Jajjun.com
http://forum.jajjun.com/

CKI
http://forum.jajjun.com/viewtopic.php?f=43&t=6797
Stránka 1 z 1

Autor:  Pomerancak [ 24 čer 2012, 10:20 ]
Předmět příspěvku:  CKI

Ahoj,

po delší době jsem se vrátil k prvnímu dílu a napadlo mě několik dotazů, pokud bude někdo vědět budu moc vděčný :-)

Je možné hrát hru v okně? Rád bych při hraní po očku sledoval třebas Cimrmana ;)

Je možné nějak přesunout „hlavní“ provinicii (tu s erbem)?

Lze editovat některé herní konstanty? Například zvýšit průměrný věk, kterého se panovníci dožívají? Počet vlastních území, které může panovník držet bez penalizací - třeba úpravou speciální vlastnosti Byzantského císaře, které může držet 2 násobek území, než by mohl stejný panovník s jiným titulem?

Předem díky.

Autor:  Phoenix [ 24 čer 2012, 14:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: CKI

Pomerancak píše:
Ahoj,

po delší době jsem se vrátil k prvnímu dílu a napadlo mě několik dotazů, pokud bude někdo vědět budu moc vděčný :-)

Je možné hrát hru v okně? Rád bych při hraní po očku sledoval třebas Cimrmana ;)

Je možné nějak přesunout „hlavní“ provinicii (tu s erbem)?

Lze editovat některé herní konstanty? Například zvýšit průměrný věk, kterého se panovníci dožívají? Počet vlastních území, které může panovník držet bez penalizací - třeba úpravou speciální vlastnosti Byzantského císaře, které může držet 2 násobek území, než by mohl stejný panovník s jiným titulem?

Předem díky.

K čemu se můžu vyjádřit je akorát to přesunutí. Přímo to nejde. Vždy se to děje automaticky a podle nějakého interního algoritmu. Hlavní město se vždy aktualizuje po přijmutí nějakého vyššího titulu než máš. Jako kníže, když se staneš vévodou a z vévody králem.
Jediná další možnost je ta, že titul knížete toho hlavního města co teď máš a nechceš, předáš někomu jinému. Opět se ti město někam přesune. Jinak to bohužel nejde.

Autor:  Cizinec [ 24 čer 2012, 17:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: CKI

A nebo si musíš v savu naeditovat sídelní město.

Apropos, pokud jde někde naeditovat, kolik ten který titul může držet území, tak jsem na to ještě nenarazil.

Autor:  Pomerancak [ 26 čer 2012, 18:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: CKI

Díky za odpovědi.

Na editaci savu si netroufám.

S tím titulem jsem to myslel tak, že Byzantský císař má 2 násobný bonus na počet provincií, které může držet, tak jsem si myslel, jsetli se třeba dá změnit hodnota toho násobitele popřípadě tenhle bonus přidat k jiným titulům.

Autor:  Vals [ 26 čer 2012, 18:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: CKI

Nedá, tyhle bonusy jsou vložená přímo do základního kódu hry a jsou nezměnitelné (respektive možná s dobrým editorem .exe souborů by jsi to mohl dokázat odhalit a změnit, ale asi je důvod, proč se to nikomu nepovedlo :) )

Autor:  Pomerancak [ 01 črc 2012, 08:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: CKI

Jop, to dává smysl, když to ještě nikdo nerozlousknul :-)

Koukal jsem na to hraní v okně ale taky to zavání editací exe souboru, tak si asi nechám zajít chuť :|

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/