Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 říj 2017, 02:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CKI
PříspěvekNapsal: 24 čer 2012, 11:20 
Desátník
Desátník

Registrován: 19 říj 2011, 19:36
Příspěvky: 31
Ahoj,

po delší době jsem se vrátil k prvnímu dílu a napadlo mě několik dotazů, pokud bude někdo vědět budu moc vděčný :-)

Je možné hrát hru v okně? Rád bych při hraní po očku sledoval třebas Cimrmana ;)

Je možné nějak přesunout „hlavní“ provinicii (tu s erbem)?

Lze editovat některé herní konstanty? Například zvýšit průměrný věk, kterého se panovníci dožívají? Počet vlastních území, které může panovník držet bez penalizací - třeba úpravou speciální vlastnosti Byzantského císaře, které může držet 2 násobek území, než by mohl stejný panovník s jiným titulem?

Předem díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CKI
PříspěvekNapsal: 24 čer 2012, 15:06 
18. Plukovník
18. Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2006, 22:58
Příspěvky: 4995
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
Pomerancak píše:
Ahoj,

po delší době jsem se vrátil k prvnímu dílu a napadlo mě několik dotazů, pokud bude někdo vědět budu moc vděčný :-)

Je možné hrát hru v okně? Rád bych při hraní po očku sledoval třebas Cimrmana ;)

Je možné nějak přesunout „hlavní“ provinicii (tu s erbem)?

Lze editovat některé herní konstanty? Například zvýšit průměrný věk, kterého se panovníci dožívají? Počet vlastních území, které může panovník držet bez penalizací - třeba úpravou speciální vlastnosti Byzantského císaře, které může držet 2 násobek území, než by mohl stejný panovník s jiným titulem?

Předem díky.

K čemu se můžu vyjádřit je akorát to přesunutí. Přímo to nejde. Vždy se to děje automaticky a podle nějakého interního algoritmu. Hlavní město se vždy aktualizuje po přijmutí nějakého vyššího titulu než máš. Jako kníže, když se staneš vévodou a z vévody králem.
Jediná další možnost je ta, že titul knížete toho hlavního města co teď máš a nechceš, předáš někomu jinému. Opět se ti město někam přesune. Jinak to bohužel nejde.

_________________
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CKI
PříspěvekNapsal: 24 čer 2012, 18:00 
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 24 črc 2007, 22:10
Příspěvky: 4402
Bydliště: Frei Stadt Hultschin, hlavní město Rzeczipospolite Prajzke
A nebo si musíš v savu naeditovat sídelní město.

Apropos, pokud jde někde naeditovat, kolik ten který titul může držet území, tak jsem na to ještě nenarazil.

_________________
SOMUA měla dvě verze - model "standart" s poklopem a model "kabrio" bez poklopu.

Dekl je ve skutečnosti Dekl.

šedá eminence na dvoře Obodritského Cara

(Fórové hry, kterých jsem se zúčastnil.)
Admirál de Étranger, Francouzské císařské loďstvo (Trafalgar 1805)
rytíř Johannes von Ausländer, prozatímní regent Sicilského království (Byzanc 1214)
Luigi Mario Forestiero, Il primo ministro del Regno d'Italia (Německo 1866)
Generál von Ausländer st., velitel 51.rezervní divize, hrdina od města Ypres (1915)
Generál von Ausländer ml., velitel 22.tankové divize, hrdina od Krymu (1942)
očekává další nasazení do bitevní vřavy

Hotentotenpotentatentanteatentäter


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CKI
PříspěvekNapsal: 26 čer 2012, 19:01 
Desátník
Desátník

Registrován: 19 říj 2011, 19:36
Příspěvky: 31
Díky za odpovědi.

Na editaci savu si netroufám.

S tím titulem jsem to myslel tak, že Byzantský císař má 2 násobný bonus na počet provincií, které může držet, tak jsem si myslel, jsetli se třeba dá změnit hodnota toho násobitele popřípadě tenhle bonus přidat k jiným titulům.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CKI
PříspěvekNapsal: 26 čer 2012, 19:50 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 22:42
Příspěvky: 15498
Bydliště: Nixon's back!
Nedá, tyhle bonusy jsou vložená přímo do základního kódu hry a jsou nezměnitelné (respektive možná s dobrým editorem .exe souborů by jsi to mohl dokázat odhalit a změnit, ale asi je důvod, proč se to nikomu nepovedlo :) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CKI
PříspěvekNapsal: 01 črc 2012, 09:48 
Desátník
Desátník

Registrován: 19 říj 2011, 19:36
Příspěvky: 31
Jop, to dává smysl, když to ještě nikdo nerozlousknul :-)

Koukal jsem na to hraní v okně ale taky to zavání editací exe souboru, tak si asi nechám zajít chuť :|


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz