Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 21 srp 2017, 21:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Padání SF
PříspěvekNapsal: 06 lis 2011, 14:34 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 04 pro 2009, 20:29
Příspěvky: 22
Čaute,

nainstaloval jsem si Semper Fi a padá mi to. Nejprve jsem nainstaloval HoI, měl patch 1.3 + češtinu, poté jsem dal 1.4, SF + patch 2.04, když spustím, hra se načítá až na obrázek němce v Ardenách a když se ukáže "Loading map property" tak hra spadne a neodpovídá. Reinstalace nepomohla.
Neví někdo co s tím? Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání SF
PříspěvekNapsal: 06 lis 2011, 15:41 
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 02 bře 2011, 12:05
Příspěvky: 192
Instal hoi3=> instal SF=> Instal tebou zvoleneho patch=> zadnou cestinu tam nedavej, ale radej hrej.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání SF
PříspěvekNapsal: 06 lis 2011, 16:02 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 04 pro 2009, 20:29
Příspěvky: 22
Díky moc, jede to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání SF
PříspěvekNapsal: 04 úno 2013, 21:48 
Vojín
Vojín

Registrován: 04 úno 2013, 21:40
Příspěvky: 1
Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma, a proto jsem využil tohoto: Nově jsem si nainstaloval HoI 3 + patch 1.4 + SemperFi + nejnovější patch a na to odpovídající češtinu. Vše je v pořádku, hra v pohodě běží až na jednu věc. Kdykoli chci změnit velitele své jednotky a kliknu na jeho jméno popř. fotku, celá hra mi spadne. Nevíte někdo náhodou čím by to mohlo být? Nechci aby mi všemu velela Stará garda :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání SF
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2016, 21:17 
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 25 črc 2007, 11:04
Příspěvky: 2080
Bydliště: poblíž vísky Pardubic...
Už je to tady asi mrtvý, ale zkusím se zeptat:
po dlouhé době jsem nainstaloval HoI3 a šlo to celý den bez problémů. Pak jsem si vzpoměl na SF, tak jsem nainstalil též, následně opatchoval z ofic linku na asi 2.04 a odklikal podivné hlášky typu úprav klíčů registru a "se snaží získat zvýšená oprávnění" a od té doby hra naprosto nejde. Když jde, tak jen chvilku s pak totální zátuh celýho PC a nutný tvrdý restart.
Kdysi jsem to hrál na XPčkách bez problémů, teď mám win7 (professional 64 bit).

_________________
"Základní podmínkou dobrého života v obci jest vláda zákonů, nikoli lidí." Aristoteles
"Právo zperverznělo." Frédéric Bastiat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání SF
PříspěvekNapsal: 21 zář 2016, 07:12 
Četař
Četař

Registrován: 11 pro 2015, 07:52
Příspěvky: 53
Zdravím,

nebudu zakládat nové téma,zeptám se tady.
Mám nový notebook a HOI3 complete na steamu. Na starém ntb vše fungovalo vpohodě, teď mi hra po pár dnech spadne. Nemám nainstalovaný žádný mód ani reinstal nepomohl.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padání SF
PříspěvekNapsal: 28 zář 2016, 22:19 
Četař
Četař

Registrován: 11 pro 2015, 07:52
Příspěvky: 53
Kdyby měl někdo stejný problém, vyřešil jsem to nějakým upraveným spouštěcím programem z paradox fóra.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz