Problém

Zde si můžete domlouvat hraní multiplayerových her nebo se ptát na nejasnosti okolo hraní po Hamachi.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
Eversmann
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2009, 19:29

Problém

Příspěvek od Eversmann »

Čaute, s kámošem by jsme si chtěli zahrát trojku přes Hamachi, jen nám to nejde, máme stejnou verzi hry i hamka, firewall jsme i vypnuli, ale prostě když založím server tak jemu to nic nevyhledá. Poradíte někdo, díky.
Jurgen11
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 19
Registrován: 23 bře 2010, 20:39

Re: Problém

Příspěvek od Jurgen11 »

Hamachi je občas problém.Zkuste to obráceně ať vytvoří hru on.Já například mám kamaráda kterej když vytvoří tak ja jeho hru nevidim a když vytvořím já tak on ji normálně vidí.Zkuste taky třeba nějakou jinou hru jestli se uvidíte.Problém může být také že třeba někdo z vás má visty a ty to nějak blokujou...známej měl taky visty a vůbec nám to přes hamachi nešlo.
"Demokracie, to jsou dva vlci a jedna ovce hlasující o tom, co bude k obědu" - Benjamin Franklin
Eversmann
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2009, 19:29

Re: Problém

Příspěvek od Eversmann »

Jo, on už taky zakládal a nešlo to. Možná to bude těma Vistama, já mám Win. 7..
restore
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 235
Registrován: 12 kvě 2009, 23:31
Bydliště: BA
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém

Příspěvek od restore »

Prave riesim podobny problem s hamachi, ak pridem na riesenie tak napisem
The End Justifies The Means
Inman
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 270
Registrován: 07 říj 2007, 19:16

Re: Problém

Příspěvek od Inman »

Obcas delaji problem i rozdilne verze hamachi
saper90
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 05 čer 2009, 16:37
Bydliště: Soul
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém

Příspěvek od saper90 »

Dotaz: Máte oba 32/64 bitový systém?
Eversmann
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2009, 19:29

Re: Problém

Příspěvek od Eversmann »

Verze hamka je stejná, už jsem to psal.. Verzi systému máme taky stejnou, 32 bit.
sousas
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 7
Registrován: 08 črc 2008, 20:37

Re: Problém

Příspěvek od sousas »

Panove nevim co resite za problemy? Kdyz HoIcko ma direct connect, zadam ip a at ho vidim nebo nevidim stejne se na nej pripojim a hraju. Pokud zakladate s hamachi tak hamachi ip, pokud ne tak internet ip. Pripadne naforwardovat porty na svoje pc pokud mate router hoicko pouziva 1630 - 1640 TCP, UDP. presneji
1638 UDP (Lobby, Metaserver)
1633 UDP (Game)
1634 TCP (Savegame transfer)

Jeste se mi nestalo ze by byl nakej problem. Kdo by si pripadne chtel zahrat at mi napise na icq 349264648, nebo skypa retardek ;)
Johnn
Četař
Četař
Příspěvky: 52
Registrován: 09 dub 2010, 21:38

Re: Problém

Příspěvek od Johnn »

Pls mohl by mi někdo poradit mam problem s hamachi stahnul jsem si ho z netu nainstaloval a ted se mi nejde přihlásit pořád jsem v režimu offline a když se chci připojit tak mi to píše: Zprostředkující server odmítl váš požadavek na přihlášení.
restore
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 235
Registrován: 12 kvě 2009, 23:31
Bydliště: BA
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém

Příspěvek od restore »

Odinstaluj staru verziu, a ked budes instalovat novu, nesmies mat zaskrtnute policko 'pouzit povodne nastavenia' (alebo tak nejak)
The End Justifies The Means
RichardM
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 23
Registrován: 06 črc 2012, 07:34

Re: Problém

Příspěvek od RichardM »

Ahoj, kúpil som si Steam key HoI 3 ale neviem ako si zahrať multiiplayer :( vedel by mi niekto pomôcť ako si zahrať multiplayer s kamošom?

Ďakujem
tomikulas1
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 10
Registrován: 09 zář 2014, 19:48

Re: Problém

Příspěvek od tomikulas1 »

Pořád stejné. I když si to koupíš, tak stejně musíš využívat programy na LAN připojení a nebo veřejnou IP.
„Cílem války není padnout za svou vlast, ale donutit ty parchanty na druhý straně, aby padli za svou...“ - Patton.
Odpovědět

Zpět na „Multi Player Hearts of Iron 3“