Čeština pro Stellaris

Moderátoři: Atlantis, Minreth, Vals, Phoenix

Odpovědět
WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 30 bře 2018, 23:53

Staženo. Protože je to minoritní verze, mělo by LOCALISATION stačit. To se uvidí až to udělám. Je toho 11 normostran. Práce se vším všudy na jeden den.

WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 03 dub 2018, 20:37

Stahujte češtinu na Stellaris 2.0.2

http://hoi.jajjun.com/

Tomík
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 8
Registrován: 07 bře 2018, 15:59

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Tomík » 03 dub 2018, 22:19

Kluku zlatá ;)

Chidlink
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 5
Registrován: 03 led 2016, 16:24

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Chidlink » 03 dub 2018, 22:38

Wau děkuju. :tssa:

ath
Desátník
Desátník
Příspěvky: 26
Registrován: 15 čer 2017, 20:41

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od ath » 18 dub 2018, 16:24

Dneska vyšel patch 2.0.3, zde jsou soubory https://uloz.to/!3HU1ZMPWFuiy/stelaris-patch-2-0-3-zip

WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 18 dub 2018, 19:26

Děkuji, staženo. Vydání hotového překladu tentokrát asi nebude moc rychlé, kvůli technickým potížím se stránkami, viz
http://hoi.jajjun.com/

ath
Desátník
Desátník
Příspěvky: 26
Registrován: 15 čer 2017, 20:41

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od ath » 18 dub 2018, 20:41

v pátek vychází God of War :D za mně máš času dost :D

nevimjmeno2
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 16
Registrován: 24 úno 2018, 18:32

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od nevimjmeno2 » 18 dub 2018, 21:40

GoW tady nikoho nezajímá. Plnou parou na překlad :)

technomagg
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 23
Registrován: 04 bře 2018, 18:07

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od technomagg » 19 dub 2018, 17:38

pozor dnes vyšla další verze - asi tam udělali nějaké boty

Chidlink
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 5
Registrován: 03 led 2016, 16:24

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Chidlink » 19 dub 2018, 22:07

Jo je zase nová verze beta 2.0.4 Já se z toho zblázním, proč musel steam zrušit zákaz aktualizací :|
Ps: Nešlo by pro tu češtinu do stellaris udělat instalátor ? :? Děkuji :worship:

nevimjmeno2
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 16
Registrován: 24 úno 2018, 18:32

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od nevimjmeno2 » 20 dub 2018, 18:08

Dyť to tam za mintuku naházíš...instalátor je zbytečný.

WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 20 dub 2018, 21:03

Chidlink:
Instálátor by samozřejmě udělat šlo. Jednak bych ho mohl sám napsat, druhak se po internetu válí spousta různých udělátek k tomuto účelu. Z mnoha důvodů to ale dělat nebudu.

Jeden z nich je, že pokud já mohu strávit například 100 hodin překladem, každý uživatel může věnovat 5 minut překopírování souborů. Těch 5 minut na tom stráví jen uživatel značně nezkušený, který ještě nepochopil, že používat průzkumníka z Windows je něco jako pojídat špagety párátkem.

Uživatel, kterému je zatěžko si podle návodu nakopírovat soubory, si moji češtinu prostě nezaslouží.

WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 20 dub 2018, 22:28

Už to funguje! Takže stahujte!

http://hoi.jajjun.com/

nevimjmeno2
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 16
Registrován: 24 úno 2018, 18:32

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od nevimjmeno2 » 21 dub 2018, 14:17

Stačí 2 Windows průzkumníky vedle sebe a mám z toho total commander :D :D

WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 21 dub 2018, 15:29

Rozumím. Takže jíš špagety dvěma párátky... :-) Pokrok nezastavíš...

technomagg
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 23
Registrován: 04 bře 2018, 18:07

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od technomagg » 21 dub 2018, 17:48

Tak sranda musí být, je zpět verze 2.0.2, verzi 2.0.3 paradox stáhl kvůli nějakým problémům.

Peko
Desátník
Desátník
Příspěvky: 41
Registrován: 08 pro 2016, 16:07

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Peko » 21 dub 2018, 17:53

A jak jinak to jde udělat, než to přetáhnout z okna do okna? :D
PS špagety nežeru :ble:

WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 313
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 21 dub 2018, 19:48

Proč bych něco přetahoval?

Mám neustále otevřeného filemanagera - jedno jakého, ale musí mít dva panely. Označím soubory ke kopírování, udělám F5 a je hotovo.

Když všechny, před F5 udělám Ctrl+A. Když 135 ze 148, udělám Ctrl+A, Insertem odznačím, co nechci kopírovat a udělám F5.

Když chci přesunovat a ne kopírovat, místo F5 udělám F6.

Tohle jsou základní věci už z dob starého Nortona a ten přiblblej průzkumník to do dneška neumí. Za 27 let!!!
Tak sranda musí být, je zpět verze 2.0.2, verzi 2.0.3 paradox stáhl kvůli nějakým problémům.
Ano, protože jsou to trotlové. Jakjsem uvedl v příspěvku k češtině, zapomněli tam udělat čísla, takže patch 2.0.3 to opravoval, jenže na ta čísla zapomněli pro změnu v celém patchi 2.0.3.

Peko
Desátník
Desátník
Příspěvky: 41
Registrován: 08 pro 2016, 16:07

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Peko » 21 dub 2018, 20:54

Tak když je toho více ke kopirování, tak dám taky ctrlA a ctrlC a ctrlV..

Tomík
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 8
Registrován: 07 bře 2018, 15:59

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Tomík » 21 dub 2018, 23:35

Například na Windows commander, či novější Total commander nedám dopustit. ;) Nejvíce mi připomíná M602 na který jsem zvyklí a z dob bez myšky velmi oceňuji, že stále umí naučené klávesové příkazy a hlavně má příkazový řádek :-D. Takže člověk například tuto češtinu dle návodu poskládá během okamžiku aniž by na myš jen pomyslel :-)


cd\
cd programy\steam\steamapps\common\stellaris
tab
alt+F1-(zvolit disk D)
Češtiny (nalistování-šipky\enter)
tab
Localisation (enter)
Poland (delete)
tab
Localisation (enter)
Poland (F5)
cd..
Localisation_synced
atd

Odpovědět

Zpět na „Stellaris“