Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 úno 2018, 15:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 173 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 23 čer 2011, 13:07 
Poručík
Poručík

Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Příspěvky: 1178
Bydliště: Vsetín
Pojedou mi na tomto modu, starší savy ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 25 čer 2011, 19:56 
Poručík
Poručík

Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Příspěvky: 1178
Bydliště: Vsetín
Tak sem teda nainstaloval tenhle mod, vypadá to parádně, jenom je problém v tom že se hra strašně seká :cry: Nevěděl by někdo jak to zrchlit na nějakou aspoň trochu hratelnou úroveň ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 04 črc 2011, 14:07 
Poručík
Poručík

Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Příspěvky: 1178
Bydliště: Vsetín
Hraju s tímhle modem scnéář 43 a začali mi mizet z jednotek vojáci, s každé dvize zmizí tak 5 vojáku za den a divize se vůbec nedoplňují, nevěděl by někdo co s tím ? Takhle to fakt nemá cenu hrát, protože do roka žádný wehrmacht nemusí existovat a Rudá armáda na tom bude mít naproto minimální zásluhy :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 05 črc 2011, 10:18 
Poručík
Poručík

Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Příspěvky: 1178
Bydliště: Vsetín
Fakt nikdo neví co s tím nedoplňováním divizí dělat ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 05 črc 2011, 10:35 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 02 bře 2011, 11:05
Příspěvky: 192
No pokud je mas daleko v rusku tak to muze mit neco z partizanama nebo zasobovanim.
A pokude nedavas ic do reinformence tak to muze byt i tim. Nebo to maji zakazane.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 05 črc 2011, 10:52 
Poručík
Poručík

Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Příspěvky: 1178
Bydliště: Vsetín
Kapka 01 píše:
No pokud je mas daleko v rusku tak to muze mit neco z partizanama nebo zasobovanim.
A pokude nedavas ic do reinformence tak to muze byt i tim. Nebo to maji zakazane.

Právě že do reinforcement dávám dost, ale hlasí mi to nulovou potřebu, na přelomu měsíce se mi potom zvýšil počet branců z 1800 a 2300 ale divize se zmenšují. Zásobování mám vypnuté, respektive to mám nastavené do arcade. A co se týče těch partyzánů, tak v několika provinciích sice povstali, ale většinu už se zlikvidoval a příjde mi divné že by partzáni v Pobaltí, mohli mít vliv na jednokty na jihu ukrajiny, nehledě na to že se mi děje i na západě.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 05 črc 2011, 17:25 
Poručík
Poručík

Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Příspěvky: 1178
Bydliště: Vsetín
Tak sem dumal a nemůže na to mít vliv ta zakroužkovaná hodnota ?
http://imageshack.us/photo/my-images/198/hoi31y.png/

Díval sem se na jednu divizi která měla tu hodnotu nulovou a vojáci jí neubývali, ale ani nepřibývali, u jiné divize která měla 1% ubyli tři vojáci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 05 črc 2011, 18:12 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 02 bře 2011, 11:05
Příspěvky: 192
Nemelaby ale tahle jednotka ma 100% muzu ale jejich pripravenost na boj se blizi nube tedy org 0%


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 05 črc 2011, 18:15 
Poručík
Poručík

Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Příspěvky: 1178
Bydliště: Vsetín
Kapka 01 píše:
Nemelaby ale tahle jednotka ma 100% muzu ale jejich pripravenost na boj se blizi nube tedy org 0%

To vím, ale o to nejde, to je ilustrační obrázek, ani to není s toho scénáře který hraju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 06 črc 2011, 17:29 
Poručík
Poručík

Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Příspěvky: 1178
Bydliště: Vsetín
Tak už fakt nevím, manpower mi přibývá ale vojáci v divzích ubývají :cry: :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 08 črc 2011, 13:21 
Desátník
Desátník

Registrován: 09 úno 2006, 15:27
Příspěvky: 26
Bydliště: presov
Može mi niekto ozrejmit čo je to - hull size pri namornej flotile, lebo nemam ani 12 lodi v nej a vypisuje mi uz ze mam penalty za to .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 08 črc 2011, 15:47 
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 25 črc 2007, 10:04
Příspěvky: 2080
Bydliště: poblíž vísky Pardubic...
Každá třída lodí má hull size podle velikosti, DD má tuším 0,5 a BB zase 4. Pokud je celkový součet hull size flotily nad nějaké číslo (IMO absurdně nízké, ale to je fuk), máš stacking penalty...

_________________
"Základní podmínkou dobrého života v obci jest vláda zákonů, nikoli lidí." Aristoteles
"Právo zperverznělo." Frédéric Bastiat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 08 črc 2011, 18:37 
Desátník
Desátník

Registrován: 09 úno 2006, 15:27
Příspěvky: 26
Bydliště: presov
Takže o velkej flotile si mozem tak jedine zdat :D No nadhera ,ta hra cloveka neustale prekvapit :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 09 črc 2011, 10:02 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 12 zář 2008, 23:55
Příspěvky: 254
nezapomen ze stacking penalty maji i letadla na CV, takze stejne nemuzes vytvorit nejakou mega flotilu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 09 črc 2011, 12:37 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 02 bře 2011, 11:05
Příspěvky: 192
ALe jde to snizit pres velitele armadni oblasit XXXXXX ale vzhledem ze je to podle jeho skillu tak se moc pres 5% nedostanes.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 09 črc 2011, 16:18 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 07 říj 2007, 19:16
Příspěvky: 255
werwe píše:
Takže o velkej flotile si mozem tak jedine zdat :D No nadhera ,ta hra cloveka neustale prekvapit :D

Nejlepsi flotila je 4CL + 4CV a nemas konkurenci. Ja s tim potopil anglii uplne vsechno, ale prisel jsem o jednu CV :x :lol:

Zkousel nekdo Black ICE ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 09 črc 2011, 17:25 
Desátník
Desátník

Registrován: 09 úno 2006, 15:27
Příspěvky: 26
Bydliště: presov
Tak ale kym vyrobim jednu lietadlovku tak to okolo troch rokov co som pozeral :D A dost vela IC stoji tiez, sama to radost ,tak budeme lietadlami potapat lodicky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 09 črc 2011, 20:05 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 12 zář 2008, 23:55
Příspěvky: 254
Inman píše:
Nejlepsi flotila je 4CL + 4CV a nemas konkurenci. Ja s tim potopil anglii uplne vsechno, ale prisel jsem o jednu CV :x :lol:

čoveče já co jsem pročítal všechny možný fora, tak každý má úplně jiný složení flotil (hodně lidí preferuje k CV i BB) a všichni dycky říkaj že vytřískali všechno, takže asi nějáká chyba v matrixu :D (já preferuju 1CV+1CVL+1BB+asi 3AACL... a rejduju se dvěma flotilama u sebe, ty BB potápějí lodě!)
Taky přestavuju CL na AACL, von CL stejně žádnou lod nepotopí a na ponorky jsou zase lepší jiné lodě.Taky jsou dobrý SHCV, který mají 3 letadla a mají menší hull size jak CV+CVL.Jen jsou k dispozici až tak 3 roky po vítězné válce :(

werwe píše:
Tak ale kym vyrobim jednu lietadlovku tak to okolo troch rokov co som pozeral A dost vela IC stoji tiez, sama to radost ,tak budeme lietadlami potapat lodicky

Tak Německo není na lodě zaměřený, takový USA, Japončíci, solej za chvilku jednu lod za druhou...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 09 črc 2011, 20:55 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 02 bře 2011, 11:05
Příspěvky: 192
Stim ze kazdy mu vychazi ta jeho kombinace se da jen souhlasit a kdyz se nad tim zamyslim jediny ostry test by mihl byt v MP tak by se to dalo asi vyhodnotit.
Osobne davam prednost LL prece jen letadla se daji vylepsovat dle aktualnich technologii. Boje probihaji proti flotilam LL mimo dosah. Dobra ucinnost i na ponorky. A hlavne muzu uderit i mimo policko kde mam prave lode, nebo udelat uder na pobrezni cile. Kapitalky jsou sice zajimave bonusem pri odstrelovani pobrezi ale na to jich muzu mit par jen pro ten bonus.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DiDay's Unique Units
PříspěvekNapsal: 10 črc 2011, 12:20 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 12 zář 2008, 23:55
Příspěvky: 254
Kapka 01 píše:
Stim ze kazdy mu vychazi ta jeho kombinace se da jen souhlasit a kdyz se nad tim zamyslim jediny ostry test by mihl byt v MP tak by se to dalo asi vyhodnotit.

to by bylo prilis zdlouhave, lepsi znat rovnici, podle ktere se pocita vysledek bitvy.Pak uz snadno odvodis nejlepsi slozeni...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 173 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz