude práce min. na 2-3 hodiny,ale spíše déle.
Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: army organizer
PříspěvekNapsal: 19 dub 2013, 12:59 
Poloslepý troll
Poloslepý troll

Registrován: 07 pro 2009, 15:45
Příspěvky: 671
je to super... az si na to zviknes tak i s generalama to mas za hodku hotovy a nemusis nad tim travit celej den dva :p

jinak ten obrazek sem tam nedaval ja ale to je jen detail


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz