Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 22 úno 2018, 05:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Čechy
PříspěvekNapsal: 31 led 2007, 08:20 
Desátník
Desátník

Registrován: 25 led 2007, 11:52
Příspěvky: 35
Bydliště: Opava
Já vím že to je blbá otázka a že sem asi úplný dement ale koupil sem si Europa Universalis 2 a nemůžu tam hrát za českou zem, poradíte mi někdo prosím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 led 2007, 08:38 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 21:42
Příspěvky: 15528
Bydliště: Nixon's back!
ale můžeš. Klikni při výběru scénáře na jednu z těch vlajek pravým a objeví se ti nabídka všech zemí a tam najdeš Bohemia nebo Čechy (jestli máš českou nebo anglickou verzi)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 07:43 
Desátník
Desátník

Registrován: 25 led 2007, 11:52
Příspěvky: 35
Bydliště: Opava
Neví náhodou někdo kde se vylepšuje opevnění?

_________________
Uf takovouhle akci mohl vymyslet jen Mickey Mouse. Cože? Mickey Mouse? Tohle by nenapadlo ani Rampu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 08:32 
18. Plukovník
18. Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 08 říj 2006, 12:25
Příspěvky: 6306
Bydliště: Praha
Klikni na danou provincii a na jejím obrázku klikni na hradby. Pokud se při najetí kurzoru rozsvítí, můžeš je vylepšovat. Pokud ne, podrž na nich chvíli kurzor, obvykle Ti bude vysvětleno, proč ne.

_________________
Oklamat, zmást, překvapit
("Stonewall" Jackson)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 14:29 
18. Plukovník
18. Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2006, 21:58
Příspěvky: 4995
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
Atlantis píše:
Klikni na danou provincii a na jejím obrázku klikni na hradby. Pokud se při najetí kurzoru rozsvítí, můžeš je vylepšovat. Pokud ne, podrž na nich chvíli kurzor, obvykle Ti bude vysvětleno, proč ne.

jj ale bacha musíě objevit technologii třeba an druhé opevnění!!!! Třeba když budeš na 8 urovni pozemní armády tak nebudeš moci postavit opevnění 3 urovně, ikdyby si střašně chtěl

nezapoměn si hru opatchvoat 1,09 !!!! je to jina hra, mnohem lepsi, stabilnejsi a proste luxusni

_________________
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 15:58 
Desátník
Desátník

Registrován: 06 úno 2007, 13:07
Příspěvky: 39
Neni to sice k tematu, ale nevite co se mi s tim stalo kdyz mam rozmazanou hru??? Po okrajich je to v poradku, ale uprostrek obrazovky je to rozmazany. Docela to kazi pozitek ze hry. Nevite nekdo co s tim??? prosim....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 16:34 
18. Plukovník
18. Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2006, 21:58
Příspěvky: 4995
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
Merrill píše:
Neni to sice k tematu, ale nevite co se mi s tim stalo kdyz mam rozmazanou hru??? Po okrajich je to v poradku, ale uprostrek obrazovky je to rozmazany. Docela to kazi pozitek ze hry. Nevite nekdo co s tim??? prosim....

jak rozmazany??? jako uplná splět barev nebo to tam máš bílí???

_________________
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 17:03 
Desátník
Desátník

Registrován: 06 úno 2007, 13:07
Příspěvky: 39
Ne to vubec ne, jenom jako treba kdyz ti matka prejede hadrem pres monitor a chvilku nez to uschne je to tam takovy mirne rozmazany. Jako da se na to divat, ale docela po tom bolej oci a pekne to sere.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 17:08 
18. Plukovník
18. Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2006, 21:58
Příspěvky: 4995
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
no tak to je hodně hustý. Hele jakej máš počítač???-myšleno komponenty

_________________
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 17:10 
Desátník
Desátník

Registrován: 06 úno 2007, 13:07
Příspěvky: 39
Ne v tom to neni zaclo mi to delat zhruba pred tydnem. Nainstaloval jsem si mymap, ale po chvili zase odinstaloval, pac mi prislo (no nic to je jedno). Tak jsem vymazal cely EU II no a pak znovu nainstaloval 2 dny to slo normal a pak se to jednou nacetlo rozmazany.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 17:37 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 21:42
Příspěvky: 15528
Bydliště: Nixon's back!
Merrill píše:
Ne v tom to neni zaclo mi to delat zhruba pred tydnem. Nainstaloval jsem si mymap, ale po chvili zase odinstaloval, pac mi prislo (no nic to je jedno). Tak jsem vymazal cely EU II no a pak znovu nainstaloval 2 dny to slo normal a pak se to jednou nacetlo rozmazany.


a od tý doby to dělá pořád nebo jsi to od tý doby nespustil? páč občas se blbě načte grafika (když ti to při nahrávání napříkald něco shodí - třeba ICQ) a pak jsou jednotky třeba moc malé, nebo jsou šedé všechny vlajky... docela sranda s tím je :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 17:39 
Desátník
Desátník

Registrován: 06 úno 2007, 13:07
Příspěvky: 39
Ne je to pokazdy. Jenom vcera jsem to spustil a bylo to v pohode, ale dneska uz zase rozmazany. Jenom jsem ted prisel, ze je rozmazany i moje Call of Duty, ale ostatni hry jsou v pohode.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 17:47 
18. Plukovník
18. Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2006, 21:58
Příspěvky: 4995
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
tak je to podle me problem starsich her u tebe :-/ ale vuebcnetusim v cem je, ze by grafika?

_________________
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 17:52 
Desátník
Desátník

Registrován: 06 úno 2007, 13:07
Příspěvky: 39
No jo, ale ze tak nahle ach jo. :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 18:08 
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 11 dub 2006, 15:10
Příspěvky: 1194
a nešlo by nahodit nejakej shot, třeba digifotákem, já furt nemam představu co to je :)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 18:48 
Desátník
Desátník

Registrován: 06 úno 2007, 13:07
Příspěvky: 39
No je to jako kdyz se divas pres brejle (ktery samozrejme nepotrebujes), ale rozmazany je to jenom ve stredu obrazovky, u okraju je to cisty.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 18:52 
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 11 dub 2006, 15:10
Příspěvky: 1194
Merrill píše:
No je to jako kdyz se divas pres brejle (ktery samozrejme nepotrebujes), ale rozmazany je to jenom ve stredu obrazovky, u okraju je to cisty.

to me spis pripada jako prace monitoru.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 18:56 
Desátník
Desátník

Registrován: 06 úno 2007, 13:07
Příspěvky: 39
No kdyby to nebylo jen u dvou her a jinak by nebyl obraz cistej, tak jo. Ale takhle nevim, proc se to musi stat zrovna me.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007, 19:19 
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 11 dub 2006, 15:10
Příspěvky: 1194
Merrill píše:
No kdyby to nebylo jen u dvou her a jinak by nebyl obraz cistej, tak jo. Ale takhle nevim, proc se to musi stat zrovna me.

Voni taky vsechny hry nejedou na stejnym rozliseni a frekvenci. Monitor mas CRT nebo LCD?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 čer 2007, 09:11 
Desátník
Desátník

Registrován: 06 úno 2007, 13:07
Příspěvky: 39
CRT, ale jak uz jsem rikal driv mi to slo


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Yahoo [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz