DiDay's pro Semper Fi

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron 3.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
Johnson
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1194
Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Bydliště: Vsetín

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Johnson » 23 čer 2011, 13:07

Pojedou mi na tomto modu, starší savy ?

Johnson
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1194
Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Bydliště: Vsetín

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Johnson » 25 čer 2011, 19:56

Tak sem teda nainstaloval tenhle mod, vypadá to parádně, jenom je problém v tom že se hra strašně seká :cry: Nevěděl by někdo jak to zrchlit na nějakou aspoň trochu hratelnou úroveň ?

Johnson
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1194
Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Bydliště: Vsetín

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Johnson » 04 črc 2011, 14:07

Hraju s tímhle modem scnéář 43 a začali mi mizet z jednotek vojáci, s každé dvize zmizí tak 5 vojáku za den a divize se vůbec nedoplňují, nevěděl by někdo co s tím ? Takhle to fakt nemá cenu hrát, protože do roka žádný wehrmacht nemusí existovat a Rudá armáda na tom bude mít naproto minimální zásluhy :lol: :lol:

Johnson
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1194
Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Bydliště: Vsetín

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Johnson » 05 črc 2011, 10:18

Fakt nikdo neví co s tím nedoplňováním divizí dělat ?

Kapka 01
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 193
Registrován: 02 bře 2011, 11:05

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Kapka 01 » 05 črc 2011, 10:35

No pokud je mas daleko v rusku tak to muze mit neco z partizanama nebo zasobovanim.
A pokude nedavas ic do reinformence tak to muze byt i tim. Nebo to maji zakazane.

Johnson
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1194
Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Bydliště: Vsetín

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Johnson » 05 črc 2011, 10:52

Kapka 01 píše:No pokud je mas daleko v rusku tak to muze mit neco z partizanama nebo zasobovanim.
A pokude nedavas ic do reinformence tak to muze byt i tim. Nebo to maji zakazane.
Právě že do reinforcement dávám dost, ale hlasí mi to nulovou potřebu, na přelomu měsíce se mi potom zvýšil počet branců z 1800 a 2300 ale divize se zmenšují. Zásobování mám vypnuté, respektive to mám nastavené do arcade. A co se týče těch partyzánů, tak v několika provinciích sice povstali, ale většinu už se zlikvidoval a příjde mi divné že by partzáni v Pobaltí, mohli mít vliv na jednokty na jihu ukrajiny, nehledě na to že se mi děje i na západě.

Johnson
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1194
Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Bydliště: Vsetín

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Johnson » 05 črc 2011, 17:25

Tak sem dumal a nemůže na to mít vliv ta zakroužkovaná hodnota ?
http://imageshack.us/photo/my-images/198/hoi31y.png/

Díval sem se na jednu divizi která měla tu hodnotu nulovou a vojáci jí neubývali, ale ani nepřibývali, u jiné divize která měla 1% ubyli tři vojáci.

Kapka 01
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 193
Registrován: 02 bře 2011, 11:05

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Kapka 01 » 05 črc 2011, 18:12

Nemelaby ale tahle jednotka ma 100% muzu ale jejich pripravenost na boj se blizi nube tedy org 0%

Johnson
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1194
Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Bydliště: Vsetín

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Johnson » 05 črc 2011, 18:15

Kapka 01 píše:Nemelaby ale tahle jednotka ma 100% muzu ale jejich pripravenost na boj se blizi nube tedy org 0%
To vím, ale o to nejde, to je ilustrační obrázek, ani to není s toho scénáře který hraju.

Johnson
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1194
Registrován: 21 pro 2007, 17:29
Bydliště: Vsetín

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Johnson » 06 črc 2011, 17:29

Tak už fakt nevím, manpower mi přibývá ale vojáci v divzích ubývají :cry: :cry:

werwe
Desátník
Desátník
Příspěvky: 26
Registrován: 09 úno 2006, 15:27
Bydliště: presov

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od werwe » 08 črc 2011, 13:21

Može mi niekto ozrejmit čo je to - hull size pri namornej flotile, lebo nemam ani 12 lodi v nej a vypisuje mi uz ze mam penalty za to .

Uživatelský avatar
jean2005
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1719
Registrován: 25 črc 2007, 10:04
Bydliště: poblíž vísky Pardubic...

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od jean2005 » 08 črc 2011, 15:47

Každá třída lodí má hull size podle velikosti, DD má tuším 0,5 a BB zase 4. Pokud je celkový součet hull size flotily nad nějaké číslo (IMO absurdně nízké, ale to je fuk), máš stacking penalty...
"Základní podmínkou dobrého života v obci jest vláda zákonů, nikoli lidí." Aristoteles
"Právo zperverznělo." Frédéric Bastiat

werwe
Desátník
Desátník
Příspěvky: 26
Registrován: 09 úno 2006, 15:27
Bydliště: presov

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od werwe » 08 črc 2011, 18:37

Takže o velkej flotile si mozem tak jedine zdat :D No nadhera ,ta hra cloveka neustale prekvapit :D

gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 12 zář 2008, 23:55

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od gameart » 09 črc 2011, 10:02

nezapomen ze stacking penalty maji i letadla na CV, takze stejne nemuzes vytvorit nejakou mega flotilu

Kapka 01
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 193
Registrován: 02 bře 2011, 11:05

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Kapka 01 » 09 črc 2011, 12:37

ALe jde to snizit pres velitele armadni oblasit XXXXXX ale vzhledem ze je to podle jeho skillu tak se moc pres 5% nedostanes.

Inman
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 254
Registrován: 07 říj 2007, 19:16

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Inman » 09 črc 2011, 16:18

werwe píše:Takže o velkej flotile si mozem tak jedine zdat :D No nadhera ,ta hra cloveka neustale prekvapit :D
Nejlepsi flotila je 4CL + 4CV a nemas konkurenci. Ja s tim potopil anglii uplne vsechno, ale prisel jsem o jednu CV :x :lol:

Zkousel nekdo Black ICE ?

werwe
Desátník
Desátník
Příspěvky: 26
Registrován: 09 úno 2006, 15:27
Bydliště: presov

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od werwe » 09 črc 2011, 17:25

Tak ale kym vyrobim jednu lietadlovku tak to okolo troch rokov co som pozeral :D A dost vela IC stoji tiez, sama to radost ,tak budeme lietadlami potapat lodicky :D

gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 12 zář 2008, 23:55

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od gameart » 09 črc 2011, 20:05

Inman píše: Nejlepsi flotila je 4CL + 4CV a nemas konkurenci. Ja s tim potopil anglii uplne vsechno, ale prisel jsem o jednu CV :x :lol:
čoveče já co jsem pročítal všechny možný fora, tak každý má úplně jiný složení flotil (hodně lidí preferuje k CV i BB) a všichni dycky říkaj že vytřískali všechno, takže asi nějáká chyba v matrixu :D (já preferuju 1CV+1CVL+1BB+asi 3AACL... a rejduju se dvěma flotilama u sebe, ty BB potápějí lodě!)
Taky přestavuju CL na AACL, von CL stejně žádnou lod nepotopí a na ponorky jsou zase lepší jiné lodě.Taky jsou dobrý SHCV, který mají 3 letadla a mají menší hull size jak CV+CVL.Jen jsou k dispozici až tak 3 roky po vítězné válce :(
werwe píše: Tak ale kym vyrobim jednu lietadlovku tak to okolo troch rokov co som pozeral A dost vela IC stoji tiez, sama to radost ,tak budeme lietadlami potapat lodicky
Tak Německo není na lodě zaměřený, takový USA, Japončíci, solej za chvilku jednu lod za druhou...

Kapka 01
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 193
Registrován: 02 bře 2011, 11:05

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od Kapka 01 » 09 črc 2011, 20:55

Stim ze kazdy mu vychazi ta jeho kombinace se da jen souhlasit a kdyz se nad tim zamyslim jediny ostry test by mihl byt v MP tak by se to dalo asi vyhodnotit.
Osobne davam prednost LL prece jen letadla se daji vylepsovat dle aktualnich technologii. Boje probihaji proti flotilam LL mimo dosah. Dobra ucinnost i na ponorky. A hlavne muzu uderit i mimo policko kde mam prave lode, nebo udelat uder na pobrezni cile. Kapitalky jsou sice zajimave bonusem pri odstrelovani pobrezi ale na to jich muzu mit par jen pro ten bonus.

gameart
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 12 zář 2008, 23:55

Re: DiDay's Unique Units

Příspěvek od gameart » 10 črc 2011, 12:20

Kapka 01 píše:Stim ze kazdy mu vychazi ta jeho kombinace se da jen souhlasit a kdyz se nad tim zamyslim jediny ostry test by mihl byt v MP tak by se to dalo asi vyhodnotit.
to by bylo prilis zdlouhave, lepsi znat rovnici, podle ktere se pocita vysledek bitvy.Pak uz snadno odvodis nejlepsi slozeni...

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron 3“