Mate nekdo HoI mód Gordon

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron.

Moderátoři: Vals, Phoenix, Royal

Odpovědět
Uživatelský avatar
Phoenix
18. Plukovník
18. Plukovník
Příspěvky: 2630
Registrován: 22 led 2006, 21:58
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
Kontaktovat uživatele:

Mate nekdo HoI mód Gordon

Příspěvek od Phoenix » 25 bře 2006, 21:34

Pls pouzivate to nekdo???
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D

warrior

Re: Mate nekdo HoI mód Gordon

Příspěvek od warrior » 25 bře 2006, 22:11

Phoenix píše:Pls pouzivate to nekdo???
já ne ale zkusím zítra

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8927
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 26 bře 2006, 09:51

Určitě bych ho měl, kdybych věděl co to je a kde se to dá sehnat 8)

Uživatelský avatar
Phoenix
18. Plukovník
18. Plukovník
Příspěvky: 2630
Registrován: 22 led 2006, 21:58
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phoenix » 26 bře 2006, 10:23

Valsidal píše:Určitě bych ho měl, kdybych věděl co to je a kde se to dá sehnat 8)
ale moje otazka spociva v to mze kdyz nekdo bude myt gordonuv mod a druhej ne jestli budou moci hrat(Valsi ze si ze me delas srandu)
Jo a mluvim o HOI 1 at nedojde zase k omylu
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D

warrior

Příspěvek od warrior » 26 bře 2006, 10:41

Valsidal píše:Určitě bych ho měl, kdybych věděl co to je a kde se to dá sehnat 8)
jo na Jajjunových stránkách :lol:

Uživatelský avatar
Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
25. Polní maršál Jajjun
Příspěvky: 1258
Registrován: 20 led 2006, 16:51
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajjun » 26 bře 2006, 10:52

Valsidal píše:Určitě bych ho měl, kdybych věděl co to je a kde se to dá sehnat 8)
Tady si někdo koleduje o velký průser.

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8927
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Příspěvek od Vals » 26 bře 2006, 11:43

aj už vím, se mi zdálo že ho odněkud znám a on je na stránkách... tak je vlastně úplně všechno! Viva la Jajjun!!!


(musím rychle žehlit, nebo budu posmrtně ještě degradován :D )

Uživatelský avatar
Phoenix
18. Plukovník
18. Plukovník
Příspěvky: 2630
Registrován: 22 led 2006, 21:58
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phoenix » 26 bře 2006, 13:00

Hej tak pouziva to nekdo
Valsi :D
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D

Picma.

Příspěvek od Picma. » 26 bře 2006, 13:01

Phoenix píše:Hej tak pouziva to nekdo
Valsi :D
ja ne, nemam ani HoI 1

warrior

Příspěvek od warrior » 26 bře 2006, 15:16

Phoenix píše:Hej tak pouziva to nekdo
Valsi :D
jdu to zkusit ted hned

Uživatelský avatar
Duke
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1035
Registrován: 16 dub 2006, 12:43
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duke » 25 dub 2006, 16:01

Co dělá Gordonův mód? 8)
Obrázek

Uživatelský avatar
Wothan
Praporčík
Praporčík
Příspěvky: 504
Registrován: 22 led 2006, 22:05
Bydliště: Olomouc, štáb vrchního velení skupiny armád Mütte
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wothan » 26 dub 2006, 07:21

No podle ě pokud na jendom tento mod bude a na druhým ne, tak to pos ítí určitě nepojede. Je t jako různé verze hry. Stačí třeba to, že na jednom PC je infrastruktura 0 a na jiným 36.... Když tam jednotka příjde, tak se stane co........kolaps! :roll:
"Motor zvítězil nad koněm; a kanón nad kopím"
Obrázek

Uživatelský avatar
Phoenix
18. Plukovník
18. Plukovník
Příspěvky: 2630
Registrován: 22 led 2006, 21:58
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phoenix » 26 dub 2006, 14:32

Duke píše:Co dělá Gordonův mód? 8)
zvysuje PK ale hlavne infrastrukturu,tj ze z nemce se dostanes za moskvu v roce 41,ale pak ti trva dojit za ural treba do 44,,tak tady uz to neni problem protoze infrastruktura je vsude nad minimem 31,takze je to fakt v poho pak dobyt ruse
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D

Rimmer
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 12
Registrován: 26 čer 2006, 11:24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmer » 26 čer 2006, 12:21

Platinová verze hoi 1 je zuvláštní. Výzkum hrozně složitý. Ale jednotlivé provinci jsou krásně vybarveny. Zobrazení bunkru. lesů či hor v dané oblasti je dobře namalované. lépe než v hoi2 DD

Uživatelský avatar
Phoenix
18. Plukovník
18. Plukovník
Příspěvky: 2630
Registrován: 22 led 2006, 21:58
Bydliště: Mníšek pod Brdy(okolí Prahy)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phoenix » 26 čer 2006, 13:14

Rimmer píše:Platinová verze hoi 1 je zuvláštní. Výzkum hrozně složitý. Ale jednotlivé provinci jsou krásně vybarveny. Zobrazení bunkru. lesů či hor v dané oblasti je dobře namalované. lépe než v hoi2 DD
o jake platinove edici mluvis??
Hetharia: Kníže Pavel z Pavlínova, král Terenie
Omluvte mi můj pravopis, ale jsem spíše matikář :D:D

Picma.

Příspěvek od Picma. » 26 čer 2006, 13:18

Rimmer píše:Platinová verze hoi 1 je zuvláštní. Výzkum hrozně složitý. Ale jednotlivé provinci jsou krásně vybarveny. Zobrazení bunkru. lesů či hor v dané oblasti je dobře namalované. lépe než v hoi2 DD
vymenit ikony bunkru atp jde v DD a HoI 2 vzhledem k tomu ze se jich na netu vali spousty snadno

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron“