Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 říj 2017, 02:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 118 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 31 črc 2007, 20:44 
Rotný
Rotný
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2006, 16:17
Příspěvky: 113
Bydliště: Lusatia
Takze se muzeme tesit na pridavek do CK ktery vyjde v zari.
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=23382&r=top
http://www.paradoxplaza.com/index.php?o ... Itemid=129
http://forum.paradoxplaza.com/forum/sho ... p?t=315820


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 črc 2007, 21:05 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 22:42
Příspěvky: 15498
Bydliště: Nixon's back!
Těšim, těšim, těšim... třeba z toho autoři konečně udělají hratelnou hru! :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 črc 2007, 21:06 
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2006, 20:40
Příspěvky: 2545
TO CHCUUUU... Em...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2007, 00:16 
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2007, 18:16
Příspěvky: 1267
Bydliště: Brno
Tak na to jsu hodně zvedavej, možná i natěšenej:-) Těch 15€ bych za to i obětoval, jenom budu muset někde splašit kreditku, kterou paradox vezme:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2007, 13:49 
Poručík
Poručík

Registrován: 23 dub 2006, 21:55
Příspěvky: 1247
Ck mam origo ze světa počítačů, ale nikdy sem to moc nepobral ( mno angličtina) ale ty popisky u tohohle vyppadaj dobře, takže si to asi koupím z utorentu a uvidim jak bydu hra vypadat s tím


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2007, 14:06 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 22:42
Příspěvky: 15498
Bydliště: Nixon's back!
Moorow píše:
Ck mam origo ze světa počítačů, ale nikdy sem to moc nepobral ( mno angličtina) ale ty popisky u tohohle vyppadaj dobře, takže si to asi koupím z utorentu a uvidim jak bydu hra vypadat s tím


CK není složitá hra... praticky tam je míň šoupátek, nastavení statistik a podobných ptákovin než v EU2 nebo nedejbože Vicky :wink: stačí pochopit systém a pak je to sranda :lol: já vždycyk hraju az jeden stát a pak si loadnu za jinej... teď jsem třeba začal za Palermo, udělal z něho Neapolský Chalifát, pak naloadoval za Nikomedii - poslední pozůstatek Byzance a během padesáti let Byzanc obnovil a teď to mám nahrané za MaĎary a vyháním zlotřilé Abásidy, kteří obsadili půlku Uherské nížiny :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2007, 14:43 
18. Plukovník
18. Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 08 říj 2006, 13:25
Příspěvky: 6273
Bydliště: Praha
Ti přeběhlíci jsou hrozná pakáž :lol:

_________________
Oklamat, zmást, překvapit
("Stonewall" Jackson)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2007, 14:49 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 22:42
Příspěvky: 15498
Bydliště: Nixon's back!
Atlantis píše:
Ti přeběhlíci jsou hrozná pakáž :lol:


ona je to pak za jeden stát nuda... po pár desetiletích máš prostě überstát a je to zívačka. To já si to pak naloadoval za Nikomedeu mající dva provincie (byť bohaté) a kolem mne desítky Tureckých států a státečků (díky bohu se Seldžuci rozpadli, takže jsem měl naději)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2007, 23:57 
Hmm, kdyžtak, nasdílí někdo?:) (datadisk samozřejmě)

Každopádně větší přehlednost by se hodila. Hlavně, když člověk hledá princeznu(schopnou), aby si mohl vyšlechtit rod. Po pul hodině to většinou vzdam a nějakou seberu.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2007, 00:19 
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2007, 18:16
Příspěvky: 1267
Bydliště: Brno
Mě by se nejvíc líbilo, kdyby udělali něco s rýtiřskými řády. Když třeba jako král Jeruzaléma mám na svém území Johanity a Templáře, tak by bylo lepší, než aby měli svoji provincii(kterou navíc nemůžete ovládat), aby se jejich přítomnost ukazovala třeba unikátná stavbou templářské budovy a když by se na ni kliknulo, tak by byli k dispozici Templářští/Johanitští/Němečtí rytíři... Nebo něco na tuhle variantu, nebot když mají jednu provincii, tak je vždy někdo schlamstne :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2007, 06:49 
Rotný
Rotný
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2006, 16:17
Příspěvky: 113
Bydliště: Lusatia
To s tema princeznama me taky vytaci. Pul herni doby hledam princezny. Misto toho abych je vyuzival pro diplomaticke snatky, tak provadim genove inzenyrstvi. To musel do hry propasovat nejaky fanousek treti rise :? Taky by mohli konecne opravit tu prisernou mapu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2007, 07:54 
Osobní Strážce Obří Chobotnice
Osobní Strážce Obří Chobotnice
Uživatelský avatar

Registrován: 10 dub 2006, 08:27
Příspěvky: 5250
Bydliště: Hundred Acre Wood
Slimak píše:
To s tema princeznama me taky vytaci. Pul herni doby hledam princezny. Misto toho abych je vyuzival pro diplomaticke snatky, tak provadim genove inzenyrstvi. To musel do hry propasovat nejaky fanousek treti rise :? Taky by mohli konecne opravit tu prisernou mapu.


Je na to myslím takový prográmek Bridefinder, který si pustíš zároveň s hrou a on ti neustále sleduje vhodné nevěsty, ale nevím, nezkoušel jsem to, jen vím, že je link na foru Paradoxu.

_________________
Jan Havran z Trojvlčí, nejvyšší kapitán Šerých plášťů.
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2007, 08:32 
Rotný
Rotný
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2006, 16:17
Příspěvky: 113
Bydliště: Lusatia
Jojo existuje jich nekolik a pouzivam je, ale prijde mi nerealne aby si ve stredoveku hledali nevestu kvuli vlastnostem. Vzdy se snazili na tom vydelat politicky nebo finacne. A kam se podela laska? :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2007, 10:15 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 22:42
Příspěvky: 15498
Bydliště: Nixon's back!
Jj rasitické šlechtění potomků je humus... sice to taky dělám, ale snažím se vždy hledat politický sňatek a dobré staty jsou bonusem. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2007, 10:30 
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2006, 20:40
Příspěvky: 2545
A helemese, děcka se budou rodit s nulama :) Konečně... Přišlo mi někdy divný že 5 leté děcko vládlo lépe než předchozí 40 letý král :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2007, 10:32 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 22:42
Příspěvky: 15498
Bydliště: Nixon's back!
Podle mého by největším pokrokem, který by autoři mohli udělat bylo, kdyby vydali hratelnou verzi bez bugů a nedodělků :D


Dokonce jsem si kvůli nim musel vypnout křížové výpravy, protože země jako Skotský emirát mne doháněly k šílenství :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 srp 2007, 01:41 
to chceš moc. A kdo myslíš, že jim to bude dělat betatesting? Na to mají přece hráče, ti jsou zdarma:)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 srp 2007, 11:05 
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 22:42
Příspěvky: 15498
Bydliště: Nixon's back!
Colombo píše:
to chceš moc. A kdo myslíš, že jim to bude dělat betatesting? Na to mají přece hráče, ti jsou zdarma:)



njn to je taky pravda :wink: tak ale ať potom vydávají bleskurychle patche :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 srp 2007, 14:18 
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2007, 18:16
Příspěvky: 1267
Bydliště: Brno
Tak ono by teoreticky stačilo, aby to vůbec nepadalo, pak může totiž plno těch ostatnich věcí modifikovat a upravit komunita v nejakem módu:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2007, 08:57 
jo, nejhorší je, jak se pokazí save. Nemusí to nutně znamenat, že nejde loadnout. To je ještě dobré, ale tam se objeví nějaká chyba, která to v určitém datu shodí. Vždycky. A tomu je jedno, jak úspěšní ste, jak se vám dařilo, vždycky vám to takhle pokazí 10 hodin hraní. Zajimave, že jak v EU tak v CK se mi to stavalo za Norsko:)


Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 118 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz