Europa 1400 The Guild

Ovlivňuj jeden z 200 národů, kontroluj jeho vnější a vnitřní politiku. Zúčastni se náboženských válek, posílej výpravy k podrobení Nového světa, přiveď svoji zem k rozkvětu a globální dominanci. Hraj EU2

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix, Princ Evžen Savojský

Uživatelský avatar
Phoenix
18. Plukovník
18. Plukovník
Příspěvky: 2630
Registrován: 22 led 2006, 21:58
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phoenix » 14 led 2007, 18:12

Colombo píše:datadisk??????? a co v něm je??????
netušim co tam je navíc když jsem normální nehrál, ale vim že to je datadisk. Jmenuje se Europa 1400-Gold edition T&L
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D

Uživatelský avatar
Misoel
Rotný
Rotný
Příspěvky: 121
Registrován: 05 říj 2007, 07:43
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misoel » 07 říj 2007, 18:49

v datadisku jsou nové povolání, budovy, vylepšení, úřady, výrobky atd, akorát to zkazili tím, že tam přidali to nadpřirozeno - hrobník dělá zombíky atd, ale jinak fajn hra.

Uživatelský avatar
Misoel
Rotný
Rotný
Příspěvky: 121
Registrován: 05 říj 2007, 07:43
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misoel » 08 říj 2007, 06:52

Chci se zeptat, jestli jste už někdo hráli tu dvojku - The Guild 2? Já zkoušel první verzi a tam jsem byl rád, když mi to padalo až po 20 minutách, i opatchovaná verze. Nevíte někdo, zda ten datadisk už to trochu vychytal? Protože takhle to bylo nehratelné.

Uživatelský avatar
Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
Příspěvky: 1258
Registrován: 20 led 2006, 16:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Europa 1400 The Guild

Příspěvek od Jajjun » 16 črc 2008, 14:45

nemáte někdo tu češtinu ze score z cd 125?
mám to cd škrábnuté :-(
Obrázek

Norkey
Desátník
Desátník
Příspěvky: 37
Registrován: 10 říj 2007, 22:44

Re: Europa 1400 The Guild

Příspěvek od Norkey » 15 čer 2009, 11:06

Tak po delším čase hodím příspěvěk i sem.. já měl kdysi The Guild normálně nainstalovaný na starém kompu, teď jsem někde našel score cd se hrou (co si budeme povidat, atmosferu ma 1 mnohem lepsi nez 2..), nainstaloval, ale když jí chci hrát, tak vypadá všechno o.k. s jednou vyjimkou - obchodni vozy se zobrazuji pouze asi ze tretiny, zbytek je cerny/neviditelny/useknuty tak, ze nejde pouzivat vic nez jedno misto na jakemkoliv z nich.. asi nejakej blbej grafickej problem, zkousel jsem ruzny nastaveni, bez uspechu. Nemel nekdo treba podobnej problem?

anfrene
Vojín
Vojín
Příspěvky: 1
Registrován: 24 čer 2009, 10:39

Re: Europa 1400 The Guild

Příspěvek od anfrene » 24 čer 2009, 10:41

cus a jak to mas opatchovane??? takovy problem nemam, ale co sem cetl je to asi problem verze, a zrejme vyresit patchem

Norkey
Desátník
Desátník
Příspěvky: 37
Registrován: 10 říj 2007, 22:44

Re: Europa 1400 The Guild

Příspěvek od Norkey » 16 črc 2009, 14:28

anfrene píše:cus a jak to mas opatchovane??? takovy problem nemam, ale co sem cetl je to asi problem verze, a zrejme vyresit patchem
nejakej patch jsem na to uz daval, tusim ze zrovna ten co byl u toho cd se hrou nebo nekde pobliz.. uz proto by to snad melo fungovat :frusty:

Odpovědět

Zpět na „Europa Universalis II“