Divize

Zde máte možnost se informovat o všech aspektech Hearts of Iron 3 v Single Playeru. Pokud hledáte informace k módům, multiplayeru či si chcete přečíst některý z reportů pokračujte do vnořených subfór.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
merudin
Četař
Četař
Příspěvky: 89
Registrován: 01 črc 2013, 08:09

Divize

Příspěvek od merudin » 09 lis 2013, 09:28

Mám problém , hrají za itálii a mám hodně divizí na stavění. v Roce 1936 jsem dal hodně divizí, letadel atd, a psalo mi to, že se to postaví r 1937. roku 1937 se nic nepostavilo,jen se to protáhlo na r 1938.Roku 1938 to stejné.nevíte co stím?

Uživatelský avatar
Hox
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 719
Registrován: 20 čer 2009, 23:35
Bydliště: Bytča - SVK -

Re: Divize

Příspěvek od Hox » 09 lis 2013, 10:01

merudin píše:Mám problém , hrají za itálii a mám hodně divizí na stavění. v Roce 1936 jsem dal hodně divizí, letadel atd, a psalo mi to, že se to postaví r 1937. roku 1937 se nic nepostavilo,jen se to protáhlo na r 1938.Roku 1938 to stejné.nevíte co stím?
A mal si na to dosť IC (Priemyslovej kapacity) ??
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič

merudin
Četař
Četař
Příspěvky: 89
Registrován: 01 črc 2013, 08:09

Re: Divize

Příspěvek od merudin » 09 lis 2013, 10:06

ANo.Poslední rok jsem měl mít 7pěších divizí, ale dostal jsem jen jednu.

Uživatelský avatar
Hox
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 719
Registrován: 20 čer 2009, 23:35
Bydliště: Bytča - SVK -

Re: Divize

Příspěvek od Hox » 09 lis 2013, 10:37

merudin píše:ANo.Poslední rok jsem měl mít 7pěších divizí, ale dostal jsem jen jednu.
tak ešte to mohlo byt tym že si nemal zdroje :D
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič

merudin
Četař
Četař
Příspěvky: 89
Registrován: 01 črc 2013, 08:09

Re: Divize

Příspěvek od merudin » 09 lis 2013, 10:45

Promin, jaké na to potřebuji zdroje ?

merudin
Četař
Četař
Příspěvky: 89
Registrován: 01 črc 2013, 08:09

Re: Divize

Příspěvek od merudin » 09 lis 2013, 11:01

Teď hraji za USA, nejdřív jsem tam měl u stíhací letky 1936, pak to přebliklo na 1943.

Uživatelský avatar
Hox
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 719
Registrován: 20 čer 2009, 23:35
Bydliště: Bytča - SVK -

Re: Divize

Příspěvek od Hox » 09 lis 2013, 11:22

merudin píše:Teď hraji za USA, nejdřív jsem tam měl u stíhací letky 1936, pak to přebliklo na 1943.
myslel som Energy,železo a atd. ale ked hraš za USA toho maš určite plnu prdel : tak potom nič :D
Dnešná pravda je zajtrajší klam.

Jozef Adamovič

merudin
Četař
Četař
Příspěvky: 89
Registrován: 01 črc 2013, 08:09

Re: Divize

Příspěvek od merudin » 09 lis 2013, 11:25

A ještě se chci zeptat, mám třeba 1 brigádu inf a 4 letky bombardérů...Jak máám poslat do boje ty bombardéry?Když na to kliknu objeví se jen inf.Díky

merudin
Četař
Četař
Příspěvky: 89
Registrován: 01 črc 2013, 08:09

Re: Divize

Příspěvek od merudin » 09 lis 2013, 11:52

a ještě s tím ic je problém. udělal jsem si asi 8 x industry, vše na co mi IC stačilo, a ani o jedno jsem se neposunul,Pořád můžu mít jen asi 4pěší divize ve výrobě, nic víc.

Michgod
Poloslepý troll
Poloslepý troll
Příspěvky: 672
Registrován: 07 pro 2009, 15:45

Re: Divize

Příspěvek od Michgod » 29 lis 2013, 13:51

pises moc malo informaci tech duvodu co by to mohlo bejt je hrozne moc a nema smysl to tu vsechno vypisovat aby ty jsi napsal ne ne ne... me napada manpower kazdopadne bys mel podrobnejc rozepsat vic veci

Odpovědět

Zpět na „Hearts of Iron 3“