Announcement - Crusader Kings: Deus Vult

Vychovej si svojí královskou rodinu a dobyj středověkou Evropu diplomaticií, násilím či vhodnou sňatkovou politikou. Důvěřuj svým vazalům, popřípadě je zkroť nebo rovnou znič.

Moderátoři: Atlantis, Minreth, Vals, Phoenix

Uživatelský avatar
Slimak
Rotný
Rotný
Příspěvky: 113
Registrován: 31 srp 2006, 15:17
Bydliště: Lusatia

Announcement - Crusader Kings: Deus Vult

Příspěvek od Slimak » 31 črc 2007, 19:44


Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8920
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 31 črc 2007, 20:05

Těšim, těšim, těšim... třeba z toho autoři konečně udělají hratelnou hru! :D

Uživatelský avatar
Ileanos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1544
Registrován: 30 led 2006, 19:40

Příspěvek od Ileanos » 31 črc 2007, 20:06

TO CHCUUUU... Em...

Uživatelský avatar
Scar
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1221
Registrován: 18 kvě 2007, 17:16
Bydliště: Brno

Příspěvek od Scar » 31 črc 2007, 23:16

Tak na to jsu hodně zvedavej, možná i natěšenej:-) Těch 15€ bych za to i obětoval, jenom budu muset někde splašit kreditku, kterou paradox vezme:-)

Moo
Nadpraporčík
Nadpraporčík
Příspěvky: 572
Registrován: 23 dub 2006, 20:55

Příspěvek od Moo » 01 srp 2007, 12:49

Ck mam origo ze světa počítačů, ale nikdy sem to moc nepobral ( mno angličtina) ale ty popisky u tohohle vyppadaj dobře, takže si to asi koupím z utorentu a uvidim jak bydu hra vypadat s tím

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8920
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 01 srp 2007, 13:06

Moorow píše:Ck mam origo ze světa počítačů, ale nikdy sem to moc nepobral ( mno angličtina) ale ty popisky u tohohle vyppadaj dobře, takže si to asi koupím z utorentu a uvidim jak bydu hra vypadat s tím
CK není složitá hra... praticky tam je míň šoupátek, nastavení statistik a podobných ptákovin než v EU2 nebo nedejbože Vicky :wink: stačí pochopit systém a pak je to sranda :lol: já vždycyk hraju az jeden stát a pak si loadnu za jinej... teď jsem třeba začal za Palermo, udělal z něho Neapolský Chalifát, pak naloadoval za Nikomedii - poslední pozůstatek Byzance a během padesáti let Byzanc obnovil a teď to mám nahrané za MaĎary a vyháním zlotřilé Abásidy, kteří obsadili půlku Uherské nížiny :wink:

Uživatelský avatar
Atlantis
18. Plukovník
18. Plukovník
Příspěvky: 4610
Registrován: 08 říj 2006, 12:25
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atlantis » 01 srp 2007, 13:43

Ti přeběhlíci jsou hrozná pakáž :lol:
Oklamat, zmást, překvapit
("Stonewall" Jackson)

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8920
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 01 srp 2007, 13:49

Atlantis píše:Ti přeběhlíci jsou hrozná pakáž :lol:
ona je to pak za jeden stát nuda... po pár desetiletích máš prostě überstát a je to zívačka. To já si to pak naloadoval za Nikomedeu mající dva provincie (byť bohaté) a kolem mne desítky Tureckých států a státečků (díky bohu se Seldžuci rozpadli, takže jsem měl naději)

Colombo

Příspěvek od Colombo » 01 srp 2007, 22:57

Hmm, kdyžtak, nasdílí někdo?:) (datadisk samozřejmě)

Každopádně větší přehlednost by se hodila. Hlavně, když člověk hledá princeznu(schopnou), aby si mohl vyšlechtit rod. Po pul hodině to většinou vzdam a nějakou seberu.

Uživatelský avatar
Scar
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1221
Registrován: 18 kvě 2007, 17:16
Bydliště: Brno

Příspěvek od Scar » 01 srp 2007, 23:19

Mě by se nejvíc líbilo, kdyby udělali něco s rýtiřskými řády. Když třeba jako král Jeruzaléma mám na svém území Johanity a Templáře, tak by bylo lepší, než aby měli svoji provincii(kterou navíc nemůžete ovládat), aby se jejich přítomnost ukazovala třeba unikátná stavbou templářské budovy a když by se na ni kliknulo, tak by byli k dispozici Templářští/Johanitští/Němečtí rytíři... Nebo něco na tuhle variantu, nebot když mají jednu provincii, tak je vždy někdo schlamstne :cry:

Uživatelský avatar
Slimak
Rotný
Rotný
Příspěvky: 113
Registrován: 31 srp 2006, 15:17
Bydliště: Lusatia

Příspěvek od Slimak » 02 srp 2007, 05:49

To s tema princeznama me taky vytaci. Pul herni doby hledam princezny. Misto toho abych je vyuzival pro diplomaticke snatky, tak provadim genove inzenyrstvi. To musel do hry propasovat nejaky fanousek treti rise :? Taky by mohli konecne opravit tu prisernou mapu.

Uživatelský avatar
Princ Evžen Savojský
Osobní Strážce Obří Chobotnice
Osobní Strážce Obří Chobotnice
Příspěvky: 3438
Registrován: 10 dub 2006, 07:27
Bydliště: Hundred Acre Wood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Princ Evžen Savojský » 02 srp 2007, 06:54

Slimak píše:To s tema princeznama me taky vytaci. Pul herni doby hledam princezny. Misto toho abych je vyuzival pro diplomaticke snatky, tak provadim genove inzenyrstvi. To musel do hry propasovat nejaky fanousek treti rise :? Taky by mohli konecne opravit tu prisernou mapu.
Je na to myslím takový prográmek Bridefinder, který si pustíš zároveň s hrou a on ti neustále sleduje vhodné nevěsty, ale nevím, nezkoušel jsem to, jen vím, že je link na foru Paradoxu.
Jan Havran z Trojvlčí, nejvyšší kapitán Šerých plášťů.
Obrázek

Uživatelský avatar
Slimak
Rotný
Rotný
Příspěvky: 113
Registrován: 31 srp 2006, 15:17
Bydliště: Lusatia

Příspěvek od Slimak » 02 srp 2007, 07:32

Jojo existuje jich nekolik a pouzivam je, ale prijde mi nerealne aby si ve stredoveku hledali nevestu kvuli vlastnostem. Vzdy se snazili na tom vydelat politicky nebo finacne. A kam se podela laska? :D

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8920
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 02 srp 2007, 09:15

Jj rasitické šlechtění potomků je humus... sice to taky dělám, ale snažím se vždy hledat politický sňatek a dobré staty jsou bonusem. :wink:

Uživatelský avatar
Ileanos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1544
Registrován: 30 led 2006, 19:40

Příspěvek od Ileanos » 02 srp 2007, 09:30

A helemese, děcka se budou rodit s nulama :) Konečně... Přišlo mi někdy divný že 5 leté děcko vládlo lépe než předchozí 40 letý král :D

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8920
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 02 srp 2007, 09:32

Podle mého by největším pokrokem, který by autoři mohli udělat bylo, kdyby vydali hratelnou verzi bez bugů a nedodělků :D


Dokonce jsem si kvůli nim musel vypnout křížové výpravy, protože země jako Skotský emirát mne doháněly k šílenství :)

Colombo

Příspěvek od Colombo » 03 srp 2007, 00:41

to chceš moc. A kdo myslíš, že jim to bude dělat betatesting? Na to mají přece hráče, ti jsou zdarma:)

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8920
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 03 srp 2007, 10:05

Colombo píše:to chceš moc. A kdo myslíš, že jim to bude dělat betatesting? Na to mají přece hráče, ti jsou zdarma:)

njn to je taky pravda :wink: tak ale ať potom vydávají bleskurychle patche :P

Uživatelský avatar
Scar
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1221
Registrován: 18 kvě 2007, 17:16
Bydliště: Brno

Příspěvek od Scar » 03 srp 2007, 13:18

Tak ono by teoreticky stačilo, aby to vůbec nepadalo, pak může totiž plno těch ostatnich věcí modifikovat a upravit komunita v nejakem módu:-)

Colombo

Příspěvek od Colombo » 16 srp 2007, 07:57

jo, nejhorší je, jak se pokazí save. Nemusí to nutně znamenat, že nejde loadnout. To je ještě dobré, ale tam se objeví nějaká chyba, která to v určitém datu shodí. Vždycky. A tomu je jedno, jak úspěšní ste, jak se vám dařilo, vždycky vám to takhle pokazí 10 hodin hraní. Zajimave, že jak v EU tak v CK se mi to stavalo za Norsko:)

Odpovědět

Zpět na „Crusader Kings“