Příspěvek
od erbfilip » 10 říj 2018, 19:33
Vážení senátoři,
přišel jsem vás požádat o váš hlas při volbě správce kolonie Flavie.
Má rodina žije ve Flavii již mnoho let a z bezvýznamného rodu jsme se stali váženým obchodnickým rodem. Se správou města máme již nemalé zkušenosti.
Několik členů našeho rodu sloužilo jako asistenti předchozím správcům, jelikož náš rod dobře zná občany a jejich problémy.
Minulé správcovské volební období se můj bratr stal dokoncem správcem. Já jsem kandidoval na senátor,a abych propojil s bratrem správcoství a senát a mohli jsme skutečně řešit problémy ve Flavii.
Nyní se Flavie ocitla ve své nejčernější hodině. Mor zavalil její ulice, lidé trpí a umírají. Musíme jednat a pokusit se kolonii pomoci a samozřejmě zabránit rozšíření moru dále na území Republiky.
Toto může nastat pouze když bude mít Flavia svého správce, správce který ji zná, zná tamější lid a chce pro něj to nejlepší. Můj bratr položil za Flavii a její občany vlastní život, když se v přední lini snažil zvládnout morovou epidemii, která ve městě vypukla. Náš rod se i nyní snaží co nejvíc angažovat při pomoci ve Flavii. Proto vás žádám, nechte mě dokončit, co můj bratr začal. Nenechte jeho práci a oběť přijít nazmar. Zvolte mě a já vám slibuji, že se budu o Flavii starat nejméně tak dobře, jako můj bratr, o jehož oblíbenosti svědčí i výsledky voleb.
Tím samozřejmě nechci nijak říct, že by pan Terentius nebyl dobrý kandidát, ale myslím, že přece jen znám Flavii lépe a díky svému původu a výchově se i v koloniální správě dokážu orientovat.
A také vás při této výjimečné situaci chci požádat, aby ať už bude zvolen kdokoli, se mohl ihned ujmout úřadu správce (když kolonie nyní ani žádného nemá) a mohlo se v jejím případě začít ihned jednat.
Lucius Scandius, senátor, bratr bývalého správce Flavie
Aulus "Iuvenis" Modrý (Res Publica)
Randolf, zvaný Zweihänder, (abdikoval 1254) a Ingmar Seufer, knížata Seuferu (5 knížectví)
Parwaein II. Tamnicir, kníže Větrného údolí († 999), Tiumwir Tamnicir, regent Větrného Údolí († 999), Cerwian Narefadam, regent Větrného Údolí (Hetharia 4 - Dva králové)
Fraomar II. Fairhair, král Northumbrie (Anglie 960)