nove staty

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Hearts of Iron.

Moderátoři: Vals, Phoenix, Royal

Odpovědět
Uživatelský avatar
Tomas
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 234
Registrován: 23 lis 2007, 19:09
Kontaktovat uživatele:

nove staty

Příspěvek od Tomas » 24 lis 2007, 13:36

nevyte jak udelat v editoru nove staty (napr Slovinsko)? chci si totiz udelat dnesni evropu :D

Uživatelský avatar
Hugoslav II.
Rotný
Rotný
Příspěvky: 115
Registrován: 12 pro 2007, 21:02
Bydliště: Jirkov
Kontaktovat uživatele:

Re: nove staty

Příspěvek od Hugoslav II. » 24 pro 2007, 13:01

Tomas píše:nevyte jak udelat v editoru nove staty (napr Slovinsko)? chci si totiz udelat dnesni evropu :D
nekde na foru uz takova otazka byla a neni to moc tezky ...koukni se na event v HoI2/DB/events/germaty.txt (alspon myslim) a v tom textaku je i event na vytvorení chorvatska tak obdobne muzes vytvorit event vytvorit slovinsko...ale ty chces asi od zacatku a tak musis vytvorit v textaku novej soubor. Kliknes si na slozku scenarions nekde v HoI2 a tam mas textaky s jednotlivejma statama a ty vytvoris takovej kterej tam neni, ale bacha na duplikaci ...treba kdyz budes chtit vytvorit slovensko a definujes tam provincie ktery ovlada tak ty sami provincie muasis smazat z ceskoslovenska (protoze jednu provincii nemuzou mit dva staty....maximalne ji oba muzou pozadovat za vlastni
Carpe diem, carpe noctem.

Uživatelský avatar
Tomas
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 234
Registrován: 23 lis 2007, 19:09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas » 01 led 2008, 19:46

no jo ale ja mam HoI1

Yauvays
Desátník
Desátník
Příspěvky: 38
Registrován: 07 dub 2008, 20:44

Příspěvek od Yauvays » 08 dub 2008, 13:32

Tomas píše:no jo ale ja mam HoI1
Podobná cesta by měla být i v Hoi 1

Pavel Klusáček
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 9
Registrován: 12 dub 2008, 09:28
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Klusáček » 12 dub 2008, 09:32

Až se ti to podaří napiš jestli ti to funguje a nenáš stím žádný problém. :)
Zlepšeme sami sebe, tím se zlepší vše.

Uživatelský avatar
-Michal-
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 6
Registrován: 16 kvě 2009, 19:19
Kontaktovat uživatele:

Re: nove staty

Příspěvek od -Michal- » 18 kvě 2009, 18:33

Tomas píše:nevyte jak udelat v editoru nove staty (napr Slovinsko)? chci si totiz udelat dnesni evropu :D
Chcel by som ťa ešte upozorniť,že keď si vytvoríš ten štát poprípade štáty tak nezabudni v zložke AI nadefinovať ich výrobu.
Totižto každý štát má vopred nadefinovanú výrobu.
No to platí iba v prípade ak bude ten štát ovládaný počítačom.
V tejto zložke sú aj definované jeho kroky vo výskume,výroba,obchod atď.
Ak to nespravíš tak ten štát v prípade,že bude ovládaný počítačom tak bude len zaberať miesto na mape a nebude vykazovať žiadnu aktivitu.

Prajem ti veľa šťastia pri vytváraní nových štátov a hlavne pevné nervy.

S pozdravom

-Michal-

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Hearts of Iron“