hoi3 na win 10

Zde máte možnost se informovat o všech aspektech Hearts of Iron 3 v Single Playeru. Pokud hledáte informace k módům, multiplayeru či si chcete přečíst některý z reportů pokračujte do vnořených subfór.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
hitman
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 25 říj 2018, 15:35

hoi3 na win 10

Příspěvek od hitman » 25 říj 2018, 15:57

Zdravím. Mám hoi3, základní verzi zakoupenou na steamu. Dokud jsem používal win 7 nebyl problém ale po zakoupení počítače s win 10 hra padá cca po 5-10 minutách, jen jednou běžela celý den, pak zase začala padat. Kdyby někdo věděl jak na to a poradil, budu se za něj modlit :D

Schulmi
Četař
Četař
Příspěvky: 90
Registrován: 11 pro 2015, 06:52

Re: hoi3 na win 10

Příspěvek od Schulmi » 26 říj 2018, 12:11

Na paradox fóru je upravený Launcher. Kdybys ho nenašel, večer to jo pošlu. Mám ji někde v PC uložen. Teď jsem na mobilu tak nemohu sloužit :D

hitman
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 25 říj 2018, 15:35

Re: hoi3 na win 10

Příspěvek od hitman » 30 říj 2018, 21:22

Bohužel jsem tam nic nenašel, mohl bys mi to prosim poslat?

Schulmi
Četař
Četař
Příspěvky: 90
Registrován: 11 pro 2015, 06:52

Re: hoi3 na win 10

Příspěvek od Schulmi » 01 lis 2018, 06:29


hitman
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 25 říj 2018, 15:35

Re: hoi3 na win 10

Příspěvek od hitman » 01 lis 2018, 22:11

Tak bohužel nefunguje. (Systémová chyba Kód nejde spustit, protože se nenašel: lua51.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu.) Podle názvu bych ale řekl že potřebuji DLC tfh, za což se mi ale moc nechce platit když výsledek je stále nejistý. Holt si budu muset zvyknout na 4. Každopádně díky moc za snahu. :smile:

Schulmi
Četař
Četař
Příspěvky: 90
Registrován: 11 pro 2015, 06:52

Re: hoi3 na win 10

Příspěvek od Schulmi » 02 lis 2018, 06:35

Máš recht. Potřebuješ komplet hoi3. Ani mě nenapadlo že někdo prodává holé hoi.
Tady máš kompletní hru za 39,-
Vše za 39,- :mrgreen:
https://hry-pro-pc.heureka.cz/hearts-of ... e/#section

hitman
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 25 říj 2018, 15:35

Re: hoi3 na win 10

Příspěvek od hitman » 05 lis 2018, 18:56

Zkusil jsem to a po prvních pokusech to vypadá že všechno šlape jak má. Mockrát ti děkuju. :D

Odpovědět

Zpět na „Hearts of Iron 3“