Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 úno 2018, 09:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2007, 18:12 
18. Plukovník
18. Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2006, 21:58
Příspěvky: 4995
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
Colombo píše:
datadisk??????? a co v něm je??????

netušim co tam je navíc když jsem normální nehrál, ale vim že to je datadisk. Jmenuje se Europa 1400-Gold edition T&L

_________________
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007, 18:49 
Rotný
Rotný
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2007, 07:43
Příspěvky: 132
Bydliště: Opava
v datadisku jsou nové povolání, budovy, vylepšení, úřady, výrobky atd, akorát to zkazili tím, že tam přidali to nadpřirozeno - hrobník dělá zombíky atd, ale jinak fajn hra.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2007, 06:52 
Rotný
Rotný
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2007, 07:43
Příspěvky: 132
Bydliště: Opava
Chci se zeptat, jestli jste už někdo hráli tu dvojku - The Guild 2? Já zkoušel první verzi a tam jsem byl rád, když mi to padalo až po 20 minutách, i opatchovaná verze. Nevíte někdo, zda ten datadisk už to trochu vychytal? Protože takhle to bylo nehratelné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Europa 1400 The Guild
PříspěvekNapsal: 16 črc 2008, 14:45 
25. Polní maršál Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
Uživatelský avatar

Registrován: 20 led 2006, 16:51
Příspěvky: 3277
nemáte někdo tu češtinu ze score z cd 125?
mám to cd škrábnuté :-(

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Europa 1400 The Guild
PříspěvekNapsal: 15 čer 2009, 11:06 
Desátník
Desátník

Registrován: 10 říj 2007, 22:44
Příspěvky: 37
Tak po delším čase hodím příspěvěk i sem.. já měl kdysi The Guild normálně nainstalovaný na starém kompu, teď jsem někde našel score cd se hrou (co si budeme povidat, atmosferu ma 1 mnohem lepsi nez 2..), nainstaloval, ale když jí chci hrát, tak vypadá všechno o.k. s jednou vyjimkou - obchodni vozy se zobrazuji pouze asi ze tretiny, zbytek je cerny/neviditelny/useknuty tak, ze nejde pouzivat vic nez jedno misto na jakemkoliv z nich.. asi nejakej blbej grafickej problem, zkousel jsem ruzny nastaveni, bez uspechu. Nemel nekdo treba podobnej problem?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Europa 1400 The Guild
PříspěvekNapsal: 24 čer 2009, 10:41 
Vojín
Vojín

Registrován: 24 čer 2009, 10:39
Příspěvky: 1
cus a jak to mas opatchovane??? takovy problem nemam, ale co sem cetl je to asi problem verze, a zrejme vyresit patchem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Europa 1400 The Guild
PříspěvekNapsal: 16 črc 2009, 14:28 
Desátník
Desátník

Registrován: 10 říj 2007, 22:44
Příspěvky: 37
anfrene píše:
cus a jak to mas opatchovane??? takovy problem nemam, ale co sem cetl je to asi problem verze, a zrejme vyresit patchem


nejakej patch jsem na to uz daval, tusim ze zrovna ten co byl u toho cd se hrou nebo nekde pobliz.. uz proto by to snad melo fungovat :frusty:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz