Padání SF

Zde máte možnost se informovat o všech aspektech Hearts of Iron 3 v Single Playeru. Pokud hledáte informace k módům, multiplayeru či si chcete přečíst některý z reportů pokračujte do vnořených subfór.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
Eversmann
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2009, 19:29

Padání SF

Příspěvek od Eversmann » 06 lis 2011, 13:34

Čaute,

nainstaloval jsem si Semper Fi a padá mi to. Nejprve jsem nainstaloval HoI, měl patch 1.3 + češtinu, poté jsem dal 1.4, SF + patch 2.04, když spustím, hra se načítá až na obrázek němce v Ardenách a když se ukáže "Loading map property" tak hra spadne a neodpovídá. Reinstalace nepomohla.
Neví někdo co s tím? Díky.

Kapka 01
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 193
Registrován: 02 bře 2011, 11:05

Re: Padání SF

Příspěvek od Kapka 01 » 06 lis 2011, 14:41

Instal hoi3=> instal SF=> Instal tebou zvoleneho patch=> zadnou cestinu tam nedavej, ale radej hrej.

Eversmann
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2009, 19:29

Re: Padání SF

Příspěvek od Eversmann » 06 lis 2011, 15:02

Díky moc, jede to.

Machinengewehr
Vojín
Vojín
Příspěvky: 1
Registrován: 04 úno 2013, 20:40

Re: Padání SF

Příspěvek od Machinengewehr » 04 úno 2013, 20:48

Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma, a proto jsem využil tohoto: Nově jsem si nainstaloval HoI 3 + patch 1.4 + SemperFi + nejnovější patch a na to odpovídající češtinu. Vše je v pořádku, hra v pohodě běží až na jednu věc. Kdykoli chci změnit velitele své jednotky a kliknu na jeho jméno popř. fotku, celá hra mi spadne. Nevíte někdo náhodou čím by to mohlo být? Nechci aby mi všemu velela Stará garda :)

Uživatelský avatar
jean2005
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1719
Registrován: 25 črc 2007, 10:04
Bydliště: poblíž vísky Pardubic...

Re: Padání SF

Příspěvek od jean2005 » 30 kvě 2016, 20:17

Už je to tady asi mrtvý, ale zkusím se zeptat:
po dlouhé době jsem nainstaloval HoI3 a šlo to celý den bez problémů. Pak jsem si vzpoměl na SF, tak jsem nainstalil též, následně opatchoval z ofic linku na asi 2.04 a odklikal podivné hlášky typu úprav klíčů registru a "se snaží získat zvýšená oprávnění" a od té doby hra naprosto nejde. Když jde, tak jen chvilku s pak totální zátuh celýho PC a nutný tvrdý restart.
Kdysi jsem to hrál na XPčkách bez problémů, teď mám win7 (professional 64 bit).
"Základní podmínkou dobrého života v obci jest vláda zákonů, nikoli lidí." Aristoteles
"Právo zperverznělo." Frédéric Bastiat

Schulmi
Četař
Četař
Příspěvky: 63
Registrován: 11 pro 2015, 06:52

Re: Padání SF

Příspěvek od Schulmi » 21 zář 2016, 06:12

Zdravím,

nebudu zakládat nové téma,zeptám se tady.
Mám nový notebook a HOI3 complete na steamu. Na starém ntb vše fungovalo vpohodě, teď mi hra po pár dnech spadne. Nemám nainstalovaný žádný mód ani reinstal nepomohl.

Schulmi
Četař
Četař
Příspěvky: 63
Registrován: 11 pro 2015, 06:52

Re: Padání SF

Příspěvek od Schulmi » 28 zář 2016, 21:19

Kdyby měl někdo stejný problém, vyřešil jsem to nějakým upraveným spouštěcím programem z paradox fóra.

Odpovědět

Zpět na „Hearts of Iron 3“